Baniranje nije fer: rasprava o banovima

Stare teme i začeci foruma
MightyMe

Post 13 Feb 2012, 00:59

m.za » wrote:Konačno i od tebe nešto pametno Mulice :S

Chiro admin :lux:
I ja se pridružujem željama te podržavam ono što je napisao na moderatorskom dole.
I smirite se malo svi skupa :moli:

judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 13 Feb 2012, 01:00

Hekova strahovlada - a u pičku materinu!
I nakon Poline - AdMulina...
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 13 Feb 2012, 01:04

AdMulica » wrote: ... ali si ti i tvoja komunikacija i tvoja stahovlada razlog čitavog uzjeba! :DA
Strahovlada. :facepalm:
Da je strahovlada, nitko se ne bi usudio ništa komentirati, pola bi forumaša, a ne pola polininih klonova, bilo u ovom ili onom banu.

Strahovlada. :facepalm:
Pa čije se odluke nadugo i naširoko analiziraju i kritiziraju?

Samo se jednom članu ne dozvoljava pristup i o tome se raspravlja preko svake mjere. Svi drugi imaju prilično slobodne ruke pisati ili ne pisati. Mislim, da je ovdje strahovlada, i da je provodi Hekatonhir, ovi što šute pisali bi pod prisilom.

Strahovlada. Blagi bože. :gaah: Ne mora ti se sviđati njegov način forumske komunikacije, ali odmah to proglašavati strahovladom? :facepalm:
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Eks

Post 13 Feb 2012, 01:05

Slažem se, Chiru za admina.
Glo

Post 13 Feb 2012, 01:12

vrrrlet » wrote: Ja vidim samo jedan izlaz iz ove krize: Mulicu za admina, a nakon toga ju banirati.
ja vidim dva rješenja :zubo: prolaz IQ testa kao uvjet za registraciju
Chiro

Post 13 Feb 2012, 01:14

Ljudi, propuštate point. :)

Nije stvar u tome tko će biti admin, važno je samo da se neke stvari riješe. Ja želim da ova mučna saga koja traje dva i po mjeseca duže no što je trebala napokon dođe svom kraju, a tada počnemo funcionirati kao zajednica mahom normalnih ljudi. Samo to.
I najradije bih da se Dejzi i Elli vrate. I jevgenija, i aisling, i Slafko, i svi koje sam zaboravio spomenuti.

Ali ajmo početi, zatvoriti stranicu i krenuti naprijed. Polina je povijest, i hvala mu što nam je pokazao gdje smo ranjivi. Slomilo nas još nije. A vjerujem i da neće. Dosta je bilo pizdarija, ali stvarno.

I ne želim biti admin, ne treba mi to sada. Imam ispit i diplomski koji me već godinama čekaju da se uhvatim u koštac s njima, a loš sam u multitaskanju. A ne želim sjebati faks. You do the math. :) Svejedno, hvala na povjerenju.
Skinheadsi, takav si!
mile

Post 13 Feb 2012, 01:15

blaze » wrote: a čiji si ti pederski klon? tko ovdje najviše-ne-može smisliti šmokljana? :misli:
Pederski klon tipa koji te strasno želi maznuti. :ne zna: Po toj logici i ti ispadaš pederčina. A znam da nisi, već jedna strasna ženica. :D Mjauuuu! *Blaze daj pipice!*
Ljubo dere kalopere, ne der, me der... sjedi vezir ode...
Ja usadim žutu krušku vaj kupina suvo drvo...
Livere, Travere
ali

Post 13 Feb 2012, 01:21

ElliQuinn » wrote: Strahovlada. Blagi bože. :gaah: Ne mora ti se sviđati njegov način forumske komunikacije, ali odmah to proglašavati strahovladom? :facepalm:
Pusti, ne žesti se, kladim se da ni ne zna šta to znači :zubo:

(vidim na strani prije da joj ni pojam anarhija nije baš najjasniji :rofl: )
Makar, imala je i par pametnih.

Laku noć svima.
Iskreno se nadam se da ću sutra pročitat u novinama da je preko našeg područja ovih dana prolazio neki satelit koji je emitirao vrlo jako zračenje i radio valove koji utječu na uobičajeni način reagiranja, te tako uzrokovao neobična i naizgled neobjašnjiva ponašanja većeg broja mahom natprosječno inteligentnih ljudi.

:Optimist:

edit: ovo gore moje sprdanje s Mulicom je šala (makar stvarno dijete ne zna što je anarhija :o ), znam da ona zna :grli:, ali za druge.. (kad sam je vidjela zaboravila sam da je ovo ozbiljan topic)
vrrrlet

Post 13 Feb 2012, 01:23

m.za » wrote:
Šteta za sve.

