Lijep dan, baš. Murphy, aj' ća!

Stare teme i začeci foruma
JPK

Post 17 Dec 2011, 03:20

Noćas, kad sam krenuo doma iz tramvajem Prečkog, stvari su se počele odvijati otprilike kao u After Hours. Srećom, prestale su prije kulminacije. :xd:
No, negdje kod trga, na kojem sam izašao, je počeo biblijski potop i taksiji su bili zauzeti, a linije nemoguće dobiti. Nakon pet minuta čekanja na Kaptolu, pokupio me taksi koji je netko drugi naručio, a kome se ovom prilikom ispričavam. :xlux:

Biti i mniti svemiropolisno
jevgenija

Post 17 Dec 2011, 09:58

vađenje cigareta iz hello kitty tabakere je NEPROCJENJIVO. Blasfemično, idiotski, predivno srcezagrijavajuće :cerek: :cerek: :love: :xlux: :xlux: :xd:
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Almost Rosey

Post 17 Dec 2011, 11:47

Dobra kava.
Stvarno dobra.
*jezebel*

Post 17 Dec 2011, 14:30

snijeg, snijeg, snijeeeeeeeg! :xlux: lijep pogled na sljeme imam. a sutra mozda i odem gore.

kupila sam lisce cikorije, ono tamnozeleno, opet cu probati nesto novo.

mama mi je poslala hrpu ljesnjaka. :cerek: i jos kojesta. i u paket utrpala cesere iz naseg dvorista :crying:, predivno mirisu. :cerek:
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
*jezebel*

Post 18 Dec 2011, 22:04

valjala sam se po snijegu. :o
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
Pješčana

Post 18 Dec 2011, 22:15

*jezebel* » wrote:valjala sam se po snijegu. :o
po onih 16 centimetara na Sljemenu? :rofl:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
*jezebel*

Post 18 Dec 2011, 22:46

Pješčana » wrote: po onih 16 centimetara na Sljemenu? :rofl:
ne znam kol'ko je centimetara, ali gore ima dosta snijega. nije nesta jadnicko ispod cega se nazire trava. :rofl:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 754 times
Been thanked: 1403 times
Post 18 Dec 2011, 22:53

Za sve smo mi muški krivi, Pješčana veli 16, a tebi su rekli da je to 25. Kako ćeš procijeniti, jadna... :D
Potpisi su za budale.
Pješčana

Post 18 Dec 2011, 23:01

Hekatonhir » wrote:Za sve smo mi muški krivi, Pješčana veli 16, a tebi su rekli da je to 25. Kako ćeš procijeniti, jadna... :D
na 16 centimetara se baš i ne može nešto valjati.
:kava:
mislim da nitko nije toliko hrabar da za 16 laže da je dvajestpet centimetara.
možda ako ju zbuni nekom drugom mjernom jedinicom :D
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
*jezebel*

Post 18 Dec 2011, 23:06

gledajte, men' se ne da ovako s vama, jel'... :xd: meni je bilo lijepo, valjala sam se i pravila andjele u snijegu (naravno, ne bih to usporedila sa svrsavanjem, ipak mi se smrzlo dupe, sto bas i nije pretjerano ugodno). tlo (ono smedje, jel'...) sam nakon sebe vidjela tek nakon sto sam ispisala tri salice caja. a vi od'te gore pa vidite jel' sesnaest ili ne. :xzubo:
ombia

Post 18 Dec 2011, 23:07

To sto je netko upravo dosao kuci sa vrucom pizzom i udjelio mi komad. :cerek: Nije da mi je trebala al eto. :o
foka

Post 19 Dec 2011, 02:09

razveselilo me što sam dan paralizirajućeg mamurluka provela ležeći kod najboljeg prijatelja gledajući extended verzije gospodara prstenova. dan je bio prožet trenucima tihe sreće, poput onog kad se indikator mog stanja počeo otklanjati od oznake ''SMRT'', a priklanjati oznaci ''NASTAVLJA SA ŽIVOTOM'' te onog kad sam jela jaja i tost i šunku i sir te onog kad sam jela kolače te onda još onog kad sam jela tost i sir i vrhnje i pršut.
When I die I will return to seek
The moments I did not live by the sea
Pješčana

