Polako, i Herbi se, među inima, treba ovdje pojaviti. Vidjet ćemo što ona veli. Možda ima svježih ideja.
Koncepcija podforuma za top-liste i igru
- AliceInMess
- Been thanked: 1 time
Jel moze 12?
- AliceInMess
Ma ne, nego tesko mi je odluciti sta izabrati 
A ovaj leksikon mora biti tako opcenit, stihijski.. da bude u duhu osnovnjaka bas. Samo bez pitanja o profesorima i predmetima. Zato sam Adisa spomenula. Ne znam zasto bas njega, pao mi prvi na pamet
A ovaj leksikon mora biti tako opcenit, stihijski.. da bude u duhu osnovnjaka bas. Samo bez pitanja o profesorima i predmetima. Zato sam Adisa spomenula. Ne znam zasto bas njega, pao mi prvi na pamet
- AliceInMess
I razmisljam o nekoj igri asocijacija slikama, samo ne znam kako bi se to postavilo 
Nesti tipa ja stavim sliku Posh Spice, onaj ispod mene stavi metlu. Pa onda onaj ispod njega vjesticu itd.
Samo se bojim da bi to sa slikama stekalo jer bi ljudi stavljali prevelike slike mozda
Nesti tipa ja stavim sliku Posh Spice, onaj ispod mene stavi metlu. Pa onda onaj ispod njega vjesticu itd.
Samo se bojim da bi to sa slikama stekalo jer bi ljudi stavljali prevelike slike mozda
- Herbicidna
Ja san se tek probudila. Kad se nakrkam kofeina smislit ću neš. Valjda. 
- AliceInMess
Drmni i nes jace 
- Donna Sole
Leksikon <3 <3 
I ja bi jedan
moj leksikon-moja pitanja
I ja bi jedan
moj leksikon-moja pitanja
kurvanjski avatar, a
- AliceInMess
Moze, zasto ne 
- AliceInMess
Zatuc cu ju 
- AliceInMess
Pa mozemo, evo.. moj leksikon je spreman i reduciran, imam ideju koju nitko nije prokomentirao, a ona se udavila kavom 
I nedjelja je danas
I nedjelja je danas
- AliceInMess
Izmucena sam. Imaj milosti 
Meni se svidja onaj tvoj leksikon
- MmeTipfeler
Alice, počnimo od jednostavnih pitanja.
Naziv podforuma? Opis podforuma (to je ono što piše ispod)? Uvodni post: objašnjenje podforumskog sadržaja, čemu se poslije mogu dodati upute i pravila - top-liste, leksikoni, igre. Hoćeš li to moderirati ili ćeš na pola puta reći da si umorna, boli te glava... Moderirati u prvom redu znači usmjeravati i oblikovati podforum.
Bilo bi dobro da se toga prihvatiš jer je ideja tvoja i Herbina, a ona je sklona sredstvima za smirenje.
A na ova pitanja moraš odgovoriti da bi se podforum uopće mogao otvoriti. Ili bi radije da se za početak takve teme pokreću na Trkeljanju pa ih onda preselimo u poseban podforum?
Naziv podforuma? Opis podforuma (to je ono što piše ispod)? Uvodni post: objašnjenje podforumskog sadržaja, čemu se poslije mogu dodati upute i pravila - top-liste, leksikoni, igre. Hoćeš li to moderirati ili ćeš na pola puta reći da si umorna, boli te glava... Moderirati u prvom redu znači usmjeravati i oblikovati podforum.
Bilo bi dobro da se toga prihvatiš jer je ideja tvoja i Herbina, a ona je sklona sredstvima za smirenje.
- AliceInMess
Moze na trkeljanju prvo. Mogla bih i moderirati, kao sto sam rekla, imam vremena dosta. Momentalno, ali nemam bas stalno. Ali pretpostavljam da i vi imate svoje zivote.
Bas sam htjela s Herbom to osmisliti jer i ona to zeli, ali ne mogu je nikak dobiti danas
Bas sam htjela s Herbom to osmisliti jer i ona to zeli, ali ne mogu je nikak dobiti danas
- MmeTipfeler
Uključit će se Herb, bez brige.
Nikome od nas ovo nije "radno mjesto", ali kad se prihvatimo posla, onda ga ili odrađujemo ili kažemo da ne možemo. Za sada nam nekako polazi za rukom.
Onda, dok čekamo Herb, postavi bar leksikon na Trkeljanje pa da se počnemo zabavljati. Što misliš?
Nikome od nas ovo nije "radno mjesto", ali kad se prihvatimo posla, onda ga ili odrađujemo ili kažemo da ne možemo. Za sada nam nekako polazi za rukom.
Onda, dok čekamo Herb, postavi bar leksikon na Trkeljanje pa da se počnemo zabavljati. Što misliš?
- AliceInMess
Ide, sefice 
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 38 times
Sudeći po zainteresiranosti, rekao bih da je otvaranje podforuma pretenciozno. Opet, možda se više ljudi uključi, sad je i Quark objavio leksikon.
Ispunit ću ga poslije, imam posla. Ali definitivno mi se čini da su nam ambicije nerealne. Niti imamo dovoljno forumaša, niti su svi voljni otkrivati škakljive detalje iz vlastite prošlosti.
Ispunit ću ga poslije, imam posla. Ali definitivno mi se čini da su nam ambicije nerealne. Niti imamo dovoljno forumaša, niti su svi voljni otkrivati škakljive detalje iz vlastite prošlosti.
Stitch
- Herbicidna
Sorkać. Eo me sad.
Ja nisam bila za leksikone. Apsolutno mi se ne otkrivaju detalji iz RL skupljeni tak praktično na jednom mjestu.admin wrote: ↑06 Mar 2017, 10:05Sudeći po zainteresiranosti, rekao bih da je otvaranje podforuma pretenciozno. Opet, možda se više ljudi uključi, sad je i Quark objavio leksikon.
De me blatite malo, fakat niste dugo.MmeTipfeler wrote: ↑05 Mar 2017, 21:26
Nediljon moran gledat u mouža dok sidi na kauču.AliceInMess wrote: ↑05 Mar 2017, 20:45Pa mozemo, evo.. moj leksikon je spreman i reduciran, imam ideju koju nitko nije prokomentirao, a ona se udavila kavom
I nedjelja je danas![]()
Eto sad sam žalosna sve skupa.
-
- Information
-