Znaš ono kako su se za Čačića, sad nakon koje već po redu nezgode, ljudi u nevjerici pitali kog boga više ne prestane voziti i uzme si šofera?
Pa.... podsjećaš me malo na Čačića :D

Htjela sam ti nešto odgovoriti na ovo, a onda si sam reternirao:

A radim jer mi je to ovaj sustav ovakav kakav sada jest, omogućio - da se petljam ne samo u tortu od sira kojem je istekao rok, nego i u VAŠE interne stvari :mig:
Upravo to - mi se ovdje moramo pobrinuti da se ne rade torte od sira kojem je istekao rok trajanja. Jer danas sir, sutra sise. Drugovi, naša opstojnost je u pitanju. Ako ovdje ne uspijemo, odosmo svi na Tajland.
Hekatonhir » wrote:
Duša mi je klinac sretna, duša mi je dala ostavku. I zove me k sebi u krevet. :D

Nego, završio bih za večeras. Laka ti/vam noć. :)

Kako i rekoh: jebe se njima. Ovaj Hek je kao i Kerum. :rolleyes: Snijeg, haha, ha ha.
Glo » wrote:
ja vidim dva rješenja :zubo: prolaz IQ testa kao uvjet za registraciju
Ne bih se složio, glupu mo'š jebat', ali ružnu nikako. :nono:
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Glo

Post 13 Feb 2012, 01:25

vrrrlet » wrote:

jel' mulica lijepa? :zubo:
Mulica

Post 13 Feb 2012, 01:25

Hekatonhir » wrote:
Duša mi je klinac sretna, duša mi je dala ostavku. I zove me k sebi u krevet. :D
prekini s ovim! u ovim situacijama nije nimalo simpatično :ne zna:
m.za wrote:Konačno i od tebe nešto pametno Mulice :S

Chiro admin :lux:
jebi se! a kad sam sebe predlagala, onda nisi bila za :mama:
meg ti je glupa!!! :xlux:
Mulica

Post 13 Feb 2012, 01:27

judolino » wrote:Hekova strahovlada - a u pičku materinu!
I nakon Poline - AdMulina...
krivo sam se izrazila... :o
mislila sam na njegovu samovolju, anarhiju i tako to! ono 'biće kako ja kažem'! :o

isprike!

što se polinine nasljednice/ka tiče..judolino, ja sam nekako tu ulogu od početka pripisala tebi :cerek:
ono, ne pariš mi se baš dobronamjeran na ovom forumu! :ne zna:
vidila sam te an gastru, baš si mio! :D
Glo

Post 13 Feb 2012, 01:29

AdMulica » wrote: krivo sam se izrazila... :o
mislila sam na njegovu samovolju, anarhiju i tako to! ono 'biće kako ja kažem'! :o
:zubo:
vrrrlet

Post 13 Feb 2012, 01:31

Glo » wrote:

jel' mulica lijepa? :zubo:
Ne znam baš, često je tu... lijepe žene imaju savim dovoljno šabana oko sebe u stvarnom životu, nemaju tu potrebu zadovoljavati po forumima... :ne zna:
Mulica

Post 13 Feb 2012, 01:33

Glo » wrote:
:zubo:
:facepalm:

isusamiboga, nisam zdrava! :S
idem sad...počinjem pisat pizdarije!
Glo

Post 13 Feb 2012, 01:34

vrrrlet » wrote:
Ne znam baš, često je tu... lijepe žene imaju savim dovoljno šabana oko sebe u stvarnom životu, nemaju tu potrebu zadovoljavati po forumima... :ne zna:
dobro, a jel' tebi uopće bitno jel' ona lijepa ili ne? :D

i što je tebi? :D kakva potreba po forumima? jel' ovo iskrica? :ne zna: :zubo:
Glo

Post 13 Feb 2012, 01:35

AdMulica » wrote: :facepalm:

pa nije da si počela, ali nema veze. odi, odmori :)
Chiro

Post 13 Feb 2012, 01:36

AdMulica » wrote: :facepalm:

Počinješ?
Skinheadsi, takav si!
Mulica

Post 13 Feb 2012, 01:38

vrrrlet » wrote:
al ja sam prelijepa pa muški većinom misle da mi nisu dorasli :ne zna:
zato i jesam na forumu! kontam da će neki muškarac mislit da mi je dorastao jer neće znat da sam 3 klase ljepša od njega! :ne zna:

nego, oćeš mi konačno poslat pm? :ne zna:

idem leć za 5min...ajde do tada požuri! :o
vrrrlet

Post 13 Feb 2012, 01:39

Glo » wrote:
dobro, a jel' tebi uopće bitno jel' ona lijepa ili ne? :D

i što je tebi? :D kakva potreba po forumima? jel' ovo iskrica? :ne zna: :zubo:
Pa naravno da je bitno, uvijek se nastojim okružiti lijepim ljudima.