Post 19 Dec 2011, 08:24

*jezebel* » wrote:gledajte, men' se ne da ovako s vama, jel'... :xd: meni je bilo lijepo, valjala sam se i pravila andjele u snijegu (naravno, ne bih to usporedila sa svrsavanjem, ipak mi se smrzlo dupe, sto bas i nije pretjerano ugodno). tlo (ono smedje, jel'...) sam nakon sebe vidjela tek nakon sto sam ispisala tri salice caja. a vi od'te gore pa vidite jel' sesnaest ili ne. :xzubo:
:xd:
Pješčana

Post 19 Dec 2011, 09:03

vepar umislio da je pas, pa čuva dvorište( barem tako tvrdi Jutarnji)
http://www.jutarnji.hr/vepar-jablan-umi ... 8/?foto=10

Image
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 754 times
Been thanked: 1403 times
Post 19 Dec 2011, 11:37

Zašto naslov ove teme više ne stane?
Potpisi su za budale.
Pješčana

Post 19 Dec 2011, 11:42

snijeg! :cerek:

dolove i brijeg...:trio:
ombia

Post 19 Dec 2011, 11:46

foka » wrote:razveselilo me što sam dan paralizirajućeg mamurluka provela ležeći kod najboljeg prijatelja gledajući extended verzije gospodara prstenova. dan je bio prožet trenucima tihe sreće, poput onog kad se indikator mog stanja počeo otklanjati od oznake ''SMRT'', a priklanjati oznaci ''NASTAVLJA SA ŽIVOTOM'' te onog kad sam jela jaja i tost i šunku i sir te onog kad sam jela kolače te onda još onog kad sam jela tost i sir i vrhnje i pršut.
:cerek: :rofl:

Moj dan je jucer bio slican osim sto me nitko nije dvorio, mah.
Danas me razveselilo sto sam zaspala na posao i kao idem sad bit tako kasno i skuzimd a zbog snijega nitko nece ni doc nego ce raditi doma. Jedina ja dosla. :zubo: I sad me i to veseli.
Lastan

Post 19 Dec 2011, 12:48

Pješčana » wrote:vepar umislio da je pas, pa čuva dvorište( barem tako tvrdi Jutarnji)
http://www.jutarnji.hr/vepar-jablan-umi ... 8/?foto=10
Jao, glupsoni iz Jutarnjeg…

Pročitao sam, naime, tekst.
Zavaljao se u blato kao prava svinja. :rolleyes:

Ma bravo, genijalci. Ne valjaju se svinje po blatu jer bi voljele biti prljave – zapravo su iznimno čiste životinje ako im se to omogući – nego jer blato sprečava naseljavanje parazita.
Lord Byron

Post 19 Dec 2011, 13:03

Imao ozbiljne namjere kupiti usisavač. Ugnjavio forum pitanjima. Shvatio da baš i nema onakvog kakvog tražim, čak i ako se rastanem s kilom i pol kuna.

Dohvatio se postojećeg, preminulog usisavača. Sat i pol - dva svakojakih popravljanja. Osim normalnog alata, korištena je pletaća igla, četkica za zube, priručna kuka napravljena od čavla samo za tu prigodu, i puno, puno toplih ljudskih riječi :D.

Eno ga, radi k'o novi. :raspa:

Sve je prošlo bez krvi, bez materijalne štete u vidu razbijenog koječega po kući, bez dramatičnog prljanja sebe, stana i izborne jedinice, bez bijelog dima.

