Ja znam di je savski kutic...prije desetak godina sam tamo odsjedaoStitch wrote: ↑17 Jan 2017, 19:15Kako ne znate gdje je pivnica u Savskoj?!
Križanje Vukovarske i Savske, Zlatni medo.
Postoji li to cudo jos
Ja znam di je savski kutic...prije desetak godina sam tamo odsjedaoStitch wrote: ↑17 Jan 2017, 19:15Kako ne znate gdje je pivnica u Savskoj?!
Križanje Vukovarske i Savske, Zlatni medo.
Mislim da je propao. Jebiga, Miki, trebao si češće odsjedati ondje.
Opiši mi to malo. Jesi li dobila kakvu poruku? Kad je to bilo?
Sto se snalazenja tice, nije mi problem a pogotovo danas s ovim aplikacijama (g maps i waze) samo se nadam da su apdejtane. Samo je jos dilema hocu li s autom ili busom. Bit cete na vrijeme obavjesteni.MmeTipfeler wrote: ↑17 Jan 2017, 21:23Miky, ja isto imam univerzalke i danas sam se bez problema odvezla iz zaseoka u zapadnom dijelu grada - zaseoka u tom smislu što se snijeg ne čisti baš redovito pa treba proći nekoliko sporednih ulica dok dođeš do crnog asfalta - do Dotršćine u istočnom dijelu grada, prošetala pse, obavila dva dućana i otišla se u bolnicu naručiti za pregled, a usput i po nalaz. Ukretko, obišla sam malone cijeli grad, a leda nigdje nije bilo.
Kako će izgledati u petak i subotu, to samo Alah zna, nije na nama da dajemo vremenske prognoze.No mislim da ćeš po Zagrebu moći voziti bez problema. Za autoceste ne znam, slušam s pola uha na radiju da je malo zatvoreno ovo, malo zatvoreno ono.
Prednost, ako dođeš bez auta, jest u tome što se nećeš izgubiti po Zagrebu ako dobro ne poznaješ put. Meni su nedavno došli u posjet rođaci iz Rijeke pa su malo fulali izlaz na rotoru, a mali milijun puta prošli su onuda, tako da su se na kraju vratili do naplatnih kućica, napravili prekršaj i opet došli do rotora.![]()
A steta
Nije javilo nikakvu poruku. Napisala sam post, bez da kvotam ikoga, dakle na quick repy. Kad sam stisnula submit, par sekundi je nešto radilo, i vratilo opet na moj odgovor. Stisnula sam opet submit i opet isto. Nikakav error nije javio.
Valjda sinoć, a ne jučer navečer. U top ću te staviti.Beau wrote: ↑18 Jan 2017, 10:38Nije javilo nikakvu poruku. Napisala sam post, bez da kvotam ikoga, dakle na quick repy. Kad sam stisnula submit, par sekundi je nešto radilo, i vratilo opet na moj odgovor. Stisnula sam opet submit i opet isto. Nikakav error nije javio.
A to je bilo jučer navečer oko osam.
haha ups. zašto bi bilo jednostavno...
Ops...ako budem i ja tako, zvat cu vas upomoc
evo miki, zlu ne trebalo, vodič za vožnju po ledu
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests