Ovo je ludnica noćas.
Gutam s guštom, jebeš ananas!
Sad ću cilu kuću razbudit dok budem čaj spremala!
Samo Djevojku iz moga kraja, pliz.Melody wrote:Apsolutno se niko Arsena Dedića nije sjetio?
otišli ste u cajkaštvo previše, ko vam je kriv![]()
kad vas je tamo merlin bezrazložno odvukao, a nije cajka![]()
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
i da ,merlin i joksimović nisu uopće cajke! daleko od toga! ni saša matić čak...doduše, neć previše o njemu, znam jednu jedinu pjesmu 
cajka je lepa brena i tako to... (ne mogu se sjetit drugih imena, nisam baš u tim vodama
)
cajka je lepa brena i tako to... (ne mogu se sjetit drugih imena, nisam baš u tim vodama
meg ti je glupa!!! :xlux:
prekinite editiratex_anais » wrote: Je, Hurts sam htjela stavit pa nisam.
koncerat će im bit!
a niko neće sa mnom da ide!
niko ih ne voli!
Ja znam za Vesnu Zmijanac.AdMulica » wrote:
cajka je lepa brena i tako to... (ne mogu se sjetit drugih imena, nisam baš u tim vodama)
Groupie :cerek:
E, vidiš, ja sam bila iskrena, pa sam ti rekla tačno šta sam mislila onomad na onom forumu, kad smo se upoznale, a mogla sam nešto izmislit drugo, sad kad ju bolje znam, ali nisam - htjedoh biti fer. I sad znam da sam sigurno fiulala, ali da, na Arsena sam mislila.ex_anais » wrote:
OH!![]()
![]()
Kako, o kako možeš Arsena usporediti s njima?
On mi je uz Balaševića.
Meni su Merlin i Joksimović isti rang, i da, nisu baš origigi cajke.
Objektivno bih mogla reći da su Arsen i Balašević ista kategorija, ali meni osobno paše Balašević neopisivo više. On je moj "sramotni"
Nisu oni kategorija kao Merlin, nego ti hoću reći da si se krećući od stranada preko Merlina i Joksima, previše zaletjela u cajke, a mogla si se kretati preko stranaca, pa bi došla do Cohena, a tako opet i do Balaševića i Arsena
puno pitanja, malo odgovora!Glo » wrote:Zdravo žemske
Pitala bih vas nešto, a strah me kartona i bana. PTSP valjdaNaime, loše razumijem neke stvari, pojmove i situacije ovdje. Tko su Ze, mislim, jesu li mi poznati otprije, onda, zašto neki sjede na dvije stolice i je li poželjno reklamiranje i pozivanje, i ima li još nešto što svi znaju a da ja ne znam?
ze je admin, mortišin muž, inače!
poželjno je pozivanje!
na dvije stolice...
ima i stvari koje svi znaju, a ja ne znam! ne zamaraj se, imapuno toga neizrečenoga
Koga bolje znaš, što si fulala?Melody » wrote: E, vidiš, ja sam bila iskrena, pa sam ti rekla tačno šta sam mislila onomad na onom forumu, kad smo se upoznale, a mogla sam nešto izmislit drugo, sad kad ju bolje znam, ali nisam - htjedoh biti fer. I sad znam da sam sigurno fiulala, ali da, na Arsena sam mislila.
Groupie :cerek:
- Megalodona
daaa, to je neslušljivo...AdMulica wrote: i ja sam sad poslušala gotovo sve pjesme koje ste polinkali, osim onih koje već znam...i osim meginihsorry meg
![]()
užaaas, tko normalan to sluša...
al će bit sopranistica na svadbi, to se tak mora
a stavila joj osnove osnova klasike
školsku početnicu, maltene
i gasi to nakon par taktova
nema pojma, pušta si melina
DA TI BAR SOPRANISTICA NA VJENČANJU OVO OTPJEVA
kozo
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
ja sam sama doma!
ajme, oprosti, zla sam večeras
Megalodona » wrote:
daaa, to je neslušljivo...![]()
užaaas, tko normalan to sluša...![]()
al će bit sopranistica na svadbi, to se tak mora :rol leyes:
a stavila joj osnove osnova klasike :cryi ng:
školsku početnicu, maltene :cry ing:
i gasi to nakon par taktova :ma d:
nema pojma, pušta si melina :ma ma:
DA TI BAR SOPRANISTICA NA VJENČANJU ovo OTPJEVA
dobro, oprosti, nisam te toliko htjela povrijediti!
oćešmi ti pIjevat na vjenčanju? al obzirom da si polinkala samo instrumentale, onda glumi instrument i pjevaj samo aaAAAAAaaaaAAAAaAAaAAaAaaaaaAaAAaAAAaa
Melody, da, zabrazdila sam.
Ali uvijek mi nekako Merlin vuče baš više na cajke nego na njih. Arsen mi je više urban. A Balašević je Balašević, kategorija za sebe.
Iako me asociraju njih dvojica jedan na drugoga pa na Cohena itd. Nikad se ne bih sjetila. 
Ali uvijek mi nekako Merlin vuče baš više na cajke nego na njih. Arsen mi je više urban. A Balašević je Balašević, kategorija za sebe.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Potpuno ih razumijem.
Nego, o čemu pričate, o cajkama koje to nisu, ili?
-
- Information
-