..oce mi neko rec sto se dogadja?
ma nije to vise bitno pisat ne pisat. ali sto je s majtijem? zasto karambol se ne javlja i nista ne govori?Eks » wrote:Pa zašto vi ne bi pisali? Vi niste ništa sumnjivo napisali.
zadnji postovi su mu ono, nekako isforsirani. kao da se pravi da je sve ok..
mozda su mu rekli, aj pojavi se na nekom topiku i nesto ono kao komentiraj da ne posumnjaju.
Kako nisu, kad kazes sa im je sad sigurno tesko.i bore se s raznoraznim preprekama, ka i onoj dvojici s rtla..a unda » wrote: daj ne pizdi. nije nam do zajebancije.
Ja sam sad Majtija na fejsu pitla što se dešava jer sam vidjela da je zelen. I šuti. A tko zna jel to Majti i šta ću ja sad ako je netko drugi mu uzeo šifre i ako taj fejs više nije njegov pa i mene smatraju sumnjivom? I još sam rekla da što je s trkaljenjem.
ali profil mu je jos tu?Eks » wrote:Ja sam sad Majtija na fejsu pitla što se dešava jer sam vidjela da je zelen. I šuti. A tko zna jel to Majti i šta ću ja sad ako je netko drugi mu uzeo šifre i ako taj fejs više nije njegov pa i mene smatraju sumnjivom? I još sam rekla da što je s trkaljenjem.
sad sam isao gledat fajrvol..od sedmog me svaki cas pinga iz ramsaua, austrija, a to je onaj glavni cvor bec kroz koji izlazimo na internet. pet katova podruma, vojska stiti server. e, to, bas taj. pa jebate, ramsau nas snima..
Pa maloprije je bio, ali jučer ne, jučer su ga valjda pregledavali...a unda » wrote: ali profil mu je jos tu?
sad sam isao gledat fajrvol..od sedmog me svaki cas pinga iz ramsaua, austrija, a to je onaj glavni cvor bec kroz koji izlazimo na internet. pet katova podruma, vojska stiti server. e, to, bas taj. pa jebate, ramsau nas snima..
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
e sad znate kako mi je....ja se uvijek osjećam izopćena i van svih vaših informacija...
o čemu vi uopće? koja paranoja?
a i nemam vas na fejsu
i eksači sam čestitala na mob pa ništa
:sjedi sama i gleda u prazno:
a i nemam vas na fejsu
kurvanjski avatar, a
Moj mob je crknut već neko vrijeme jer sam sjebala punjač odnosno usb kabel, utor na kompu ne radi, danas sam kupila novi kabel pa skužila da nije do kabela, morat ću punjač kupit, pravi.Chilimama » wrote:e sad znate kako mi je....ja se uvijek osjećam izopćena i van svih vaših informacija...
a i nemam vas na fejsu
Ne bu dobro, ne bu...
Na guglu do maloprije uopće nje bilo rezultata za Trkeljanje, sad ih opet ima, ali su skroz pretumbani.
Na guglu do maloprije uopće nje bilo rezultata za Trkeljanje, sad ih opet ima, ali su skroz pretumbani.
Moze bit da su njih dvojica jos ostali u er te elu
Alo, vratite se, film je zavrsija
Alo, vratite se, film je zavrsija
sedamdeset posto tih softverasa su indijci i bugari. osim toga, ocito bas nisi upucen u internetski rijecnik i ne znas sto znaci sorri.miky0 » wrote:Jeli moze neko rec onom crvenom administratoru da se sorry ne pise sorri
pogledaj malo po fejsu..pogledaj malo okolo..pogledaj malo bilo gdje i bilo sta, jebote indeks i dnevnohaer, da te jebo..
Pa lipo nek izbrišu, meni opale ban od jedno 3 dana ko na fhr-u i nek pobrišu cijelu politiku, valjda se tamo priča o terorizmu...a unda » wrote: ..da, mora bit to, sto drugo..
a ostalo su mahom kinezi, što ne mijenja na stvari....a unda » wrote: sedamdeset posto tih softverasa su indijci i bugari. ..
-
- Information
-