Teški ljudi za teška vremena
- MmeTipfeler
Zmaju, nadam se da nemaš ništa protiv, ali premještam ovu temu u podforum koji je dostupan samo registriranim posjetiocima. Iako mislim da je tema već dala svoje...
- MmeTipfeler
Nije indiskretno, a opet i jest. Osobno mislim da je ovo bio proizvoljan Stitchov postupak, nesukladan s pravilima, a to sam mu otvoreno i rekla. Čim sam došla k sebi od blesave boleštine.
No, što je, tu je. Kad je već permao Leteću i Judolina, neka tako i ostane. Slažem se da je to trebalo već odavno učiniti. Samo treba pripaziti da mu arbitrarnost ne prijeđe u naviku.
I ne samo njemu. 
No, što je, tu je. Kad je već permao Leteću i Judolina, neka tako i ostane. Slažem se da je to trebalo već odavno učiniti. Samo treba pripaziti da mu arbitrarnost ne prijeđe u naviku.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
"Arbitrarnim" postajem čim jedan dan razmjenjujem recepte i normalno komuniciram, a drugi slušam provokacije, uvrede i prijetnje. I tako mjesecima.MmeTipfeler wrote: ↑30 Oct 2017, 22:00(...) No, što je, tu je. Kad je već permao Leteću i Judolina, neka tako i ostane. Slažem se da je to trebalo već odavno učiniti. Samo treba pripaziti da mu arbitrarnost ne prijeđe u naviku.I ne samo njemu.
Donijeli smo pravila baš da se zaštitimo od tuđih minus-faza. Pogotovo kroničnih. I sve što sam naveo njima je regulirano.
Hajde da si me nazvala prestrogim... Svejedno, imali bismo o čemu razgovarati. Što je s akumuliranim prekršajima primjerice, koje smo umjesto banom drugarski kažnjavali simboličnom opomenom? Tek tada na red bi mogla doći "arbitrarnost".
Potpisi su za budale.
pa.. ne ispričavam se. zanimao me tipfelerkin stav, a čini mi se da su njih troje bliži u rl.
iskazah zanimanje, dadoh odstupnicu.. ma bečko-bosanska škola.
ovo sad ko kad se tražilo da se otvore skrovita mjesta fhr-a.Ništa mi ne skrivamo.![]()
nisam bio za, ono - jebe me se. smeća po javnom je bilo sasvim dovoljno da se mogao pretpostaviti glib na tajnom dijelu.
šta bi s dodatnim glibom? denuncirali još koga? na kraju krajeva, ako je nešto bilo privatno nek i ostane takvo.
btw, nikakve paralele ne povlačim, niti bi me posebno diralo da ste i krelci poput nekih tamo. lijepo je imati kutak za druženje na klik udaljenosti, a ako ga ne može bit - jbga. (bez onog ima drugih)
- Stitch
- Head Honcho
Zanima me ta usputna napomena. Kamo ideš? Bosna, Srbija? Ili se držiš hrvatskih sajtova? Nezavisni.net? Croportal.net?
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
Tko 'njih troje'? Judolino, Leteća i ja? Dajte-najte. Jednom sam s njima dvoma popila kavu jer su Judolinu navodno trebale informacije o tome kako da se učlani u Društvo književnih prevodilaca - što se sve može naći na netu, a najvjerojatnije ih je zanimalo kakva sam uživo. Ostalo je sve virtuala.
priča je malo šira, pa sad, ako želiš..
krivi dojam, očito. mislio sam da si možda u procijepu.MmeTipfeler wrote: ↑31 Oct 2017, 11:50Tko 'njih troje'? Judolino, Leteća i ja? Dajte-najte. Jednom sam s njima dvoma popila kavu jer su Judolinu navodno trebale informacije o tome kako da se učlani u Društvo književnih prevodilaca - što se sve može naći na netu, a najvjerojatnije ih je zanimalo kakva sam uživo. Ostalo je sve virtuala.
a uživo? frčkava kosa, nešto dublji glas, pseće dlake po kaputu..
- MmeTipfeler
- MmeTipfeler
minus faza.
pročitah onu februarsku revoluciju, a kad me već krenulo pročitah i još koju raspravu iz arhive.. bolje da nisam. nalijetao sam i prije na slično pa bih lagano zaobilazio. jebo čemer.
igra je, otprilike, uhvatimo se za nešto i drkajmo do besvijesti.. a kukica se uvijek nađe.
nije bilo do sašavog, nije ni moglo biti.
koji se to apetiti nisu mogli zadovoljiti? nisu li bili isti?
..ako može apstraktnije. a i ozbiljnije.
pročitah onu februarsku revoluciju, a kad me već krenulo pročitah i još koju raspravu iz arhive.. bolje da nisam. nalijetao sam i prije na slično pa bih lagano zaobilazio. jebo čemer.
igra je, otprilike, uhvatimo se za nešto i drkajmo do besvijesti.. a kukica se uvijek nađe.
nije bilo do sašavog, nije ni moglo biti.
koji se to apetiti nisu mogli zadovoljiti? nisu li bili isti?
..ako može apstraktnije. a i ozbiljnije.
- Stitch
- Head Honcho
Apetiti nam formalno jesu bili isti, no kad su se dogovori počeli provoditi u praksi, došlo je do pucanja po svim šavovima. S tim da problemi nisu uzrokovani forumom niti ponašanjem na njemu nego ponajviše izvanforumskim stvarima koje neki nisu mogli (ili znali) kontrolirati. One su se počele prelijevati ovamo i utjecati na sve nas. To ti je otprilike sažetak.
Apetiti nam formalno jesu bili isti, no kad su se dogovori počeli provoditi u praksi, došlo je do pucanja po svim šavovima. S tim da problemi nisu uzrokovani forumom niti ponašanjem na njemu nego ponajviše izvanforumskim stvarima koje neki nisu mogli (ili znali) kontrolirati. One su se počele prelijevati ovamo i utjecati na sve nas. To ti je otprilike sažetak.
Potpisi su za budale.
donekle.
nisam mislio na sažetak.Apetiti nam formalno jesu bili isti, no kad su se dogovori počeli provoditi u praksi, došlo je do pucanja po svim šavovima. S tim da problemi nisu uzrokovani forumom niti ponašanjem na njemu nego ponajviše izvanforumskim stvarima koje neki nisu mogli (ili znali) kontrolirati. One su se počele prelijevati ovamo i utjecati na sve nas. To ti je otprilike sažetak.![]()
interesuje me apstraktnija analiza.
- Stitch
- Head Honcho
Krivi su ljudi dobili moderatorske alate. I zlorabili su ih da se osvete za nešto što nikakve veze s Trkeljanjem nema. To je dovelo do mnoštva sukoba; onih koji su se svetili i onih koji su im zbog toga prigovarali. Onih koji su se svetili i onih koji su bili žrtve takvog ponašanja. I napokon, onih koji su bili žrtve i onih koji su ih upozoravali da treba stati na loptu.
U cijeloj toj zbrci zadovoljnih nije moglo biti. Kompromisa nije moglo biti. Rješenje su bili oštri rezovi. Kao i sada, uostalom.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
A jebiga sad. Ne možeš ljude i ljudsko ponašanje strpati u IF-THEN algoritam, kako bi ti htio.
Ali dobro. Ništa ti neću obećati, no možda se pozabavim time. Ne volim se vraćati na ono što je bilo. Čemu to? Vjerujem starom frendu Heraklitu.
Potpisi su za budale.
da, if then je pojam apstrakcije.
kužiš li da su ti dva prethodna posta baš takva..
- Stitch
- Head Honcho
-
- Information
-