No, negdje kod trga, na kojem sam izašao, je počeo biblijski potop i taksiji su bili zauzeti, a linije nemoguće dobiti. Nakon pet minuta čekanja na Kaptolu, pokupio me taksi koji je netko drugi naručio, a kome se ovom prilikom ispričavam.
Lijep dan, baš. Murphy, aj' ća!
Noćas, kad sam krenuo doma iz tramvajem Prečkog, stvari su se počele odvijati otprilike kao u After Hours. Srećom, prestale su prije kulminacije.
No, negdje kod trga, na kojem sam izašao, je počeo biblijski potop i taksiji su bili zauzeti, a linije nemoguće dobiti. Nakon pet minuta čekanja na Kaptolu, pokupio me taksi koji je netko drugi naručio, a kome se ovom prilikom ispričavam.
Biti i mniti svemiropolisno
snijeg, snijeg, snijeeeeeeeg!
lijep pogled na sljeme imam. a sutra mozda i odem gore.
kupila sam lisce cikorije, ono tamnozeleno, opet cu probati nesto novo.
mama mi je poslala hrpu ljesnjaka.
i jos kojesta. i u paket utrpala cesere iz naseg dvorista
, predivno mirisu. 
kupila sam lisce cikorije, ono tamnozeleno, opet cu probati nesto novo.
mama mi je poslala hrpu ljesnjaka.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
po onih 16 centimetara na Sljemenu?*jezebel* » wrote:valjala sam se po snijegu.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
ne znam kol'ko je centimetara, ali gore ima dosta snijega. nije nesta jadnicko ispod cega se nazire trava.Pješčana » wrote: po onih 16 centimetara na Sljemenu?
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 754 times
- Been thanked: 1403 times
Za sve smo mi muški krivi, Pješčana veli 16, a tebi su rekli da je to 25. Kako ćeš procijeniti, jadna... 
Potpisi su za budale.
na 16 centimetara se baš i ne može nešto valjati.Hekatonhir » wrote:Za sve smo mi muški krivi, Pješčana veli 16, a tebi su rekli da je to 25. Kako ćeš procijeniti, jadna...
mislim da nitko nije toliko hrabar da za 16 laže da je dvajestpet centimetara.
možda ako ju zbuni nekom drugom mjernom jedinicom
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
gledajte, men' se ne da ovako s vama, jel'...
meni je bilo lijepo, valjala sam se i pravila andjele u snijegu (naravno, ne bih to usporedila sa svrsavanjem, ipak mi se smrzlo dupe, sto bas i nije pretjerano ugodno). tlo (ono smedje, jel'...) sam nakon sebe vidjela tek nakon sto sam ispisala tri salice caja. a vi od'te gore pa vidite jel' sesnaest ili ne. 
razveselilo me što sam dan paralizirajućeg mamurluka provela ležeći kod najboljeg prijatelja gledajući extended verzije gospodara prstenova. dan je bio prožet trenucima tihe sreće, poput onog kad se indikator mog stanja počeo otklanjati od oznake ''SMRT'', a priklanjati oznaci ''NASTAVLJA SA ŽIVOTOM'' te onog kad sam jela jaja i tost i šunku i sir te onog kad sam jela kolače te onda još onog kad sam jela tost i sir i vrhnje i pršut.
When I die I will return to seek
The moments I did not live by the sea
The moments I did not live by the sea
*jezebel* » wrote:gledajte, men' se ne da ovako s vama, jel'...meni je bilo lijepo, valjala sam se i pravila andjele u snijegu (naravno, ne bih to usporedila sa svrsavanjem, ipak mi se smrzlo dupe, sto bas i nije pretjerano ugodno). tlo (ono smedje, jel'...) sam nakon sebe vidjela tek nakon sto sam ispisala tri salice caja. a vi od'te gore pa vidite jel' sesnaest ili ne.
vepar umislio da je pas, pa čuva dvorište( barem tako tvrdi Jutarnji)
http://www.jutarnji.hr/vepar-jablan-umi ... 8/?foto=10

- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 754 times
- Been thanked: 1403 times
Potpisi su za budale.
foka » wrote:razveselilo me što sam dan paralizirajućeg mamurluka provela ležeći kod najboljeg prijatelja gledajući extended verzije gospodara prstenova. dan je bio prožet trenucima tihe sreće, poput onog kad se indikator mog stanja počeo otklanjati od oznake ''SMRT'', a priklanjati oznaci ''NASTAVLJA SA ŽIVOTOM'' te onog kad sam jela jaja i tost i šunku i sir te onog kad sam jela kolače te onda još onog kad sam jela tost i sir i vrhnje i pršut.
Moj dan je jucer bio slican osim sto me nitko nije dvorio, mah.
Danas me razveselilo sto sam zaspala na posao i kao idem sad bit tako kasno i skuzimd a zbog snijega nitko nece ni doc nego ce raditi doma. Jedina ja dosla.
Jao, glupsoni iz Jutarnjeg…Pješčana » wrote:vepar umislio da je pas, pa čuva dvorište( barem tako tvrdi Jutarnji)
Pročitao sam, naime, tekst.
Zavaljao se u blato kao prava svinja.
Ma bravo, genijalci. Ne valjaju se svinje po blatu jer bi voljele biti prljave – zapravo su iznimno čiste životinje ako im se to omogući – nego jer blato sprečava naseljavanje parazita.
- Lord Byron
Imao ozbiljne namjere kupiti usisavač. Ugnjavio forum pitanjima. Shvatio da baš i nema onakvog kakvog tražim, čak i ako se rastanem s kilom i pol kuna.
