Netko je bio predložio da vlasništvo podijele Euklid i karambol. Eto, onda bismo imali čiču i strileta.Lastan » wrote: I mi strileta za gazdu imamo?
Ovo ne sluti na dobro...
Zakletva...
I ja sam pala s Marsa, ali zašto trkelj uopće mora imati vlasnika? Jel se nešto plaća za održavanje domene? :informatički nepismena:
Kako god bilo, čestitke! I nada da neće opet bit klanja za par tjedana/ mjeseci... 
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Aha. Pa jel to skupo?Karl Jozef » wrote:Plaća se hosting i domena.
Nisam ni znala kakvi su to dobrotvori u pitanju, daju pare da bi mi imali di cmoljit.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Nešto cca 1000kn godišnje pretpostavljam.Serenità » wrote: Aha. Pa jel to skupo?![]()
Nisam ni znala kakvi su to dobrotvori u pitanju, daju pare da bi mi imali di cmoljit.
Tako da cmoljite, ... nekad se razmišljalo o novom imenu... moglo bi biti cmoljiliste.com ili kukaliste.com
Kako za koga, meni je i to puno. A forum stvarno živi na kukanju, budimo realni. I prepričavanju gluposti koje ti ni najbolji prijatelj ne želi slušat jer su, jebiga, dosadne. Dobrotvori, kažem vam ja.
-
visekratni klon
Jab ovo u opis sajta.Serenità » wrote:Kako za koga, meni je i to puno. A forum stvarno živi na kukanju, budimo realni. I prepričavanju gluposti koje ti ni najbolji prijatelj ne želi slušat jer su, jebiga, dosadne. Dobrotvori, kažem vam ja.
Sumnjam da je tako puno. Mislim da je hosting oko 180kn, a domena ne bi trebala bit puno više.Karl Jozef » wrote: Nešto cca 1000kn godišnje pretpostavljam.
Tako da cmoljite, ... nekad se razmišljalo o novom imenu... moglo bi biti cmoljiliste.com ili kukaliste.com![]()
Evo sad sam vidio da je domena $13. Ako sam dobro pohvatao sve.
-
visekratni klon
-
- Information
-