Tko je iz Splita? Ex?dimnjak » wrote:jel split?
Ex ako hoćeš planinariti, samo naprijed
I ja sam smotana, pa sam još u jednom komadu, nije ti to zahtjevno, prilično jednostavne ponavljajuće motoričke radnje su u pitanju
Tip koji ne trza na ženske, al zato zna ko iz topa detaljno opisati gdje i kraj kojih drugih točno predmeta je stajao taj tvoj šal je gejex_anais » wrote:
Misliš? Moguće je i to. Ali možda jednostavno nije into me. Mada, imam ga prilike promatrati s još žena i ne trza ni na jednu.Nimalo.
Nije Split.Ruralna » wrote: Tko je iz Splita? Ex?![]()
Ex ako hoćeš planinariti, samo naprijed
I ja sam smotana, pa sam još u jednom komadu, nije ti to zahtjevno, prilično jednostavne ponavljajuće motoričke radnje su u pitanju
A jesi blizu? Pozivni 021?ex_anais » wrote:
Nije Split.![]()
A šta ću kad padam na umjetnike, a ne na sportaše. Što štošta objašnjava.
Rekao je i jednoj večeras da je modna ikona.m.za » wrote: Tip koji ne trza na ženske, al zato zna ko iz topa detaljno opisati gdje i kraj kojih drugih točno predmeta je stajao taj tvoj šal je gej
Normalan muškarac ne zna ni šta je šal jebote![]()
Ma šta gej, tip je obična pederčina
hm...ja sam na onoj temi o prideu skuzila kak si iz splita. maj bedex_anais » wrote:
Nije Split.![]()
A šta ću kad padam na umjetnike, a ne na sportaše. Što štošta objašnjava.
A reci....da li je hodao, onako...ma znaš....malo kao da ga, hm..boli dupeex_anais » wrote:
Joj, ali znaš kako je zvučao, kao da sam mu frend.![]()
Doduše, na telefonu sam se začudila što me pita što da radi. Al ne vjerujem da je smotan, vjerojatno ga nije bilo briga pa je zato pitao. A frend je bio s njim u stanu pa su izašli skupa, jbga.
m.za » wrote: Tip koji ne trza na ženske, al zato zna ko iz topa detaljno opisati gdje i kraj kojih drugih točno predmeta je stajao taj tvoj šal je gej
Normalan muškarac ne zna ni šta je šal jebote![]()
Ma šta gej, tip je obična pederčina
m.za » wrote: A reci....da li je hodao, onako...ma znaš....malo kao da ga, hm..boli dupe:inspektor kluzo:
:r ofl:
aisling wrote: :zu bo:
Da mu priđe, onako prijateljski, s puno razumijevanja:
Znaš, meni možeš reći. Vidim, al tebi će biti lakše kad to kažeš na glas. Izađi iz ormara![]()
I ja moram rano ustati.Margarita » wrote:Ustajem u 5, trebala bih se natjerati spavati.
Joj, sad sam se sjetila nekih putovanja busom na izlete, pa špeka, pa domaćih čvarkuša, ajme :
Koga dal znam?
Users browsing this forum: Applebot, ClaudeBot, GPTBot and 0 guests