Vaši prijedlozi

Stare teme i začeci foruma
schmokljan

Post 21 Sep 2011, 19:33

Morticia » wrote:Što se Sporta tiče... Razmišljala sam o tome i ako mislite da već sad ima potrebe za istim otvorit ću ga.
Ali ako se netko javlja za moda. Ozbiljno. :)
Nije potreban - na ovom je forumu izrazito malo muškaraca, a ako uzmemo u obzir natprosječnu im pismenost - lako je zaključiti da ne znaju s loptom. Žene općenito ništa ne znaju o sportu, čak ni muškobanjaste.

Usto - teško je za očekivati neki veliki prinos forumaša sa sportskih pdf-ova domicilnog nam foruma - to je, naime, rijetko utočište normalnih moderatora.

Stitch
Head Honcho
Has thanked: 706 times
Been thanked: 1232 times
Post 21 Sep 2011, 21:17

Kad se otvorimo javnosti, trebat će mod. Sport, politika, religija - to su oduvijek podforumi s najviše ratova i udaraca ispod pojasa.
Potpisi su za budale.
Morticia

Post 22 Sep 2011, 10:13

schmokljan » wrote:
Nije potreban - na ovom je forumu izrazito malo muškaraca, a ako uzmemo u obzir natprosječnu im pismenost - lako je zaključiti da ne znaju s loptom. Žene općenito ništa ne znaju o sportu, čak ni muškobanjaste.

Usto - teško je za očekivati neki veliki prinos forumaša sa sportskih pdf-ova domicilnog nam foruma - to je, naime, rijetko utočište normalnih moderatora.
Hekatonhir wrote:Kad se otvorimo javnosti, trebat će mod. Sport, politika, religija - to su oduvijek podforumi s najviše ratova i udaraca ispod pojasa.
Slažem se s obojicom tako da će za sad sport pričekati jer otvarati još jedan polumrtvi pdf uistinu nema smisla.
Ukoliko se potreba za istim pokaže više nego rado ću ga otvoriti. :)
I staviti kukuriku na prvu liniju obrane. :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
jevgenija

Post 22 Sep 2011, 11:28

schmokljan » wrote:Čekaj, ti se slažeš da pismeni muškarci ne znaju s loptom i da žene, sve žene, ne znaju ništa o sportu?

Bože mili, kakav forum.
kukuriku wrote:
ja se nisam složila, ali netko mi je obrisao post. :mama: tko god da je, nek se srami.
a baš sam se htjela posvađat.
Morticia wrote:
:rofl:
Vidim ja da je tebi strašno dosadno i da ti nedostaje krvi. :cerek:

Idete na Restlove!!! Admine, ovo ti je za roza karton na helo kiti obučenu za tenis, i smatraj ga dodijeljenim!!!!! :mad:
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
ali

Post 22 Sep 2011, 11:35

1. nema :ne zna: smajlija:ne zna:
Fali mi :zubo:

2. hoću poslati post tj. stisnem submit, a forum mi se ubacuje s porukom da je u međuvremenu još netko postao (isprike na kompliciranju, možda to ima i neki naziv. U svakom slučaju ga ne znam :rofl: ). Pa me zbunilo.
Čini mi se kao nepotrebno kompliciranje i usporavanje uspješnog spamanja :zubo:
Može li se to isključiti i kako?

edit: opa, ima :ne zna: smajlija :misli:
Isprika!
Pješčana

Post 22 Sep 2011, 11:47

m.zo,
tako možeš vidjeti jel netko u međuvremenu dopisao nešto drugo, pa možeš na vrijeme editirat :mig:

većina smjalića postoji, pogledaj na listi lijevo, ili ako znaš kako se pišu, otipkaj ih
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
dejzi

Post 22 Sep 2011, 11:50

Ispis novih postova ima smisla na sporim pdfovima, ali nisam sigurna kako će to funkcionirat na Trkelju kasnije.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Morticia

Post 22 Sep 2011, 11:51

Nisam sigurna da li se to može promijeniti, ali ako može učinit će se jer i mene nervira do bola. :o
Stavljam na TODO listu.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ali

Post 22 Sep 2011, 12:06

Pješčana » wrote:m.zo,
tako možeš vidjeti jel netko u međuvremenu dopisao nešto drugo, pa možeš na vrijeme editirat :mig:
Ma kužim, ali baš me to i živcira :zubo:
Može se editirati i nakon postanja ako kome treba, a ovo usporava sve postere :ne zna:

Aha :misli: , mora se staviti razmak prije smajlokoda :s
Ashtaroth

Post 22 Sep 2011, 12:45

Može li se dobiti veći limit na broj smajlija u PMovima?

10 je ZBILJA malo, pogotovo ako ti osoba i sama napiše koji... :ne zna:

30-50 je humanije, imo, ako je unlimited rizično iz bilo kojeg razloga.

Naime uz limit još i ne kaže koliko ih imaš, pa da vidiš koliko moraš brisati, već samo kaže da ih imaš više od 10. Broj bi isto bio super.

Pa ako može ući u queue u nekom trenutku. :ne zna:
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 22 Sep 2011, 13:00

Nekoliko pitanja:

1. Može li se namjestiti da na naslovnici, uz ime pdf-a i zadnji post na nekom pdf-u, stoji i ime topica na kojem je taj post.

