Mister(azil)ije! Prvi volumen
Aaaaa... to onda prodaju za proklete narkomane kao što si ti.Pješčana » wrote:muškatni oraščić ima halucinogena svojstva.
pročitala sam negdje u knjizi na prvoj godini faxa.
probala, naravno.
djeluje![]()
nemojte miješati ribani muškatni oraščić s cedevitom.
a ni s čokoladnim mlijekom, ne možete isprati oraščić s jezika nakon cedevite.
Jel dobro puca?
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Nije mi se svidjelo iskustvo.
nakon toga ostala sam vjerna klasičnim supstancama
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ma, mogla sam si mislit, da je dobro već bi ga zabranili.
To me sjetilo na ekipu koja guta veće količine tableta protiv mučnine (dramamine ili tako nešto) a rezlutat je redovno loš trip.
Eto, još jedna misterija. Zašto si to rade?
Neš ti misterije, pa zato da se obeznani.rh4ps0dy » wrote:Meni je misterija zašto si to bilo tko radi bilo čime, al eto.
Prekrasno! Nemam što dodati.Emericzy » wrote: Nije mu lijepo kad je znanjen, pa se voli obeznaniti.
- Beta ženka
Bože tebe - pa i ja volim popiti pivu ili vino kad mi dođe zlo od realnosti. Onda postanem vesela i blago tupava pa mi je sve svejedno, čak i lijepo. 
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Nikolajevna
A kako se to može nadrogirati muškatnim oraščićem? Pitam za prijateljicu.
Tek sad sam skužio da moja misterija nije ostala ignorirana. 
Dućan se zove Djelo, a inače su im svi orašasti plodovi nerealno jeftini. Brazilski orah je 90 kn/kg (inače oko 130-140), indijski 40 kn/kg (inače oko 110-120), bademi su 60 kn/kg (inače oko 90)... ostalo ne znam, ali vjerujem da je sličan omjer.
Dućan se zove Djelo, a inače su im svi orašasti plodovi nerealno jeftini. Brazilski orah je 90 kn/kg (inače oko 130-140), indijski 40 kn/kg (inače oko 110-120), bademi su 60 kn/kg (inače oko 90)... ostalo ne znam, ali vjerujem da je sličan omjer.
Skinheadsi, takav si!
A meni je misterija ona tvoja tuka što nam je došla u goste pa pričala kako je pušila Rambu Amadeusu dok ju je ovaj nazivao teletinom, a poslije je stucala andole pa ih šmrkala. A ja mislio da ju boli grlo od Rambove makine...Leteća » wrote:
Ma, mogla sam si mislit, da je dobro već bi ga zabranili.
To me sjetilo na ekipu koja guta veće količine tableta protiv mučnine (dramamine ili tako nešto) a rezlutat je redovno loš trip.
Eto, još jedna misterija. Zašto si to rade?
Reci prijateljici da se može naribati u jogurt, treba cijeli orah do dva i onda ako joj ne sjedne dobro na želudac može izrigati sve, kao što je moja prijateljicaNikolajevna » wrote:A kako se to može nadrogirati muškatnim oraščićem? Pitam za prijateljicu.
I orašari, kakav je osjećaj, opišite malo
Meni je misterij i dramine i andoli u alternativnim primjenama, al moju prijeteljicu bi zanimalo teoretski
- Beta ženka
Molim te, bacio si udicu i da još bude ignorirano.Chiro » wrote:Tek sad sam skužio da moja misterija nije ostala ignorirana.
Ma to je GMO! S genima ribe!
Trgovački lanac Šibensko-kninske županije, a?
Pa ništa, morat ću naručiti od nekog od mora Siščana koji idu dolje na ljetovanje.
Ipak ja izbjegavam Dalmaciju.
(mada mi je ta županija još i normalna u odnosu na druge dvije
U svakom slučaju hvala za info. Zavidim ti na mogućnosti tako povoljne kupnje
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
ne znam, probala sam samo koru od bananeNikolajevna » wrote:A kako se to može nadrogirati muškatnim oraščićem? Pitam za prijateljicu.
dal' to zanima priju?
Nakon čitanja Djece s kolodvora Zoo, napravili smo si Aspirin smoke. Zdrobiš aspirin, zamotaš s duhanom u cigaretu, i pušiš uz pijenje gazirane mineralne.blue » wrote: Meni je misterij i dramine i andoli u alternativnim primjenama, al moju prijeteljicu bi zanimalo teoretski
Od efekata je najjači onaj odvratni okus izgorenog aspirina, zatim nagon za podrigivanjem mineralne, a dobar je i osjećaj da radiš nešto potpuno krivo, glupo i zabranjeno.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Reci prijateljici da je tuka tulava i smanji druženje s njom na najmanju mjeru. Kako bi te manje gnjavila, upoznaj je s novim prijateljima. Zovu se Google i Erowid.blue » wrote: Reci prijateljici da se može naribati u jogurt, treba cijeli orah do dva i onda ako joj ne sjedne dobro na želudac može izrigati sve, kao što je moja prijateljica![]()
Znači osim rigoleta, nema nikakve nuspojave
Meni je misterij i dramine i andoli u alternativnim primjenama, al moju prijeteljicu bi zanimalo teoretski
A kad ti dođe u goste i pita "jel imaš kaj za šmrkat ili bar kakve tablete?", budi dobra domaćica i ponudi joj andole ili sodu-bikarbonu.
Ako je skeptična prema novim iskustvima, složi facu TV-voditelja koji u središnjem dnevniku objašnjava nove kadrovske promjene u Ministarstvu smiješnog hoda i objasni joj da je to najluđa droga na svijetu.
Zavali se u naslonjač i čekaj da placebo-efekt učini svoje.
Ja sam s jednim frendom upao nekakvim klincima na tulum. E sad, kako smo mi bili poznati čupavci, klinci su nas žicali droge. Nisam ni znao da imam trave dok u kuhinji nisam pronašao origano.
Trebali ste vidjeti kak su se klinci napušili...
Srećom, nisu bili ročni vojnici koje bi onda Tom Cruise branio od optužbi da su idioti.judolino » wrote:Ja sam s jednim frendom upao nekakvim klincima na tulum. E sad, kako smo mi bili poznati čupavci, klinci su nas žicali droge. Nisam ni znao da imam trave dok u kuhinji nisam pronašao origano.
- Beta ženka
judolino » wrote:Beta, u Lidlu imaš jeftini fini kikiriki od pola kile.
(samo me zanimaju i ostale grickalice srodne s kikirikijem)
-
- Information
-