jao, ni na kraj pameti mi nije bilo; ukrali mi ga prije 15ak godina
Što vas je danas naživciralo?
provela sam jedan dan u svom rodnom gradu. malogradjanstina me tako umorila da mislim da bih nakon tjedan dana pocupala svu kosu s glave. :crk:
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Dođe žena neka nešto prodavati u školu. I pita ravnateljicu "A vi ste samo do 4. razreda?" (a zgrada na kat s ogromnom dvoranom, imamo 350 učenika
). Nakon danog odgovora "Aha, a ovi maturantima je danas zadnji dan, jelda?" Errrr, mi smo osnovna škola.
Kak su ljudi tak izgubljeni?
E pa jebemu sve.
Bezicni net funkconira po citavom stanu i po balkonu i radi gejfon preko istoga i jedan tablet i jedan netbook i jos kod cimera ti isti uredjaji dakle puta dva. Samo ne radi na laptopu.
A na njemu i hocu gledati film.
Sad kad idem prckati nece raditi nikome nigdje, znam se.
Pa da isključiš nešto od toga, nisam siguran da se toliko uređaja može spojiti odjednom.ombia » wrote:E pa jebemu sve.Bezicni net funkconira po citavom stanu i po balkonu i radi gejfon preko istoga i jedan tablet i jedan netbook i jos kod cimera ti isti uredjaji dakle puta dva. Samo ne radi na laptopu.
![]()
![]()
A na njemu i hocu gledati film.
Nije do toga. Radili su svi vec i laptop (iako ne rade svi svo vrijeme, to samo sad dok sam testirala). Placam tu neku brzu liniju i odredjeni volumen, nije to nista dzabe.Karl Jozef » wrote: Pa da isključiš nešto od toga, nisam siguran da se toliko uređaja može spojiti odjednom.Meni kad su dva uređaja uključena i oba dva nešto šalju, internet naglo uspori.
Jedino sto bi fakat "trosilo" volumen bi i bio taj video on demand film da se ovo truplo od laptopa hoce spojiti na net.
Nije mi nikad usporio net.
Ne smanjuje mi se brzina interneta kad nešto skidam, gledam, ipak kada se nešto više podataka šalje kao kod torenta, neki veći email, ... e onda se uspori i više ni skidanje baš ne radi brzo.ombia » wrote: Jedino sto bi fakat "trosilo" volumen bi i bio taj video on demand film da se ovo truplo od laptopa hoce spojiti na net.
E sada ako je uključeno xy uređaja odjednom onda to malo se nakupi u nešto zagušujuće.
Uostalom ako ti mreža nije zaštićena možda su i susjedi spojeni. Tako da ih nemoj ometati, pričekaj da dovrše skidanje filmova.
Susjedi. Odselit ću na rivu, majkemi. Nije mi dovoljan bio jedan s cajkama, sad su i mi se i drugi ukotvili ispod prozora i grohoću k'o kreteni.
Nisam se dvije noći naspavala i uvijek se to desi kad oću spavati ranije.
Ali uvijek! Jebo stanove od papira i petak i tulume.
Oću tišinu!
I kako se netko može tako orangutanski cerekati.
Nisam se dvije noći naspavala i uvijek se to desi kad oću spavati ranije.
Ali uvijek! Jebo stanove od papira i petak i tulume.
Oću tišinu!

I kako se netko može tako orangutanski cerekati.
Naravno da mi je mreza zasticena. Ubili bi me na poslu da nije jer dio posla nosim i doma.Karl Jozef » wrote: Ne smanjuje mi se brzina interneta kad nešto skidam, gledam, ipak kada se nešto više podataka šalje kao kod torenta, neki veći email, ... e onda se uspori i više ni skidanje baš ne radi brzo.
E sada ako je uključeno xy uređaja odjednom onda to malo se nakupi u nešto zagušujuće.
Uostalom ako ti mreža nije zaštićena možda su i susjedi spojeni. Tako da ih nemoj ometati, pričekaj da dovrše skidanje filmova.
U pravu si, ako saljem mega mail, onda mi se sporije otvara neka stranica, nisam se toga odmah sjetila.
Film odgledan.
Da imala sam briljantnu ideju iscupati sve iz zida, sacekati par minuta i ponovo ukljuciti. Jedino mi je bilo muka vidjeti prasinu koju tamo obicno ignoriram.
Onda povedi mog malog. Kupit će kemikalije i cijev i napraviti ti bazuku kakvu želiš.ElliQuinn » wrote:Samo ako ćemo kupovati eksplozivna sredstva.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Mogao bi iskemijati nešto i s crijevom usisavača. Pa bih to crijevo mogla utaknuti nekima tamo gdje sunce ne sja.Margarita » wrote: Onda povedi mog malog. Kupit će kemikalije i cijev i napraviti ti bazuku kakvu želiš.
Za to je stručnjak. Crijevo usisavača je napunio sprejom protiv kukaca da humano ubije mrave koje je usisao. Onda je usisavač eksplodirao.ElliQuinn » wrote: Mogao bi iskemijati nešto i s crijevom usisavača. Pa bih to crijevo mogla utaknuti nekima tamo gdje sunce ne sja.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Margarita » wrote: Za to je stručnjak. Crijevo usisavača je napunio sprejom protiv kukaca da humano ubije mrave koje je usisao. Onda je usisavač eksplodirao.
Sama vizualizacija mi je ipak uljepšala dan.
I to isto
nije me baš naživciralo, više me tjera na akciju.
prokišnjava mi strop, ili kako se to zove.
zagrebparking rađa nova parkirna mjesta.
ja tražim stan negdje drugdje.
prokišnjava mi strop, ili kako se to zove.
zagrebparking rađa nova parkirna mjesta.
ja tražim stan negdje drugdje.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
- Information
-