Molim.
Opet gutam - ništa nisam naučila!
Ne treba, hvala. S obzirom da si navikla dijeliti, možda je vrijeme da nekog zadržiš samo za sebe.ex_anais » wrote: Ali imam iskustva u dijeljenju. Rado ću ga podijeliti s tobom.
Groupie :cerek:
joj, kako mi je super čitat o ovim jevgenijinim bivšim psiho manijacima

čak mi je malo žao što je ovaj novi normalan! znači da neće bit novih priča o njemu!
daj jevgenija, bar sad na ovih 5 dana nađi nekog lijupavnika psihotičnog da imamo kakve psiho pričice za čitat pred spavanje!
četvrtasta rodnica mi je super! i dijete četvrtaste face! i smrt u zubarskom stolcu! zašto baš zubarski?
ima li neki poseban razlog ili on ima fetiš na zube?
p.s. ima li još koga uopće tu?
čak mi je malo žao što je ovaj novi normalan! znači da neće bit novih priča o njemu!
daj jevgenija, bar sad na ovih 5 dana nađi nekog lijupavnika psihotičnog da imamo kakve psiho pričice za čitat pred spavanje!
četvrtasta rodnica mi je super! i dijete četvrtaste face! i smrt u zubarskom stolcu! zašto baš zubarski?
p.s. ima li još koga uopće tu?
meg ti je glupa!!! :xlux:
za starije osobe nije! sve do 37 je normalno!ex_anais » wrote:
Kakvi?![]()
Btw, jel 36, 9 povišena temperatura?![]()
Danas sam za k... i samo za forum. Za razliku od ostalih dana, naravno.
za djecu, je!
nico, pa uzmi isti koji je na haeru!
Možda je, samo ja nisam baš normalna jer osjetim sve iza 36, 5. Sinusi me jebu pa sam išla izmjerit i vidi vraga, je. A još sam se pitala koji mi je da posrćem vani, mislila sam da je to od previše foruma.AdMulica » wrote: za starije osobe nije! sve do 37 je normalno!
za djecu, je!
nico, pa uzmi isti koji je na haeru!
Ja sam uzela novi jer nisam mogla naći onaj s fhr-a, prije sivog.
Ja na toj temperaturi umirem pa bih rekla da je. Al ono, ako pitaš doktoricu, reći će ti da sereš.ex_anais » wrote:
Btw, jel 36, 9 povišena temperatura?![]()
Danas sam za k... i samo za forum. Za razliku od ostalih dana, naravno.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
ex_anais » wrote:
Možda je, samo ja nisam baš normalna jer osjetim sve iza 36, 5. Sinusi me jebu pa sam išla izmjerit i vidi vraga, je. A još sam se pitala koji mi je da posrćem vani, mislila sam da je to od previše foruma.![]()
foruma nikad previše!
a čuj, razlika između 36 i 36,9 se osjeti! dakako! al praktički, ako si odrasla osoba, nisi bolesna s tom temperaturom!
meni je recimo normalna temperatura malo iznad 36, oko 36, 3 - 36, 4! pa ne osjetim baš previše tih 0,4 stupnja razlike!
nekome je normalna 36, pa se 0,9 više jako lako
al dobro, dejzi je i inače osjetljiva princezica
odoh gledat tv!
pokić kokoše, stare i nove
nekome je normalna 36, pa se 0,9 više jako lako
al dobro, dejzi je i inače osjetljiva princezica
odoh gledat tv!
pokić kokoše, stare i nove
:ide po dekicu:AdMulica » wrote:
foruma nikad previše!
a čuj, razlika između 36 i 36,9 se osjeti! dakako! al praktički, ako si odrasla osoba, nisi bolesna s tom temperaturom!ti se pravi da si dijete, pa budi bolesna
![]()
edit: imam sad i alibi za odrasle, provjerih još jednom 37, 1.
pok Mulice
Nisam još odlučila.ex_anais » wrote: Kakvi?![]()
Ako se loše osjećaš i ako si tako osjetljiva, onda tebi možda je.Btw, jel 36, 9 povišena temperatura?![]()
Awww....:ide po dekicu:![]()
Groupie :cerek:
Nekima su temperature malo preko 37 užasne, a s 38 su super.ex_anais » wrote:
Prošli put mi je doktor vikao da mi nije ništa. Bila je sezona svinjske gripe.![]()
Na 38 čak funkcioniram.
Meni je sve preko 37,2 smrtna postelja.
Jednom sam u životu imala preko 38, mislim da sam u nesvijesti bila 4 dana.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Za zadnju temperaturu koja je bila preko 39 sam mislila da sam neispavana i jako umorna i da mi je zato hladno i tresem se 
A i bura je puhala taj dan
Inače najbolji lijek za temperaturu mi je tuš, i onda spavanje dobrooo pokrivena. Voda me stvarno liječi bolje od tableta u dosta tih situacija s temperaturom, glavoboljom i slično. :ne voli tablete:
Inače najbolji lijek za temperaturu mi je tuš, i onda spavanje dobrooo pokrivena. Voda me stvarno liječi bolje od tableta u dosta tih situacija s temperaturom, glavoboljom i slično. :ne voli tablete:
Happy Easter!
Ok, sjebala sam kvotove. Idem redom.
Nica i avatari:
Ja uvijek derem po crno bijelima.
Tako kad ih mijenjam ne primijeti se toliko. Valjda.
Donijela sam dekicu, a dok mogu tipkati dobro je.
Dejzi, doduše, ja zalegnem kad imam oko 38 pa možda i ne primijetim koliko me zaljulja, to već računam kao vanredno stanje, a ovo me iznenadi.
Nica i avatari:
Ja uvijek derem po crno bijelima.
Code: Select all
Ako se loše osjećaš i ako si tako osjetljiva, onda tebi možda je.Donijela sam dekicu, a dok mogu tipkati dobro je.
Dejzi, doduše, ja zalegnem kad imam oko 38 pa možda i ne primijetim koliko me zaljulja, to već računam kao vanredno stanje, a ovo me iznenadi.
Toga se sjećam.aisling » wrote:Za zadnju temperaturu koja je bila preko 39 sam mislila da sam neispavana i jako umorna i da mi je zato hladno i tresem se
Al' junački si se držala. Mene bi skupljali po cesti.
Ja volim ona šumeća sranja, daju mi osjećaj da nešto korisno radim za tu prehladu. : podložna reklamama:
-
- Information
-