spava mi se

Ona je ujutro dosta kratko budna prije prvog spavanja.Mulica » wrote:kad se to dijete probudi ujutro, ako je već u 10 opet u dubokom snu?
blago bibericiOna je ujutro dosta kratko budna prije prvog spavanja.
Digne se između 7 i 8, a najkasnije u 10 ponovo ide spavati.
Operi joj kosicu votkom i zalij pivom. Ne treba ispirati. Biti će lijepa, mirisna i snena.Tupelo » wrote:Jutro
Zaspala je.![]()
Zadnjih pola sata prije jutarnjeg spavanja su čisti horor.![]()
![]()
Nedovoljno je umorna da je stavim na spavanje, a nedovoljno odmorna da bilo koju interakciju ne odradi cendrajući.
Najsporijih pola sata ikad.
Da, ovo jutarnje spavanje je duže (2-2,5 sata) i onda još jedno od oko sat vremena popodne.Mulica » wrote:i koliko još puta dnevno zakunja? još popodne jednom i to je to?
Ovo se sigurno i tvoj poslodavac za tebe pita.Mulica » wrote:jel to dijete išta radi?
Na virtualnu kumu je.Mulica » wrote:znaš, malo je lijena!
znaš, nica, ja se nisam vratila u krevet od jutros, i ne planiram do večeras!
možda ću zato i dobit otkazTupelo wrote: Ovo se sigurno i tvoj poslodavac za tebe pita.
awwwwNa virtualnu kumu je.![]()
Šuti, budalo.vrrrlet » wrote:Operi joj kosicu votkom i zalij pivom. Ne treba ispirati. Biti će lijepa, mirisna i snena.
Budući da svi znaju da si u Splitu, ne vidim neizvjesnost takvog topica.Mulica » wrote:možemo otvorit temu o tome di žive veći kreteni - u splitu ili u zagrebu!!!
hoće li i snijeg pasti?Morticia » wrote:Pa da, tako ti je to kad ja radim.
sorryMorticia » wrote:Ma njoj treba kurac u čelo.
Zašto sam ja sad to išla čitati, ZAŠTOOOOO????!!!!!![]()
Koja maloumnica, u pičku materinu...
awww...pa nas dvoje dijelimo iste simpatije!vrrrlet » wrote:
Oh, pa odavno!Ona je moja omiljena ustašica. Kao što mi je Beta omiljena četnikuša.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests