Ajd, molim te, malo nickova te zbunilo, a tu neki lumen, fizičar.MightyMe » wrote:Ex, više ne znan di ti pisat.
Ne mogu se ni ja više odlučit.
Ajd, molim te, malo nickova te zbunilo, a tu neki lumen, fizičar.MightyMe » wrote:Ex, više ne znan di ti pisat.
Zekoslawa » wrote:Majti, ajde, pliz, preimenuj ovo u višekratni klon.
Nama je studentsko-penzionerski topic ujedno moderatorski.
Nije to, nego san je prije 10 minuti pita oće li da joj ga preimenovat u višekratnog klona.Zekoslawa » wrote: Nama je studentsko-penzionerski topic ujedno moderatorski.
Šta sad?jednokratni klon » wrote:Nisam se trebala izlajat ovo zadnje, aj Majti pobriši ovo o putovanjima.
Ma neće, jel ako me netko ide searchat, to je zadnje. Ček, ja ću ti prijavit. Ajd, moga si sad Solda tražit po peškarijama, ovo je ništa.
E a bilo bi fora da sad ja postanem ex anais.jednokratni klon » wrote:Mislim da je to sve.
Opa, nisam znala da imaš takve sklonosti. Oćeš da ti pošaljem i svoj ruž?
Pa ono može.
Nije, ali je roza njegova boja po defaultu.
Ee, to. Ne znam, nekad se muški zbune oko toga.Karl Jozef » wrote: Pa ono za maljat usne.

A zašto se kaže ruž za usne, jel ima neki koji se nanosi negdje drugdje da pojača dojam.jednokratni klon » wrote: Ee, to. Ne znam, nekad se muški zbune oko toga.
Hvala.Na ti, bio si dobar.
Jesam. Trenutno sam skoro bez brade.Obrij brkove prije.
Karl Jozef » wrote: A zašto se kaže ruž za usne, jel ima neki koji se nanosi negdje drugdje da pojača dojam.![]()
Dobro je dok nisi bez kose.Jesam. Trenutno sam skoro bez brade.
Glavno da izdrži do promocije.Dobro je dok nisi bez kose.
Čuj, logika ti svejedno ne štima sve i da misliš na šta misliš. I otkad ti filozofiraš o smislu i bitku ruža za usne
Jesi se pogledao u ogledalo u zadnje vrijeme?Glavno da izdrži do promocije.![]()
Pa evo od sad od kad si mi poklonila ruž za usne. Zapitao sam se postoji li možda ruž za podlaktice ili ruž za zube, ...jednokratni klon » wrote: Čuj, logika ti svejedno ne štima sve i da misliš na šta misliš. I otkad ti filozofiraš o smislu i bitku ruža za usne![]()
Jesam, situacija je svakim danom sve gora.Jesi se pogledao u ogledalo u zadnje vrijeme?
Ne.E da, kad smo kod toga, jel te još grlo boli?
Oćeš i lak?Karl Jozef » wrote: Pa evo od sad od kad si mi poklonila ruž za usne. Zapitao sam se postoji li možda ruž za podlaktice ili ruž za zube, ...
Jesam, situacija je svakim danom sve gora.Srećom trenutno sam zarasto pa je sve prekriveno.

Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests