Kako misliš kako, svojom pojavom na ormaru i čudnim staklenim očimajednokratni klon » wrote: Kako su te plašili?
Nije ni čudo da pored ne pranja spavam s pol kile češnjaka
Kako misliš kako, svojom pojavom na ormaru i čudnim staklenim očimajednokratni klon » wrote: Kako su te plašili?
Ajoj.Karl Jozef » wrote: Kako misliš kako, svojom pojavom na ormaru i čudnim staklenim očimakoje gledaju u dubinu moje duše ha ha ha ha.
Nije ni čudo da pored ne pranja spavam s pol kile češnjaka
A da, još uvijek stoje na ormaru. Sad sam već velik
Ne.Karl Jozef » wrote: A da, još uvijek stoje na ormaru. Sad sam već velikpa se mogu nositi s time.
Čekaj ti oš' reć da te nikad ali baš nikad neki plišanac nije pokušao udaviti ili nešto slično ?
Mislim da bi morala spavati s jednim otvorenim okom ukoliko imaš kakvog plišanca u sobi.
A nijeTebe jesu? Ma daj, nije ostalo samo na gledanju!

Moj nisu, mislim da je Zagi jedino skroz zdrav. Ostali su već kao mali operiraniZekoslawa » wrote:Ajme, ja isto imam Zagija.![]()
Još je živ (kao i svi moji plišanci) i nikad mi nije pokušao nauditi.
Dobro jutro, šećeru.Karl Jozef » wrote: Moj nisu, mislim da je Zagi jedino skroz zdrav. Ostali su već kao mali operirani
Pa i nisi daleko od istine šećeruZekoslawa » wrote: Dobro jutro, šećeru.![]()
Mojima fale oči, nemaju dio vune, nekima su ugrađeni motorići iz autića, ....Ajooooj, ne, ne, moji nikad nisu bili ni na kakvim zahvatima. Barbike jesu tu i tamo, ali plišanci ne. Njih sam hranila i pokrivala prije spavanja i tako to.
Oh, pa ti si onda i uranio jutros, šta.
Mojima fale oči, nemaju dio vune, nekima su ugrađeni motorići iz autića, ....
Zekoslawa » wrote: A zašto si im čupao vunu?
Bio si ljubomoran što tvoja još nije izrasla?
Igrao sam se liječnika ....Zekoslawa » wrote:Ne razumijem.
Uši ti se preklopile preko poganih ustaMislim da si jednostavno zao.
Tea Tree » wrote:Ajme, šta vam je?Još i nije noć!
Čičak ti se zalijepio ispod repa!Karl Jozef » wrote: Uši ti se preklopile preko poganih usta
Ovo je predigra.Tea Tree wrote:Ajme, šta vam je?Još i nije noć!
Users browsing this forum: ClaudeBot, Majestic-12 [Bot] and 0 guests