Nije cajka.
Gutam s guštom, jebeš ananas!
e, i jesam rekla da sam diplomirala?
potjerajte me leć
grozna sam
i imam repeticije ujutro!
meg ti je glupa!!! :xlux:
Mene Arsen nimalo ne vuče na Merlina, ali Arsena slušam povremeno godinama, na ovog drugog samo naletim s vremena na vrijeme.ex_anais » wrote:Melody, da, zabrazdila sam.![]()
Ali uvijek mi nekako Merlin vuče baš više na cajke nego na njih. Arsen mi je više urban. A Balašević je Balašević, kategorija za sebe.Iako me asociraju njih dvojica jedan na drugoga pa na Cohena itd. Nikad se ne bih sjetila.
Groupie :cerek:
- Megalodona
ja sam alt, nedovoljno pičkasto za tebeAdMulica » wrote:![]()
![]()
![]()
dobro, oprosti, nisam te toliko htjela povrijediti!
oćešmi ti pIjevat na vjenčanju? al obzirom da si polinkala samo instrumentale, onda glumi instrument i pjevaj samo aaAAAAAaaaaAAAAaAAaAAaAaaaaaAaAAaAAAaa
nisu samo instrumentali, vidiš da ne znaš
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Mogu ti biti vodič kroz Balaševića.Nica » wrote:
Mene Arsen nimalo ne vuče na Merlina, ali Arsena slušam povremeno godinama, na ovog drugog samo naletim s vremena na vrijeme.Ne znam koga ste vi s kim uspoređivale, pokušavam pohvatati sve linkove. Balaševića sam otkrila tek lani, svira mi na mobitelu jer mi se jako sviđa uvodna melodija jedne njegove pjesme i baš volim kad zazvoni. Zovite me!
A mogla si i ta tri mjeseca guštati.ex_anais » wrote:Deset dana rano idem leć i tri mjeseca sam jedva takla cigarete i sad tu s vama se napušavam i slušam ne/cajke.![]()
koja pimaterina je tebi???
za ovu pjevačicu sam čula samo kad mi je rodica pustila i kad sam je zavolila i bila mi je na repeatu jedno misec dana!
kazn, jesi to ti?
ne, stvarno, jebote...puštaš pisme koje nisam čula godinama, pjevače ne znam koji su, a znam njihovu samo jednu pismu...i zamisli, to je ta!
- Megalodona
gloro
linkaju glazbu za svadbe i sprovode
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
AdMulica » wrote:
e, i jesam rekla da sam diplomirala?
potjerajte me leć
grozna sam
i imam repeticije ujutro!
Meni Merlin nije cajka, a Balaševića baš ne znam, iako volim Panonskog mornara.
Valjda zato jer imam/ imala sam issue s nerealiziranim moreplovcima.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Možda im samo ta jedna valja?AdMulica » wrote: ne, stvarno, jebote...puštaš pisme koje nisam čula godinama, pjevače ne znam koji su, a znam njihovu samo jednu pismu...i zamisli, to je ta!
Ja sam vještica. Prorok. Zovite me a unda.AdMulica » wrote:
koja pimaterina je tebi???
za ovu pjevačicu sam čula samo kad mi je rodica pustila i kad sam je zavolila i bila mi je na repeatu jedno misec dana!isto vrijedi i za sašu matića!
kazn, jesi to ti?
ne, stvarno, jebote...puštaš pisme koje nisam čula godinama, pjevače ne znam koji su, a znam njihovu samo jednu pismu...i zamisli, to je ta!
Pih.
Idem sad otvorit ono tvoje. Ostalo je nekako.. zanemareno.
Upala u ovaj rusvaj s klasikom.
Volim Albinonija. Ali to svi vole.
a oprostiMegalodona » wrote: ja sam alt, nedovoljno pičkasto za tebe![]()
nisu samo instrumentali, vidiš da ne znaš
nekako sam mislila da je onaj prvi link najava za sve ostale!
a taj sam link iksala već nakon par sekundi, dalje nisam ni htjela!
oprosti
apdejt: radovićka na repeatu
ex, jepi se
ajme, nemoj sad i sa njim počinjat
ne mogu sad i to slušat, radovićka će mi još barem 3 puta moram otpjevat, a imam još merlinovih na čekanju
i morat ću radi mira u svijetu i moje savjesti poslušati megine
Ajme, sad će se i moji budit! 
Idem se pravit da spavam odavno
Idem se pravit da spavam odavno
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
-
- Information
-