Lyla » wrote:A on me pogleda ozbiljno i veli: kako šta radi?? Pa špagu!!!!
Ženi ga.
Lyla » wrote:Nego, jel ovo službeni čat topik? Ne sviđa mi se ovo s gutanjem. Zašto tako ružno ime?
Znam da je počelo s onom simpatičnom kokom koja je mislila da je progutala vjenčani prsten.Tupelo » wrote:
Poše, pa ti ne znaš za Gutanja.![]()
Saće Mulica dobit slom živaca. Možda joj i kakva žilica pukne u mozgu (iako sumnjam da ona uopće posjeduje taj organ)
žilicu?Tupelo » wrote:
Možda joj i kakva žilica pukne u mozgu (iako sumnjam da ona uopće posjeduje taj organ)
Ja sam pristojna.Lyla » wrote: Ali meni se to i ovo kako ti kažeš poše i ovo što kažeš da ti prijateljica nema organ ...sve čini ko da ste vi neke proste!!!!
Ne znam, samo znam da me nasekiraloTupelo » wrote:
Ljuti te moje slobodno samodijagnosticiranje psihoze ili činjenica da je ovako brižno njegujem?
Ili te ljuti što su radnici Zrinjevca šlampavi?
Mozak.Pješčana » wrote: žilicu?
Ovo tvoje ne ide Mulice, ali fakat brijem da ona u glavi ima špagu koja joj drži uši da joj ne ispadnu i to je sve.Pješčana » wrote:špaga![]()
koga nema, bez toga se možeLyla » wrote:
![]()
A sad kad si ti došla, je već domaćije!! Pa kako si, bajči? Jesam li ti falila? Aj slaži malo, ne košta te ništa ...
To si napisala dok sam ja postala svoj post. sigurno si to učinila namjerno.
Tupelo » wrote: Bajica
jamačno jestStablo![]()
Dam se kladit da je koječega ostalo ispod krošnje.
Ti si jednostavna.Morticia » wrote:svatko tko se usudi za mene reći da sam prosta snosit će posljedice.
baja » wrote:mislim da bi ti muž trebao nabaviti onu alatku/štipalicu za skupljanje smeća ali s posebnim produžetkom za dršku, cca 30 m
ElliQuinn wrote: Uvijek. Ako nije prazna kutija cigareta, jest opušak; ako nije opušak, jest opalo lišće; ako nije lišće, jesu cvjetovi; ako nisu cvjetovi, jesu grančice.
To je ono što sam ja uspjela pročitati.
Spasila te opsesije tratinom. Blaženo dijete.Tupelo wrote: Idem. Šmizla ima velike planove sa mnom za danas.
Brijem da ćemo najprije plesati sat vremena.
Ne mogu vjerovati da ću ovo reći, ali Deana od Cavea mi već pomalo ide na nos.
A njoj je najdraža.
I pokazuje prstom u tv kad želi plesati.
I ne prihvaća "ne" kao odgovor.![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests