7nationarmy je...

Stare teme i začeci foruma
7nationarmy

Post 03 Nov 2015, 13:05

jucerasnji upis, nimalo nejasan, kakti nehajno kazes da nema licitiranja da li je milijun ili pola milijuna. e pa nimalo nehajno evo tebi sto je beograd istrazio i objavio, kratko, jasno:
Republički zavod za statistiku SRH izradio je potkraj 1964. godine statistički “Popis žrtava rata 1941-1945”, čiji rezultati izvršenog popisa u cijelosti osporavaju i ruše jasenovački mit i brojke između osamdeset i sedamsto tisuća ubijenih u Jasenovcu. Prema službenim statističkim podacima Republičkog zavoda za statistiku - sveukupne žrtve “ubijeni, poginuli, umrli i nestali” u SRH iznose 185.327 žrtava a od toga u logorima interniraca 51.534(Jasenovac, Stara Gradiška, Srijemska Mitrovica, Banjica,Dachau, Mauthausen, Auschwitz, Buchenwald), u zatvorima 5.654, u deportaciji 1.785, na prinudnom radu 671, u direktnom teroru 50.806, u NOB i savezničim vojnim formacijama 51.749 stradalih.
sve jasno? dakle beograd jednostavno stao na loptu i primili se ljudi popisa stanovnistva, evidencije transportiranih zatvorenika.
Iz ovog popisa su isključeni svi oni koji su život izgubili od strane partizana ili koji su smaknuti po odredbama jugoslavenskih vlasti. Glasilo CK KPH “Naprijed” objavilo je u broju od 06.04.1944. da je iz pretežitog dijela Hrvatske ukupan broj odvedenih u logore bio 21.147 ljudi. Prema procjeni uglednog publiciste Mirka Peršena, preživjelog logoraša iz Jasenovca i autora knjige “Ustaški logori” broj žrtava u Jasenovcu ne prelazi ni trideset tisuća. Jure Paršić, župnik iz Jasenovca i portivnik ustaških zlodjela, koji je i sam pomagao u spašavanju žrtava objavio je 1985. godine da je u jasenovačkom logoru moglo izgubiti živote od početka do kraja 1941-1945 između 30 i 40 tisuća ljudi.”
ima i drugih spoznaja. meni spocitavas da u politicke svrhe manipuliram a ja inzistiram na onome sto je izrael prihvatio - srpska prica o jasenovcu je laz, tko god potice laz taj manipulira.

nece ti pasti dlaka s glave prijatelju, ovo je hrvatska - mi nikoga ne napadamo, mi nismo isli oslobadjati hrvatski kotor nego smo bili napadnuti. slobodno diskutiraj, samo bez lazi koje je slobo koristio kao izgovor za klanja po hrvatskoj i bosni.

AJ EM BAK!
ostruznicagornja

Post 03 Nov 2015, 13:23

Ok Aunda, što veliš ovo je sve oglodana i preglodana priča sa drugim ratom, i ovim zadnjim ratom, ali kao što sam rekao u tom smo blatu i koprcaš se da izadješ iz toga nekako i to teško ide. Mogao si da vidiš ono iz Jutarnjeg lista, ono sa propalim četničkim pučem, bucko je slika i prilika kamena oko vrata koji nam neda da isplivamo i o tome sam pisao dosta na forumu, i dobro je sad, prelazim na seks i ljubav sektu i tamo sam, na drugo ne reagujem. A tamo sam iz obrazovnih razloga.
ostruznicagornja

Post 03 Nov 2015, 13:32

Ja nisam iz Beograda ni Izraela nego iz ostružnice gornje i ti si rekao da sam lagao o broju žrtava u Jasenovcu i sad mi nimalo nehajno reci dje sam ja to pominjao broj žrtava u Jasenovcu. Moraš da staneš iza toga što pričaš. Velim ti opet, to što ogromnu energiju ulažeš u to da razotkriješ srpsku laž o broju ubijenih u Jasenovcu, a uopšte te ne zanimaju žrtve Jasenovca ili da udješ u uzroke Jasenovca govori o tvojim političkim opredjeljenjima. Sa svim tim o čemu si pričao sam dobro upoznat i nije mi interesantno tvoje ponavljanje iste matrice koju sam čuo milion puta. O sisama Arnolde, hrvatskim i srpskim, demokratskim i nedemokratskim, umanjenim i posebno o ovim uveličanim, o tome je bolje života mi.
7nationarmy

Post 03 Nov 2015, 14:01

oho sad moja tvrdnja da relativiziras ispada da tvrdim da lazes :D stojim iza svakog napisanog slova, posebno me veseli vidjeti koliko sam u pravu kad opet ti o uzrocima jasenovca a ja naravno nikada i nigdje nemam lijepe rijeci za pavelicev rezim. nije ti interesantno ponavljanje istine pa onda mantras o slobinim ludostima. logicno.
AJ EM BAK!
  • Information