Dohvatio se postojećeg, preminulog usisavača. Sat i pol - dva svakojakih popravljanja. Osim normalnog alata, korištena je pletaća igla, četkica za zube, priručna kuka napravljena od čavla samo za tu prigodu, i puno, puno toplih ljudskih riječi
.
Eno ga, radi k'o novi.
Sve je prošlo bez krvi, bez materijalne štete u vidu razbijenog koječega po kući, bez dramatičnog prljanja sebe, stana i izborne jedinice, bez bijelog dima.
Sav sam si nekako važan
Sad još samo treba vidjeti kako najmudrije sprĆkati ušteđenu lovu. Dvoumim se između kombinacije "žene i lake droge" i "lake žene i droge"
.
Dohvatio se postojećeg, preminulog usisavača. Sat i pol - dva svakojakih popravljanja. Osim normalnog alata, korištena je pletaća igla, četkica za zube, priručna kuka napravljena od čavla samo za tu prigodu, i puno, puno toplih ljudskih riječi
Eno ga, radi k'o novi.
Sve je prošlo bez krvi, bez materijalne štete u vidu razbijenog koječega po kući, bez dramatičnog prljanja sebe, stana i izborne jedinice, bez bijelog dima.
Sav sam si nekako važan
byrone, kupi barem nove filtre. 
a kakav zelis? ako mislis na robota, mislim da ces morati iskesirati puno vise od navedenog iznosa da bi taj robot bio dovoljno velik. bacila sam pogled na ta s*anja i mislim si dovraga, sta tu uopce stane?!
meni nedavno otisla ona rebrasta cijev na usisavacu. i zalijepim ja to, krenem usisavat', kad ono... pukne na drugom mjestu. zalijepim i to i ode na trecem... mislim si, jebi se, meni je dosta. cijev se sva ukocila od tri kile izolirke po sebi. onda smo kupili neki philipsov bez vrecice, s dvostrukim hepa filtrima. mislim da je bio oko 700 kn. lijepo je tih. jedino mi se stap ne svidja pretjerano, ocekivala sam da donji dio bude nesto fleksibilniji, bolje oblikovan i s pristojnijim kotacicima. a jbg. kad stap vidis tek nakon sto kupis. a nije mi palo na pamet pitat' da mi unaprijed pokazu. takodjer, ako naidje na vlastiti kabel dok ga vucem po stanu, onda teze ide, ne preskoci lijepo kao moj stari, pa se bojim da bi rebrasta cijev mogla otici puno prije. inace nikad nisam bila sklona philipsu (uvijek i na svemu ode neki dio plastike koji je, kao, nevazan, ali kad ode, vise nista ne mozes. to je philips u jednoj recenici.), ali ovaj mi je imao prilicno dobre karakteristike za te novce i nije izgledao kao mlitava hrpa jeftine plastike s premalim spremnikom (naravno, dok nisam ugledala stap
).
zapravo sam htjela electroluxov, i to najskuplji, ali to je skupo.
al' dobro, bolji je od starog.
a kakav zelis? ako mislis na robota, mislim da ces morati iskesirati puno vise od navedenog iznosa da bi taj robot bio dovoljno velik. bacila sam pogled na ta s*anja i mislim si dovraga, sta tu uopce stane?!
meni nedavno otisla ona rebrasta cijev na usisavacu. i zalijepim ja to, krenem usisavat', kad ono... pukne na drugom mjestu. zalijepim i to i ode na trecem... mislim si, jebi se, meni je dosta. cijev se sva ukocila od tri kile izolirke po sebi. onda smo kupili neki philipsov bez vrecice, s dvostrukim hepa filtrima. mislim da je bio oko 700 kn. lijepo je tih. jedino mi se stap ne svidja pretjerano, ocekivala sam da donji dio bude nesto fleksibilniji, bolje oblikovan i s pristojnijim kotacicima. a jbg. kad stap vidis tek nakon sto kupis. a nije mi palo na pamet pitat' da mi unaprijed pokazu. takodjer, ako naidje na vlastiti kabel dok ga vucem po stanu, onda teze ide, ne preskoci lijepo kao moj stari, pa se bojim da bi rebrasta cijev mogla otici puno prije. inace nikad nisam bila sklona philipsu (uvijek i na svemu ode neki dio plastike koji je, kao, nevazan, ali kad ode, vise nista ne mozes. to je philips u jednoj recenici.), ali ovaj mi je imao prilicno dobre karakteristike za te novce i nije izgledao kao mlitava hrpa jeftine plastike s premalim spremnikom (naravno, dok nisam ugledala stap
zapravo sam htjela electroluxov, i to najskuplji, ali to je skupo.
al' dobro, bolji je od starog.
- Lord Byron
Više nikakav, hvala*jezebel* » wrote:a kakav zelis?
-
Almost Rosey
Lord Byron » wrote:Imao ozbiljne namjere kupiti usisavač. Ugnjavio forum pitanjima. Shvatio da baš i nema onakvog kakvog tražim, čak i ako se rastanem s kilom i pol kuna.
Dohvatio se postojećeg, preminulog usisavača. Sat i pol - dva svakojakih popravljanja. Osim normalnog alata, korištena je pletaća igla, četkica za zube, priručna kuka napravljena od čavla samo za tu prigodu, i puno, puno toplih ljudskih riječi.
Eno ga, radi k'o novi.
Sav sam si nekako važanSad još samo treba vidjeti kako najmudrije sprĆkati ušteđenu lovu. Dvoumim se između kombinacije "žene i lake droge" i "lake žene i droge"
.
Džabe se hvališ, bome ti neć' doć usisavat
ot: kupila poklon i onom jednom tamo i sebi (od njega)
- Lord Byron
-
- Information
-