2. Jel ja ne vidim ili stvarno postovi nisu obrojčeni ( :zubo: )?

3. Kako kvotati post iz jedne teme/pdf-a u drugu?
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
jevgenija

Post 22 Sep 2011, 13:11

Ajvi » wrote:Nekoliko pitanja:

1. Može li se namjestiti da na naslovnici, uz ime pdf-a i zadnji post na nekom pdf-u, stoji i ime topica na kojem je taj post.

2. Jel ja ne vidim ili stvarno postovi nisu obrojčeni ( :zubo: )?

3. Kako kvotati post iz jedne teme/pdf-a u drugu?
ovo znam samo po seljački - quote u temi di je post, c/p na drugu temu :brukica:
ako postoji elegantan način, ja ne znam za njega. nisam znala ni na jednom forumu :brukica:
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 706 times
Been thanked: 1232 times
Post 22 Sep 2011, 13:13

To s citiranjem nije najsretnije riješeno. Ne znam zašto, ali zna mi se izgubiti jedan citat. Ne onaj u citatu nego onaj koji pokušavam podijeliti.
Potpisi su za budale.
dejzi

Post 22 Sep 2011, 15:38

Jel se može kod citiranja kaskada maknut pojavljivanje onog unutarnjeg citata u polju za pisanje teksta?
Taj citat se ne pojavljuje u objavi, ali zbunjuje kod prelamanja testa.
Ze.

Post 22 Sep 2011, 15:41

dejzi » wrote:Jel se može kod citiranja kaskada maknut pojavljivanje onog unutarnjeg citata u polju za pisanje teksta?
Taj citat se ne pojavljuje u objavi, ali zbunjuje kod prelamanja testa.
Nažalost, ne. I mene smeta, ali noup.
dejzi

Post 22 Sep 2011, 15:42

Ze_Administratum » wrote:
Nažalost, ne. I mene smeta, ali noup.
Upićku, onda nam treba topik s uputama.
Megalodona

Post 22 Sep 2011, 16:55

moj ingeniozni prijedlog :o

dakle, ja bi novi podforum o prirodi.
znači, prirodne znanost+život u skladu s prirodom, počevši od stanovanja pa na dalje.
onako, eko/bio/geo/itd. stil.
gdje mogu razglabat o tome da sam gledala emisiju o super kući koja mi se uklapa u ambijent, ili stavit sliku fosilića kojeg sam iskopala. ili radit akcije da se napravi projekt smanjivanja plastičnih vrečica. ili neke takve super kul :o stvari koje me zanimaju. nešto između son-a i pz-a.

jel može? :jumping:
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Lastan

Post 22 Sep 2011, 16:59

dejzi » wrote:
Upićku, onda nam treba topik s uputama.
Ako lupiš Preview, taj drugi citat nestaje sâm. :kava:
dejzi

Post 22 Sep 2011, 17:02

Lastan » wrote: Ako lupiš Preview, taj drugi citat nestaje sâm. :kava:
Znam, i nemam s tim problema.
Vidim da neki imaju pa pitam. :ne zna:
schmokljan

Post 22 Sep 2011, 17:08

Podržavam pdf o prirodi pod jednim uvjetom - da svaki post koji samo miriše na New Age bude prebačen na pdf palamuđenje. Usput, bude li se otvarao pdf za "alternativu" unaprijed predlažem da bude naziva "palamuđenje", pošto je to srpski izraz za prodavanje muda pod bubrege, čime bismo svjedočili i svoju tolerantnost te poznavanje istočnijih jezika.
Megalodona

Post 22 Sep 2011, 17:14

schmokljan » wrote:Podržavam pdf o prirodi pod jednim uvjetom - da svaki post koji samo miriše na New Age bude prebačen na pdf palamuđenje. Usput, bude li se otvarao pdf za "alternativu" unaprijed predlažem da bude naziva "palamuđenje", pošto je to srpski izraz za prodavanje muda pod bubrege, čime bismo svjedočili i svoju tolerantnost te poznavanje istočnijih jezika.
ne, ni meni se ne sviđaju te new age pizdarije, obožavam kad mi daju moć kristalima i to :zubo:

ovo bi trebalo biti ok, bilo bi krasno da se prihvati :cerek:
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Morticia

Post 22 Sep 2011, 18:48

Za sad nema smisla otvarati nove pdf-ove, uistinu. :)
Premalo nas je i nema pravog interesa ni za već otvorene.
Kužim da svatko ima neku svoju ideju, al' na kraju bi imali 70 članova, 70 pdf-ova i 70 moderatora. :zubo:

Sorry, za sad to sve možete "utrpati" pod hobije, a za dalje ćemo vidjeti što i kako.
Megalodona

Post 22 Sep 2011, 18:52

Morticia » wrote:Za sad nema smisla otvarati nove pdf-ove, uistinu. :)
Premalo nas je i nema pravog interesa ni za već otvorene.
Kužim da svatko ima neku svoju ideju, al' na kraju bi imali 70 članova, 70 pdf-ova i 70 moderatora. :zubo:

Sorry, za sad to sve možete "utrpati" pod hobije, a za dalje ćemo vidjeti što i kako.
kad to tako postaviš... :rofl:
gnjavit ću ljude na hobijima :o :zubo:
rh4ps0dy

Post 22 Sep 2011, 18:52

Umjetnosti isto idu pod Hobije zasad? :)
Morticia

Post 22 Sep 2011, 19:08

A što ja znam, imaš posebno glazbu, čitanje i film.
Mislim da bi fotografiji :zubo: još uvijek bilo bolje na hobijima, da. :)
  • Information