Aj, bar ćeš se dobro udat.
Ja od sutra počinjem zaozbiljno. Ovo stvarno nije šala.
Aj, bar ćeš se dobro udat.
A čuj, sit ćeš bolje zaspat.MightyMe » wrote:Ja san to sebi reka jučer, al san onda svatija da san gladan i da je krajnje vrime da si nešto skuvan.
Baš iz tog razloga sam stava od početka da nema godine lufta.ex anais » wrote: Ajde, opusti se, ja sam u tvojim godinama (ovo svi obožavaju) rekla sebi da si mogu priuštit godinu lufta. I vidi me sad.
Ja sam ranije krenula u školu i uvijek sam bila najmlađa u društvu i onda sam se jednostavno uplašila da to sve ide prebrzo i prelako i pošemesačuvaj sad ću ja diplomirat, zaposlit se i gotov život.MightyMe » wrote:
Baš iz tog razloga sam stava od početka da nema godine lufta.
Meni mater priča da kad je prvi put odlučila ostavit malo lufta(na zadnjoj godini) tj. ne dat sve ispite 6. misec nego u 9. dogodija se zajeb jer je bia rat ovo ono i da se to oteglo maaalčicu duže jer faks nije radija i tako to.
Ja sam i na faksu bila derle jer su se skupili i neki stariji, mislim bar u mom društvu i moram priznati da mi jako fale ti dani kad sam se osjećala balavo.MightyMe » wrote:I ja sam uvijek bio najmlađi sve dok nisam došao na faks. Tu smo se skupili svi koji su bili najmlađi u svojim razredima i društvima.
Smijem li ti reći da si bila u pravu?
da, sjetila sam se čim sam napisala.MightyMe » wrote:Idućeg paragrafa.
Aj muči.Zekoslawa » wrote:Bago vam se, i ja bih imala učiti.
Bago? Onaj ćelavi spiker, voditelj, što li?Zekoslawa » wrote:Bago vam se, i ja bih imala učiti.
Jesam. Cerečim se nešto.Karl Jozef » wrote:Jesi još dobro?
Mora se ovo proslaviti, jednostavno mora.ex anais » wrote: Jesam. Cerečim se nešto.
[/spoiler]
[/spoiler]
[/spoiler]A štajaznam, nije to dobro da si dobro.Pokati, pitaš me kao čovjeka koji ima gripu ili je skrenuo.
Tu sam, samo nešto radim, ...I ne moraš čekati pet minuta da se javiš, znam da si tu.
Tito, Ante, Thompson, Tuđman, gay, abortus, ... samo biraj.Daj me naljuti, treba mi neki drajv, inspiracija, ne mogu više ovako.
A da, ... znači kad se ne praviš, sretno si zaljubljena.Idem se pravit da sam nesretno zaljubljena, možda upali.
AjmeKarl Jozef » wrote: Mora se ovo proslaviti, jednostavno mora.
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
:kick the sheep: Morat ću jednom pronaći taj smajli.A štajaznam, nije to dobro da si dobro.
Jesi dobro?u sam, samo nešto radim, ...
S obzirom da sam danas malo slušala i o križu i jedva zadržala napadaj smijeha, neće upalit.Tito, Ante, Thompson, Tuđman, gay, abortus, ... samo biraj.![]()
Ajde, je neobičan dan, ali nije baš da je smak svijeta.A da, ... znači kad se ne praviš, sretno si zaljubljena.
..sta. oces vratit sve kao nekad, kako je nekad bilo? ..oces na silu se opustat? nemere..aj, mali odmor i nastavi radit..Zekoslawa » wrote:Šta je bilo, položila engleski?
Kravo.Zekoslawa » wrote:Šta je bilo, položila engleski?
i aj ti sad ovo svati..ex anais » wrote:
Kravo.Uspjela si.
Ali to mi neće donijet inspiraciju. Budi muškarac koji će mi slomiti srce na jednu večer.
Ne mogu više...a unda » wrote: ..sta. oces vratit sve kao nekad, kako je nekad bilo? ..oces na silu se opustat? nemere..aj, mali odmor i nastavi radit..
Jašta, eno ga leži i ne mrda.Zekoslawa » wrote:Šta je bilo, položila engleski?
Tko te i zašto častio.ex anais wrote: Ajme![]()
![]()
Sve si pokvario zadnjim.
Već su me častili, ali fala.
Ne, a ti?Jesi dobro?
Ne poznam dotičnog gospodina.Viš, da je nije Trier uzeo
A kao da ti i možeš svatit...a unda » wrote: i aj ti sad ovo svati..
Sidi, odmori s nama, to će ti kruha dat.Zekoslawa wrote: Ne mogu više.![]()
Od jutros u 11.30 sjedim za ovim, neću kontati ono kad sam multitaskala kuvajući paštašutu, pričajući na mobitel i usput malo guglajući. Ni dok sam jela guglajući. Ni ono dvaput šta sam otišla na zahod. I znate koliko imam još? Cijelu noć.![]()
Ša te briga.Karl Jozef » wrote:
Tko te i zašto častio.Po vani se smucaš
ona je cijele dane na poslu, tebe netko časti,
... ovo više nije za izdržat.
![]()
Ne, a ti?

Nisam ni sumnjala.Ne poznam dotičnog gospodina.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests