Dočeci i proslave Nove godine

Stare teme i začeci foruma
Bara huda

Post 01 Jan 2012, 11:11

Godine danas nisu kao sto su nekad bile.
Da ne govorim o mjesecu, tjednu, danu.
Prije je su godine bile vece, krupnije, obdarenije raznolikoscu. I trajale su dulje. Osjetno dulje, toliko da nisi mogao docekati sljedecu.
Sad dodju nove prije nego se naviknem pisati tocnu brojku u datumu.

Sretna i ova, bila svima bolja od prijasnjih a losija od buducih. :xlux:

Margarita » wrote: Volim piti sama, onda se obrukam samo trkeljajućim riječima a ne i djelom.
Mana je sto se nema s kim smijati svojoj sramoti kad se pije sam.
Ok, uvijek se mogu smijati sama sebi, ali za to mi ne treba alkohol. :xd:

Moment

Post 01 Jan 2012, 11:12

Do brojutro.
Glava me ubija.
Liker :nono:

:nono: nikad vise.
Mislin da san bija jasan
aisling

Post 01 Jan 2012, 11:19

Bara huda » wrote:
Sretna i ova, bila svima bolja od prijasnjih a losija od buducih. :xlux:
Sretna i tebi i svima ostalima.

Samo sekundu. Nisam se napila sinoć, al prvi put sam pročitala ovo kao bolja od prijasnjih i od svih budućih, tako nešto, pa me to malo zabrinulo. Moram počet pit :zubo:
Happy Easter!
Pješčana

Post 01 Jan 2012, 11:37

nemam mamurluk :xd:
ali sam jako gladna.
nisam se juče sjetila izvaditi meso iz ledenice, sad ga intenzivno gledam da se brzo otopi a da se bakterije ne razviju :jpk:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Bara huda

Post 01 Jan 2012, 11:37

aisling » wrote: Sretna i tebi i svima ostalima.

Samo sekundu. Nisam se napila sinoć, al prvi put sam pročitala ovo kao bolja od prijasnjih i od svih budućih, tako nešto, pa me to malo zabrinulo. Moram počet pit :zubo:
:rofl:
Brzina, ali oprez ili kak je vec iso slogan za nesto.

Nisam ni ja pila sinoc i sad mi je bas fino u glavi, bistro, nemamurno, naspavano.
Doduse, trbuh jest malo otezan od jucer, no sve ce to doci na svoje kad se zivot unormali. Nadam se.

Sudje oprano nocas oko 2, pospremljeno jutros, idem na rucak, ne moram nista osim onog sto moram i tak...krasan pocetak 2012. :xlux:
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 01 Jan 2012, 11:46

Sretna vam. Svima.

Baš sam jutros komentirala da je ovo prvi put da nisam mamurna i još sam i naspavana. I uopće mi se to ne sviđa.

Meso sam se sjetila staviti u hladnjak da se odmrzava. :zubo:

I sad idem vozit biku po pustom Marjanu.
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
Pješčana

Post 01 Jan 2012, 12:00

meso ima vremena da se otopi- pozvana sam na novogodišnji ručak :xd:

sviđa mi se početak ove godine, neka je i dalje tako :D
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Melody

Post 01 Jan 2012, 12:03

Ja izišla na balkon uzeti nešto, i vani je toliko hladno (a sunce sija), da mi ne pada na pamet izlaziti :D
Možda na nešto brzinsko, ali ne da mi se skakati okolo, mada bi mi dobro došlo, prilično sam sita :rofl:
Beta ženka

Post 01 Jan 2012, 12:25

Moment » wrote:Do brojutro.
Glava me ubija.
Liker :nono:

:nono: nikad vise.
Voda, voda, i samo voda! :mudri:
S tim da je bolji učinak ako se krene odmah od početka i voda pije paralelno s alkoholom...

P.S. Upisujem se u klub onih koji piju i u društvu i sami. :raspa:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Pješčana

Post 01 Jan 2012, 12:27

Samo da znate da smo u novu ušli s jednom prijavljenom fotografijom za natječaj .
Sad odite tamo pogledati.
I da, pošaljite nešto i vi. Sigurna sam da ste ponekad umorni :D
Melody

Post 01 Jan 2012, 12:56

Ma koji vam je, nema te vode koja će vas spasiti mamurluka ako si se napio od LIKERA :rofl:
Katastrofa, suosjećam :zubo:

Ja sam popila taman malo vina da mogu plesati uz Briljantin :xd:

Meni je ovaj doček baš bio ok, samo da nisu baš pretjerali s pirotehnikom ove godine, al ajd. :rolleyes:
Omega

Post 01 Jan 2012, 13:03

obrukala sam se noćas, onako velekraljevski :D Krivim koktele, tj. onoga ko je mene zadužija za spravljanje istih
Blagajnica želi ući u more
Melody

Post 01 Jan 2012, 13:07

Ne mo'š samo doći i reći da si se obrukala, moraš navest makar detalj :xd:
Omega

Post 01 Jan 2012, 13:12

Melody » wrote:Ne mo'š samo doći i reći da si se obrukala, moraš navest makar detalj :xd:
Njih tri plešu, ja uletim, razmaknem ih: "ne možete vi ovo plesat, za ovu pismu tribaju sise" :facepalm:
Melody