Sav sam si nekako važan :mirko: Sad još samo treba vidjeti kako najmudrije sprĆkati ušteđenu lovu. Dvoumim se između kombinacije "žene i lake droge" i "lake žene i droge" :cice:.
*jezebel*

Post 19 Dec 2011, 13:18

byrone, kupi barem nove filtre. :D

a kakav zelis? ako mislis na robota, mislim da ces morati iskesirati puno vise od navedenog iznosa da bi taj robot bio dovoljno velik. bacila sam pogled na ta s*anja i mislim si dovraga, sta tu uopce stane?!

meni nedavno otisla ona rebrasta cijev na usisavacu. i zalijepim ja to, krenem usisavat', kad ono... pukne na drugom mjestu. zalijepim i to i ode na trecem... mislim si, jebi se, meni je dosta. cijev se sva ukocila od tri kile izolirke po sebi. onda smo kupili neki philipsov bez vrecice, s dvostrukim hepa filtrima. mislim da je bio oko 700 kn. lijepo je tih. jedino mi se stap ne svidja pretjerano, ocekivala sam da donji dio bude nesto fleksibilniji, bolje oblikovan i s pristojnijim kotacicima. a jbg. kad stap vidis tek nakon sto kupis. a nije mi palo na pamet pitat' da mi unaprijed pokazu. takodjer, ako naidje na vlastiti kabel dok ga vucem po stanu, onda teze ide, ne preskoci lijepo kao moj stari, pa se bojim da bi rebrasta cijev mogla otici puno prije. inace nikad nisam bila sklona philipsu (uvijek i na svemu ode neki dio plastike koji je, kao, nevazan, ali kad ode, vise nista ne mozes. to je philips u jednoj recenici.), ali ovaj mi je imao prilicno dobre karakteristike za te novce i nije izgledao kao mlitava hrpa jeftine plastike s premalim spremnikom (naravno, dok nisam ugledala stap :D).
zapravo sam htjela electroluxov, i to najskuplji, ali to je skupo. :mad:
al' dobro, bolji je od starog. :cerek:
Lord Byron

Post 19 Dec 2011, 13:26

*jezebel* » wrote:a kakav zelis?
Više nikakav, hvala :D. Ovaj mi je, ovako popravljen i skockan (mislim, ono, baš fakat popravljen, nije pokrpan i tako to :mirko:), baš superduper fensišmensi mojmojmoj. :love:
blue
Asgard

Post 19 Dec 2011, 13:43

Lord i interpretacija pjesme :rofl:
Margarita i interpretacija slike u novinama :rofl:

U subotu me neki dečkić pitao što studiram :cerek: A mica :cerek: hvala mu lijepo :)
Almost Rosey

Post 19 Dec 2011, 15:46

Lord Byron » wrote:Imao ozbiljne namjere kupiti usisavač. Ugnjavio forum pitanjima. Shvatio da baš i nema onakvog kakvog tražim, čak i ako se rastanem s kilom i pol kuna.

Dohvatio se postojećeg, preminulog usisavača. Sat i pol - dva svakojakih popravljanja. Osim normalnog alata, korištena je pletaća igla, četkica za zube, priručna kuka napravljena od čavla samo za tu prigodu, i puno, puno toplih ljudskih riječi :D.

Eno ga, radi k'o novi. :raspa:

Sve je prošlo bez krvi, bez materijalne štete u vidu razbijenog koječega po kući, bez dramatičnog prljanja sebe, stana i izborne jedinice, bez bijelog dima.

Sav sam si nekako važan :mirko: Sad još samo treba vidjeti kako najmudrije sprĆkati ušteđenu lovu. Dvoumim se između kombinacije "žene i lake droge" i "lake žene i droge" :cice:.

Džabe se hvališ, bome ti neć' doć usisavat :durica:

ot: kupila poklon i onom jednom tamo i sebi (od njega) :xlux: za njegov čuvam račun, doduše, e da ne bi bilo :zubo:
Lord Byron

Post 19 Dec 2011, 15:57

Almost Rosey » wrote:

Džabe se hvališ, bome ti neć' doć usisavat :durica:
Pih, kao da bih ti dao. :durica:
rh4ps0dy

Post 19 Dec 2011, 16:04

Zarazni entuzijazam klinaca koji su se naumili grudati iako je snijeg napadao u visini od možda milimetar, pa su siročeki grabali taj jad u malecne kuglice i grudali se time. :cerek: :D
  • Information