Pa potreba, da. Ti ideš tu kad ti je dosadno jer ne dojiš, ili jer nisi trudna ili ne postaješ trudna. Ja idem tu kad mi je dosadno jer ne jebem, pa jebem tu.
Mulica

Post 13 Feb 2012, 01:41

Chiro wrote:
Počinješ?
Glo » wrote:
pa nije da si počela, ali nema veze. odi, odmori :)
ma nemojte me jebat :o
neko je spomenuo prokletstvo od anarhije i ja se uvatila te jebene riječi bez da sam razmislila šta pišem :brukica:

al dobra sam u duši i to :D
vrrrlet

Post 13 Feb 2012, 01:42

AdMulica » wrote: al ja sam prelijepa pa muški većinom misle da mi nisu dorasli :ne zna:
zato i jesam na forumu! kontam da će neki muškarac mislit da mi je dorastao jer neće znat da sam 3 klase ljepša od njega! :ne zna:

nego, oćeš mi konačno poslat pm? :ne zna:

idem leć za 5min...ajde do tada požuri! :o
Ne, ti meni trebaš poslati pm, treba biti nekog reda i uljudbe. Dame šalju pm-ove, gospoda nikad. :nono: Imaš li lišce anđela i tijelo Venere, možemo se jebati i s xluxovima.
AdMulica » wrote:

al dobra sam u duši i to :D
možda stvarno jesi lijepa... i to jako. :misli:

:rofl:
ali

Post 13 Feb 2012, 01:42

Chiro » wrote:Ljudi, propuštate point. :)

Nije stvar u tome tko će biti admin, važno je samo da se neke stvari riješe. Ja želim da ova mučna saga koja traje dva i po mjeseca duže no što je trebala napokon dođe svom kraju, a tada počnemo funcionirati kao zajednica mahom normalnih ljudi. Samo to.
I najradije bih da se Dejzi i Elli vrate. I jevgenija, i aisling, i Slafko, i svi koje sam zaboravio spomenuti.

Ali ajmo početi, zatvoriti stranicu i krenuti naprijed. Polina je povijest, i hvala mu što nam je pokazao gdje smo ranjivi. Slomilo nas još nije. A vjerujem i da neće. Dosta je bilo pizdarija, ali stvarno.
Mudro zboriš.
Dodajem i Baju , Tupelo, Schmokljana, Zekoslawu i Jezebel.
I ne želim biti admin, ne treba mi to sada. Imam ispit i diplomski koji me već godinama čekaju da se uhvatim u koštac s njima, a loš sam u multitaskanju. A ne želim sjebati faks. You do the math. :) Svejedno, hvala na povjerenju.
Pa odreci se neke slobodne aktivnosti :ne zna:

Ma već je dovoljno i samo da tu i tamo napišeš nešto ovako- kratko i jasno, kulturno i u sridu :top:

edit: ne da inače ne pišeš kulturno :zubo:, nego u laganom kaosu svega i svačega tvoj ovakav post dođe kao duhovna obnova :S
Glo

Post 13 Feb 2012, 01:43

vrrrlet » wrote:
Pa naravno da je bitno, uvijek se nastojim okružiti lijepim ljudima.

Pa potreba, da. Ti ideš tu kad ti je dosadno jer ne dojiš, ili jer nisi trudna ili ne postaješ trudna. Ja idem tu kad mi je dosadno jer ne jebem, pa jebem tu.
:D a dobro, ako ti tako vidiš stvari.

ja sam i dalje za obvezno testiranje prije registracije. tako će forum dobiti na glasu, pa će svaka budala htjeti unutra. pa će zguglati rješenja i misliti da je pametna. :D
vrrrlet

Post 13 Feb 2012, 01:45

Glo » wrote:
:D a dobro, ako ti tako vidiš stvari.

ja sam i dalje za obvezno testiranje prije registracije. tako će forum dobiti na glasu, pa će svaka budala htjeti unutra. pa će zguglati rješenja i misliti da je pametna. :D
Ih, koliko bi samo dobili na glasu da testiramo peniseve. Možeš li si taj IQ zagurat' u guzicu?
  • Information