sutra
Lijep dan, baš. Murphy, aj' ća!
- Lord Byron
Posudila si ih 02.12. Danas je osmi
Imala si cijeli 03.
Cijeli 04.
Cijeli 05.
Cijeli 06.
Cijeli 07.
I pola 08.

Ne, Opatija KinezimaLord Byron wrote: A to je na snazi neki pokret "Opatija Opatijcima"?
![]()
Znači ti si isto naš
(valjda sam dobro pripasala smajlić s konstatacijom
Nisam vam dao riječ, gospođo Sloković!Morticia » wrote:Baja je rekla čovjeku da će mu vratiti novce tek idući petak.
m.za » wrote:
Posudila si ih 02.12. Danas je osmi![]()
Imala si cijeli 03.
Cijeli 04.
Cijeli 05.
Cijeli 06.
Cijeli 07.
I pola 08.
Morticia wrote:Baja je rekla čovjeku da će mu vratiti novce tek idući petak.
m.za wrote:Nisam vam dao riječ, gospođo Sloković!
gospon Mirza, molim Vas pustite gospoju Sloković da zbori
- Lord Byron
Sigurna si? Ti znaš njezine cijene? Ti znaš da tu nema "sljedeći petak"?baja » wrote:gospon Mirza, molim Vas pustite gospoju Sloković da zbori
ovu koja mene brani ne bi ni pustila da čekaLord Byron » wrote: Sigurna si? Ti znaš njezine cijene? Ti znaš da tu nema "sljedeći petak"?
doduše, mora doći iz rijeke po naknadu
veliki blok swing glazbe na radiju.
dalmatinka na placu sa svojim prekrasnim standom.
izmedju ostalog sam naisla na misanciju (tko kaze da preko zime nema dobrog voca i povrca?
). i na franu lasica.
i kupila krasne velike nespricane limune pa cu s koricom pravit' tortu od sira, a mozda cak i lemon bars. 
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Bože, kako je on nekada bio zgodan. Pljuvačne žlijezde mi prorade kad se sjetim. U Kiklopu. Takvi ljudi ne bi smjeli ostariti. Ni pričati.*jezebel* » wrote:veliki blok swing glazbe na radiju.dalmatinka na placu sa svojim prekrasnim standom.
izmedju ostalog sam naisla na misanciju (tko kaze da preko zime nema dobrog voca i povrca?
). i na franu lasica.
i kupila krasne velike nespricane limune pa cu s koricom pravit' tortu od sira, a mozda cak i lemon bars.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
mislim da je sljeme, al' nisam sigurna. 88,1, emisija se zove ljubavni cabaret (ili neki drugi cabaret...rh4ps0dy » wrote:Koji radio?
faca mu je ista k'o na telki, al' hoda k'o da se lagano ukakio.Margarita » wrote: Bože, kako je on nekada bio zgodan. Pljuvačne žlijezde mi prorade kad se sjetim. U Kiklopu. Takvi ljudi ne bi smjeli ostariti. Ni pričati.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
*jezebel* » wrote:veliki blok swing glazbe na radiju.dalmatinka na placu sa svojim prekrasnim standom.
). i na franu lasica.
Pročitala sam da si zaboravila kalup đumbir i mislim si kakav je taj.Pješčana » wrote:pečem svoje prve gingerbread kolače.
osim što sam zaboravila kupiti đumbir. neću vam ni reći što sam stavila u zamjenu![]()
The planet is fine. The people are fucked.
dragi mi se vratio doma. konacno, cet'ri me dana nitko nije poceskao (po ledjima, jel'...
).
dobila sam divno maslinovo ulje.
dobila sam divno maslinovo ulje.
Hnje 
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
-
- Information
-