Post 01 Jan 2012, 13:14

Omega » wrote:
Njih tri plešu, ja uletim, razmaknem ih: "ne možete vi ovo plesat, za ovu pismu tribaju sise" :facepalm:
Bingo :rofl: :cerek:
ombia

Post 01 Jan 2012, 13:28

JPK » wrote:Ja nemam život i bit ću online cijelu noć. Šaljite slike sisa iz sažalijenja. :crying:
Moja sucut.
Nazalost ovo citam tek sad, poslati cu sliku sljedece godine. Do tad garant neces nabaviti zivot. :zubo:

A bas je lijep dekolte bio, znam po tome sto je jedna koka zabezeknuto rekla, nisam znala da imas cice dosad a kamoli tolike. Jos bi me garant i zatukla necime da ju nije bilo sram drugih. :cerek:
Nisam jos htjela reci da mamini kolaci cine cuda.

Mice su skoro umrle od petardiranja, jebem im mater svima, drugi put nek si zataknu u supak i zapale, nezaboravan osjecaj zagarantiran :xlux:

@kuki pa gdje ti radis ak i na staru radis? Na hitnoj? :misli:
E, očisti si stan ako si jadna. to ti je jedna od moje dvije praznovjerice - kakvo ti bude novogodišnje jutro, takav će ti biti ostatak godine. znači, očisti stan, istjeraj sve koje ne voliš onuda, ako nemaš para u novčaniku, odi na bankomat, i pripremi si sav pribor za kavu da je ujutro od prve moš skuhat bez nezgoda. eventualno si pripremi i stvari za superkul doručak, i jebenu plejlistu za ujutro. i OČISTI I IZA RADIJATORA!!!!
to bi ti trebalo ubit vrijeme do negdje tri ujutro
Mislila sam da sam jedina koja vjeruje u ovo sranje :o
Serenità

Post 01 Jan 2012, 13:28

Omega » wrote:
:rofl: :s

Sretna nova! Da vam bude najbolja dosad i da nakon nje takve ne dođe do smaka svijeta! :xd:

Meni je doček bio dobar, došli su nam gosti koji su se malo prenacvrcali pa me gnjavili da plešem, srećom pa sam se izvukla i nastavila proslavu kod prijateljice.
Nadam se da je i vama prošao po guštu :mig:
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
ombia

Post 01 Jan 2012, 13:39

ex_anais » wrote:Ja se ne bojim ničega. :mirko: Prašina je sa mnom. :usama:
Uspjela sam!!!! Sretna nova godina od mene u crnoj večernjoj haljini
Imam crvene gaće, crveni mobitel, crvenu kosu i jednu crvenu čarapu. To je nadam se dosta.
:rofl: :cerek:
Njih tri plešu, ja uletim, razmaknem ih: "ne možete vi ovo plesat, za ovu pismu tribaju sise"
Beta ženka

Post 01 Jan 2012, 13:58

Melody » wrote:Ma koji vam je, nema te vode koja će vas spasiti mamurluka ako si se napio od LIKERA :rofl:
Katastrofa, suosjećam :zubo:

Ja sam popila taman malo vina da mogu plesati uz Briljantin :xd:

Meni je ovaj doček baš bio ok, samo da nisu baš pretjerali s pirotehnikom ove godine, al ajd. :rolleyes:
Pa meni pomogne da izbacim toksine što prije iz sustava. :ne zna:
(ali što jest, jest - ovih dana sam svašta miješala, ali je na svaki deci alkohola išlo 1-3 deci vode pa me nije trknulo)
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Melody

Post 01 Jan 2012, 14:04

Beta ženka » wrote:
Pa meni pomogne da izbacim toksine što prije iz sustava. :ne zna:
(ali što jest, jest - ovih dana sam svašta miješala, ali je na svaki deci alkohola išlo 1-3 deci vode pa me nije trknulo)
Ma, voda uvijek pomaže, dabome. Ali bojim se da će ovo pijanstvo izliječiti samo spavanje i buđenje drugi dan :D
Pomaže kad se pije voda naizmjenično. Meni nisu samo jasni ljudi koji u po frke popiju kafu, ja bih se izbljuvala :D
Beta ženka

Post 01 Jan 2012, 14:06

Melody » wrote:
Ma, voda uvijek pomaže, dabome. Ali bojim se da će ovo pijanstvo izliječiti samo spavanje i buđenje drugi dan :D
Pomaže kad se pije voda naizmjenično. Meni nisu samo jasni ljudi koji u po frke popiju kafu, ja bih se izbljuvala :D
Meni je jasno da nas ima svakakvih. :)

Nego - za mamurluk su mi pomagali i agrumi, pogotovo grejp.
Omega

Post 01 Jan 2012, 14:10

Nego - za mamurluk su mi pomagali i agrumi, pogotovo grejp
Imam i grejpa i naranči i limuna, domaćih, okupanih ovim suncem i ovim morem :D, al sokovnik mi je preglasan :D
Almost Rosey

Post 01 Jan 2012, 14:12

Omega » wrote:
Čestitam :rofl:
Margarita

Post 01 Jan 2012, 14:13

Mene sad silno zanima koja je to pjesma koja treba sise?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Tea Tree

Post 01 Jan 2012, 14:21

Da, baš! :xd: Čuj, ne može se plesati bez sisa. :xd:
  • Information