Bormeč da. Ali navodno žene imaju bolji periferni vid pa nismo tako indiskretne - ja skeniram i da ne moram okretati glavu, bitno da mi je u vidnom polju.Hekatonhir wrote:
Nije to gledanje, to je skeniranje. Od muškoga gledanja razlikuje se po dvjema stvarima: intenzivnosti i diskreciji.
Mister(azil)ije! Prvi volumen
- Beta ženka
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Periferni vid vrlo je dobar za uočavanje kontrasta. Svjetlo-sjena i to.Beta ženka wrote: Bormeč da. Ali navodno žene imaju bolji periferni vid pa nismo tako indiskretne - ja skeniram i da ne moram okretati glavu, bitno da mi je u vidnom polju.
Zato u mraku bolje vidiš stvari na rubu vidnog polja.
No ako imaš lovačke instinkte, vrlo je važno objekt smjestiti u centar vidnog polja.
Jednako tako, posve je nevažno ako izgubiš kontrolu nad izrazom lica i sličnim sitnicama; sline koje cure možda izgledaju neprivlačno, no ako sve pođe po planu, lice ionako bude zagnjureno u roku odmah.
-
Almost Rosey
A jel diskretno kad zastaneš u pol rečenice i malo zasliniš u kutu usana?Hekatonhir wrote:
Nije to gledanje, to je skeniranje. Od muškoga gledanja razlikuje se po dvjema stvarima: intenzivnosti i diskreciji.
- Beta ženka
Periferni vid je dobar i za uočavanje nečega na rubu vidnog polja pa se samo skrene pogled, bez okretanja glave. Meni sasma dovoljno. Pogotovo ljeti sa sunčanim naočalama.Lastan wrote: Periferni vid vrlo je dobar za uočavanje kontrasta. Svjetlo-sjena i to.
Zato u mraku bolje vidiš stvari na rubu vidnog polja.
No ako imaš lovačke instinkte, vrlo je važno objekt smjestiti u centar vidnog polja.
Jednako tako, posve je nevažno ako izgubiš kontrolu nad izrazom lica i sličnim sitnicama; sline koje cure možda izgledaju neprivlačno, no ako sve pođe po planu, lice ionako bude zagnjureno u roku odmah.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Meni nije jasno kako nas ima toliko lajavih, a nikoga da otvara teme.
Definitivno nam trebaju forumaši koji će ispitivati jesu li trudni i forumašice koje će se pitati je li im penis dovoljno velik.

Ne, opet sam nekaj zajebal…
Definitivno nam trebaju forumaši koji će ispitivati jesu li trudni i forumašice koje će se pitati je li im penis dovoljno velik.
Dobro, drugovi, jesmo li se za to borili?dejzi wrote:Jevgenija je tu za otvaranje topika, ali trenutno ima život.
Otvaramo forum, marljivo spamamo, a onda ljudi odjednom imaju život? Kakav je to red i način? Čija baka crnu vunu prede? Izbacimo najsl… ups, malo sam se zanio.
Što ti ne bi otvorio topik, a?Lastan wrote: Dobro, drugovi, jesmo li se za to borili?
Otvaramo forum, marljivo spamamo, a onda ljudi odjednom imaju život? Kakav je to red i način? Čija baka crnu vunu prede? Izbacimo najsl… ups, malo sam se zanio.
Ja sam spamer, sva se uzrujam kad moram topik otvarat. Ako ga počnem sad pisat, imat ćete igralište tek sljedeći vikend.
I zgrožena sam imanjem života. Uopće ne razumijem kako se mogu nazivat forumašima i prvi dan novog foruma bit offline. Ej, offline!
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- Beta ženka
Idem ja!Lastan wrote:Meni nije jasno kako nas ima toliko lajavih, a nikoga da otvara teme.
- Lord Byron
29 users, od toga 8 penisića.klonka wrote:Pisanje seminarskih, vješanje veša, kuhanje, pranje suđa.
A jesi našla gdje ćeš oglase stavljat...
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 614 times
- Been thanked: 954 times
Srećo, ja već skoro 20 godina radim. Bio bih neuspješan da nemam stan, auto i kućnu pomoćnicu.klonka wrote:Pisanje seminarskih, vješanje veša, kuhanje, pranje suđa. Nemamo svi tu ekskluzivu da imamo čistačicu kao neki.
Najbolja mi gospođa koja me svojedobno pitala: "A vi, mladi gospon, trebate samo čišćenje stana?" Pogledao sam je kao da je pala s Marsa - žena ima, onako, 60 godina i mogla bi mi majka biti. Rekoh, samo to, draga gospođo.
Nisam je uzeo, našao sam mlađu.
Potpisi su za budale.
- Lord Byron
A možda je htjela skuhati kavu?ElliQuinn wrote:A možda je htjela udomiti ljepušnu unuku...
-
- Information
-