Aj, ja sam je danas čistila odstranjivačem laka koji isparava kao polje radioaktivnih ruža.
Gutam s guštom, jebeš ananas!
ex_anais » wrote:
Aj, ja sam je danas čistila odstranjivačem laka koji isparava kao polje radioaktivnih ruža.
Moja se redovito čisti jer se redovito zalije nečim.
Kakav je ovo ples mudonja, tko je to stavio, kad sam i to označila za slušanje?
Groupie :cerek:
nikotin preskačemex_anais » wrote:Ja bih morala pod tuš i u krevet.
Ostavljam dvije za Mulicu, pred svitanje.
![]()
Još ću jednu zapalit. : o
ovu drugu slušam!
zar opet tipkovnica?Nica wrote:Htjela sam si natočiti mlijeko i zalila tipkovnicu. :face palm:
glo, carminu buranu također preskačem!
apdejt: ex, leontina mi ne paše! nikotin ni ne slušam...znam pjesmu, to mi je dovoljno
konačno da idete leć, nemam više linkova, mogu i ja
noć svima
meg ti je glupa!!! :xlux:
nisam ja, jeboga!!!Nica » wrote:
Moja se redovito čisti jer se redovito zalije nečim.
Kakav je ovo ples mudonja, tko je to stavio, kad sam i to označila za slušanje?Muliceeeeee, ne znam kako, ali znam da si ti kriva za ovo!
glupa meg je!
kletva
p.s. tek si tu došla?
čeka te duga noć
meg ti je glupa!!! :xlux:
Eto, znala sam da si ti kriva.AdMulica » wrote: i još je poželila da mi svira na vjenčanju![]()
Nisam baš po redu slušala, još ih je pet na repertoaru.
Gledala sam ih u Pešti ovo ljeto malo, ne svojom krivnjom.AdMulica » wrote:apdejt: joksimović je dobar
ex, od tebe mi se sviša samo balkanština, sve dalje od toga očito ne!
meni su hurts u zadnje vrime divni![]()
Morala sam zbrisati iz dvorane. Not my cup of tea.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Ze Ilithid, muž od Morti.Glo » wrote:Zdravo žemske
Pitala bih vas nešto, a strah me kartona i bana. PTSP valjdaNaime, loše razumijem neke stvari, pojmove i situacije ovdje. Tko su Ze, mislim, jesu li mi poznati otprije, onda, zašto neki sjede na dvije stolice i je li poželjno reklamiranje i pozivanje, i ima li još nešto što svi znaju a da ja ne znam?
Sjede na dvije stolice zato što se ponekad i tamo nađe nešto zanimljivo za upratiti. A i moderatori su tamo.
Nije poželjno ako spamaš, ali ako to napraviš u privatnom razgovoru s forumskim prijateljima, vjerujem da ti nitko neće zamjeriti.
Sigurno ima.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
..dakle, onaj crveni macic od jucer nije crveni macic, nego ridja mackica. ima 20-25 dana. dobila maloprije antibiotike i vitamine. vozi se u autu ko kopilot. umiljata i fajterica. velika je da na dlan stane. trazi meki i topli dom s obiljem hrane i pristup krevetu. eto.
ako ne zelite spasiti nju, spasavajte mene.
Gloro! Dobrodošla!
Nemojte se svađavati oko muzike, to nikad na dobro ne iziđe

Vjerujem ti da se ne bih sjetila, evo vidim Nica kaže da joj se sviđa Rade, ne bi meni Rade nikad pao na pamet
Ali eto, hvala ti što si promovirala Merlina, neću ti zaboravit' dok sam živa
Nemojte se svađavati oko muzike, to nikad na dobro ne iziđe
A jest, Balaš je nekako postavio sebe između ruralnog i urbanog, između nabrajača i pevača, a smjestio mi se nekako u srce, šta da se radiex_anais » wrote:Melody, da, zabrazdila sam.![]()
Ali uvijek mi nekako Merlin vuče baš više na cajke nego na njih. Arsen mi je više urban. A Balašević je Balašević, kategorija za sebe.Iako me asociraju njih dvojica jedan na drugoga pa na Cohena itd. Nikad se ne bih sjetila.
Vjerujem ti da se ne bih sjetila, evo vidim Nica kaže da joj se sviđa Rade, ne bi meni Rade nikad pao na pamet
Ali eto, hvala ti što si promovirala Merlina, neću ti zaboravit' dok sam živa
-
Almost Rosey
Cmiii <3..a unda » wrote:..dakle, onaj crveni macic od jucer nije crveni macic, nego ridja mackica. ima 20-25 dana. dobila maloprije antibiotike i vitamine. vozi se u autu ko kopilot. umiljata i fajterica. velika je da na dlan stane. trazi meki i topli dom s obiljem hrane i pristup krevetu. eto.
Nekad mi bude pravo drago što nemam uvjete za živine, mislim da bih ih imala pun stan
In other news, sanjala sam najgori san u zadnjih par mjeseci: gledala sam se u ogledalu i zgražala se nad grudama celulita na iguzici i bedrima i nad masnim jastucima na struku
Nisam moderator, ali svejedno tamo još uvijek rado idem. Tamo su mi neki pdfovi srcu dragi.Herp » wrote: Sjede na dvije stolice zato što se ponekad i tamo nađe nešto zanimljivo za upratiti. A i moderatori su tamo.![]()
Gloro, nema sjedenja na dvije stolice, od prvog dana je stav da je privatna stvar svake osobe gdje će pisat,a gdje neće. Da je bila ikakva drugačija atmosfera na ovom forumu, tj da se uvjetovalo išta, ne bi ni dolazila.
Joj nemojte i ovdje to tome boga vam, ima cijela tema. Gloro, za sva pitanja o prebjegu:
viewtopic.php?f=3&t=21
Mislim, možemo mi o čemu hoćemo, ali gdje god otvorim ista priča, ne znam više koja je koja tema
viewtopic.php?f=3&t=21
Mislim, možemo mi o čemu hoćemo, ali gdje god otvorim ista priča, ne znam više koja je koja tema
Zdravo gloro!Glo » wrote:Zdravo žemske
Pitala bih vas nešto, a strah me kartona i bana. PTSP valjdaNaime, loše razumijem neke stvari, pojmove i situacije ovdje. Tko su Ze, mislim, jesu li mi poznati otprije, onda, zašto neki sjede na dvije stolice i je li poželjno reklamiranje i pozivanje, i ima li još nešto što svi znaju a da ja ne znam?
gonj špadi
-
- Information
-