Ne.
Treći summit Nesvrstanih
-
jednokratni klon
Neka, neka, prebacimo se u dnevnu smjenu, stara sam ja za onakva bdijenja više.
Ma šta? Pa i dalje smo u trećoj smjeni, ovo tu i tamo uleti kakav intermezzo.jednokratni klon » wrote:![]()
![]()
Neka, neka, prebacimo se u dnevnu smjenu, stara sam ja za onakva bdijenja više.
-
jednokratni klon
Ćuti silo nečista
Molim paziti na pravopis
Ona ima sve što treba. Za razliku od nekih.
-
jednokratni klon
Zečiću, šećeru, mila moja ... gdje sam sad zajeboZekoslawa » wrote: Šta ti blejiš?
Ajmeee!Karl Jozef » wrote: Zečiću, šećeru, mila moja ... gdje sam sad zajebooli ti nisam rekao da si runo moje .. a što je ovca bez runa, ... mnogi bi rekli mrtva ovca
Neću. Šta on misli, da ću se ja skidati i oblačiti kad se njemu sprdne?
Kurac od ovce. I na njemu zvonce.Karl Jozef wrote: Zečiću, šećeru, mila moja ... gdje sam sad zajebooli ti nisam rekao da si runo moje .. a što je ovca bez runa, mnogi bi rekli mrtva ovca
![]()
Zekoslawa » wrote: Neću. Šta on misli, da ću se ja skidati i oblačiti kad se njemu sprdne?
Ae,Kurac od ovce. I na njemu zvonce.
A ono ...Zekoslawa » wrote:Sad se ja trebam izjasniti po pitanju rutavosti?
Aaaa to zovnceZvonce, zvonce, ofco, ono fluorescentno. A di bi ga ti objesio?
A nije al' oćeZekoslawa » wrote:Napustio nas je.
=======
Da ovdje poručim, jer nemam pojma gdje bih
Kao prvo, ni malo mi se ne sviđa da se otvaraju teme u moje ime, pogotovo ne želim da se prebacuju na podforume na kojima ne želim pisati jer se tamo lažno i manipulativno sjeku teme. Ako se već otvaraju teme u moje ime, red je da me se i pita koji naslov želim, itd. itd.
======
Uglavnom, ... bok šećeru
Nemam ja pojma gdje ćeš ti pisati a gdje nećeš, samo znam da si me uklonio iz obiteljskog portreta.
Što se ostaloga tiče, koliko mogu vidjeti, temu je odvojila Tea (s pravom jer cijeloj onoj raspravi na Misterijama i nije mjesto), a "postavljač" teme si ti naprosto zato što je tvoj post prvi. Ne čini mi se da je to nešto zbog čega bi se trebalo ljutiti, šećeru. Stvarno nije.
Što se ostaloga tiče, koliko mogu vidjeti, temu je odvojila Tea (s pravom jer cijeloj onoj raspravi na Misterijama i nije mjesto), a "postavljač" teme si ti naprosto zato što je tvoj post prvi. Ne čini mi se da je to nešto zbog čega bi se trebalo ljutiti, šećeru. Stvarno nije.
-
- Information
-