Priznajem da za ovo prvi put cujem,stvarno ne znam da je to rekao,ali opet to ne umanjuje pohvalu za ovu izjavu o smanjenju placa.blue » wrote:Nisu li Laburisti u svojem predizbornom programu imali stavku - povećanje državnog aparata, fali nam državnih službenika i tako to?
Ako sam u pravu (a može bit i da sam nešto pomiješala) ova izjava je baš za ispalit na mjesec
Lesara ispalit na mjesec.
Lesarov prijedlog - 21% smanjenje place drzavnim krpeljima
Bas je lipo imat istomisljenikaJakša Eškinja » wrote:Populizam?
Može biti što god želite..Ali je pitanje;zar je to dobra ideja?
Pa naravno da jest!
Ideja koja govori poruku;mi živimo s vama,ne od vas.Ako već moraju trpati lovu,onda neka smanje apetite sada kada ponestaje novca i za osnovno funkcioniranje države.
Lesaru je ovo jedna od boljih ideja.Neće s time dobiti moju podršku,ali svakako ću mu dati glas ako mu zatreba..
Ne znam jel on osobno rekao, ali mi se čini da je to bilo u predizbornom programu njegove stranke; što ovu izjavu o smanjenju plaća čini najmanje smiješnom (iako, to je eufemizam).miky0 » wrote:
Priznajem da za ovo prvi put cujem,stvarno ne znam da je to rekao,ali opet to ne umanjuje pohvalu za ovu izjavu o smanjenju placa.
Ma igro Jakša preferans s Bornom i Aaronom...miky0 » wrote:
Ma koji te klonovi ubili?
U vezi s temom: ti seronje jednostavno NISU ZARADILI svoje plaće - prema tome, ne zaslužuju ih.
Trebalo bi ih plaćat po učinku i kažnjavati ih.
A vi se svi skupa jebite s populizmom. Pička mu materina, kome se političar treba ulizivati ako ne meni? SAD-u? EU? Todoriću?
I kak vi, geniji, kurac znate da Lesar nije u stanju ispuniti svoja obećanja? Kaj mislite da svak mora biti isti ko HDZ/SDP/sateliti?
Za Chaveza su govorili da je populist. Ja kažem: dajte nam Chaveza!
- Jakša Eškinja
Znači laže i treba ostati kako je?karambol » wrote:
Ideja koja govori tu poruku je u svojoj biti neistina. Oni zive od nas, a zauzvrat nam daju...sto?
Oni, vlastodrsci, su potpuno izbacili iz svoje svijesti cinjenicu da jednog dana nece imati odakle crpsti lovu za svoje privilegirano uzivanje. Zapravo, vec sada skoro nemaju I ne znaju sto bi s tim pa nas zele skinuti iz gaca I izuti iz cipela...
Samo dolaze manji I veci Sanaderi. Vrlo je malo onih s mudima I znanjem. Uglavnom su tu mlatitelji prazne.slame, ponavljaci izlizanih fraza, celicna muda prazne glave I razni kokosari s vrecama u koje trpaju sto se da jamiti....
Shvaćam te i nisam od jučer..Pa političari su teški na istini,ali ako Lesar potegne pitanje u Saboru o ukidanju saborskih mirovina,o ukidanju saborskih privilegija i primanja dobit će još deset posto glasova,i može biti još gori populista od Bandića..!
-
- Information
-