Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Pa šta smo ti mi krivi šta ti vrag ne da mira. Opizdi ga čim.ex anais » wrote:Ma ne da mi vrag mira. Prisjećam se da je bila neka kvaka, il ju je pitao da izračuna nešto...![]()
A vi se samo zajebajete.
Zekoslawa » wrote: Pa šta smo ti mi krivi šta ti vrag ne da mira. Opizdi ga čim.
U prvom primjeru prodajnu cijenu zaokružili smo na više sa 185,84 na 190,00
kuna, odnosno za 4,16 kuna. Prema tome, od 4,16 kuna na zaradu agencije otpada
3,41, a na pripadajući PDV – 0,75 kuna. U drugom primjeru cijena je zaokružena sa
192,23 na 199,00 kuna. Prema tome, od 6,77 kuna razlike na zaradu agencije otpada
5,55 kuna, a na PDV 1,22 kuna.
A ništa, ja ću naučit samo riječi pa šta bude. U brojke se ne pačam.
Hvala. Spreman za avatar mu.Karl Jozef wrote: Evo, evo.
![]()
Zašto je poružičastio?
ili nek popije apaurin. il nek se tusira? oboje?Zekoslawa » wrote: Pa šta smo ti mi krivi šta ti vrag ne da mira. Opizdi ga čim.
davno nismo vidjeli eksicin ge post u obliku tockice..
Pa jel' znaš što tablica prestavlja ako su kakvi kvadrati u pitanju može pitati koliko čega kakvog treba ili tako nešto. Tablica je neka intuitivna tako da je možeš zapamtiti.ex anais » wrote:Ma ne da mi vrag mira. Prisjećam se da je bila neka kvaka, il ju je pitao da izračuna nešto...![]()
A vi se samo zajebajete.
Idina 98/99 stranicu pa vidi.Karl Jozef » wrote: Pa jel' znaš što tablica prestavlja ako su kakvi kvadrati u pitanju može pitati koliko čega kakvog treba ili tako nešto. Tablica je neka intuitivna tako da je možeš zapamtiti.
Vidit ćeš ti zvjezdice od eksače.....a unda » wrote: ili nek popije apaurin. il nek se tusira? oboje?![]()
davno nismo vidjeli eksicin ge post u obliku tockice..![]()
Pouk, puk, Zec
ma koje tablice koji apartmani koji bodovi? ako to zaista pita na ispitu onda je to neki konj. pa to su pravilnici, danas ovakvi, sutra onakvi. to i oni koji se time bave ne znaju, nego gledaju u tablice i zakone.. 
Pa jel ja znam jel konj? Zadni put mu nisam znala neke brojeve, ali dobro, to mi je smanjilo ocjenu na tri, a imala sam ludu sreću da sam izvukla tri pitanja koje sam znala. Kolegicu do mene je maltretirao s nekim statistikama da sam cijelo vrijeme mislila da bih pala da sam dobila njena pitanja...a unda » wrote:ma koje tablice koji apartmani koji bodovi? ako to zaista pita na ispitu onda je to neki konj. pa to su pravilnici, danas ovakvi, sutra onakvi. to i oni koji se time bave ne znaju, nego gledaju u tablice i zakone..
a zavisi koje brojeve.ex anais » wrote:
Pa jel ja znam jel konj? Zadni put mu nisam znala neke brojeve, ali dobro, to mi je smanjilo ocjenu na tri, a imala sam ludu sreću da sam izvukla tri pitanja koje sam znala. Kolegicu do mene je maltretirao s nekim statistikama da sam cijelo vrijeme mislila da bih pala da sam dobila njena pitanja.
tako si mogla rec da te pitao neka slova...
Ma nema veze to od prije, ovo se odnosi samo na 2012, znači sve šta je bilo isplaćeno u 2012.ex anais » wrote:
Samo jedan. Ja napisala, poslala, oni nakon šest mjeseci platilina moj žiro i to je bilo to.
Ček, pa ne moram valjda ja to po zakonu plaćat? Mislim, nije moja obaveza da ovo nosim, jel? Nema mi smisla.
Sad sam se sjetila, hm, ne znam što je bilo s onim honorarima od pretprošle kad jesam radila.. mislim da taj izvještaj nisam ni dobila.
Ne moraš prijaviti, nisi u skupini onih koji su obvezni koliko sam pohvatala.
Evo imaš ovdje kalkulator http://www.pametnakuna.hr/porezni-kalkulator#prvi-korak pa vidi ako nemaš pametnijeg posla
Meni su svi brojevi trauma.
Ne znam šta da radim. Pretpostavljam da trebam naučiti objašnjenje, ali ne i brojeve u tablici ispod : Pri izračunavanju prodajne cijene tih hotelskih usluga treba
usmjeriti pozornost na to da nabavna cijena namirnica ne prelazi 1/3 prodajne cijene
jela, a nabavna cijena pića ne bi smjela biti viša od 1/5, od
pa to je drugo..to je kalkulacija cijene. trebas znat kako se kalkulira cijena, a ne brojeve. valda ce dat neke podatke, elemente ili cete smjet imat te neke tablice, pravilnike. pa nitko ne zna ni sve logaritme napamet i ond imas tablice, digitron da ne racunas na ruke..
-
- Information
-