Imam manje dlaka nego noktiju.Perzefona » wrote: Ti petljaš oko depilacije, to još duže traje od lakiranja noktiju.
Drugi summit Nesvrstanih
Već sam radosno poskočila, hvala, hvala!Margarita » wrote: Dobro, dobro, nabavim ti čopor maturanata. Eno ih ogledavaju se kojeg bi komada upecali da s njima slavi Novu.
Ali!
Za ovo ćeš sigurno tražiti nešto gadno zauzvrat. Reci odmah, da vidim mogu li ja to.
Samo nemoj da mi sin poslije pati.Tea Tree » wrote: Već sam radosno poskočila, hvala, hvala!![]()
Ali!
Za ovo ćeš sigurno tražiti nešto gadno zauzvrat. Reci odmah, da vidim mogu li ja to.![]()
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
I to je sve što tražiš?Margarita » wrote: Samo nemoj da mi sin poslije pati.
Neće on patiti, a nadam se da neću ni ja.
P.S. Ako je mlad, romantiĆan i ciniĆan, ne daj mu da ulogira ovdje, oteće mi ga ove dvije.
Neće ni skužit da im je premlad.
Onda možeš dobiti broj mobitela.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Tea Tree » wrote: Dašta! ali daj joj, jadnoj, štogod da obuče.
Gola je skroz. Užas od promiskuiteta.![]()
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Ako ovo čita netko iz CZSS, uhapsit će nas obje.Margarita » wrote: Onda možeš dobiti broj mobitela.
Daj za početak fiksni pa da ja uljudno nazovem: dobar dan, gospođo, ovdje ta i ta, je li doma taj i taj?
Onda ti kažeš: o, bok ta i ta, evo, zlato, sad ću ti ga pozvati.
Ljubav (očaj) ne poznaje granice
Desire makes slaves out of kings.
Kod tate je. Dam ti broj pa možeš birati kojeg ćeš.Tea Tree » wrote: Ako ovo čita netko iz CZSS, uhapsit će nas obje.![]()
Daj za početak fiksni pa da ja uljudno nazovem: dobar dan, gospođo, ovdje ta i ta, je li doma taj i taj?
Onda ti kažeš: o, bok ta i ta, evo, zlato, sad ću ti ga pozvati.
-
- Information
-