Što vas je danas naživciralo?

Stare teme i začeci foruma
blue
Asgard

Post 20 Apr 2012, 15:05

Dinja » wrote:...
Dinja :grli:

Ma ima vrrrlet pravo, bolje da se to dogodilo pred bolnicom nego negdje drugdje :)

Margarita wrote: U tim nagužvanim i zagušljivim čekaonicama i zdrave ljude hvata nesvjestica.
Moj tata je već star ali ja se svaki put kad ga vidim mučno začudim nad činjenicom da moj tata više nije najjači tata na svijetu.
Znam da je mene šokiralo kad sam skužila da mi je tata ostario :(

Eks

Post 20 Apr 2012, 18:48

A jebemu. :( Bit će dobro, Dinja. :grli:
Almost Rosey

Post 20 Apr 2012, 20:58

Dinja » wrote:Jutros sam tatu odvezla pred bolnicki odjel i spustila se preparkirati auto.
Kad sam se popela gore, pogledom sam ga trazila po guzvi. Lijevo od mene na podu lezao je netko okruzen doktorima.
Ja sam jos uvijek trazila di mi je tata.
Onda sam vidjela njegov fascikl na podu, njegove cipele. Covjek na podu bio je moj tata.
Sad lezi na odjelu, ja sam pored njega.
Ne mogu prestati plakati.
On spava i drago mi je da me ne vidi.
Moj tata.

Glupo mi se cini ovo tipkati vama, ali mozda se smirim.
Mamu uznemiriti ne mogu i ne smijem.
Valjda je ovo primjena one teze da se lakse povjeriti neznanima negoli znanima.
Baš me je rastužilo ovo, ne mogu ni zamislit kako je tebi.
Ako ti pomaže, piši.
Herp
Nikki Gauda

Post 20 Apr 2012, 22:07

ombia » wrote:Jebemti vrijeme. :gaah: :gaah: :gaah:
Nakon sto sam spremila zimske stvari, donjela iz kemijske da sve spremno doceka sljedecu zimu, ono jutros cetiri stupnja. :gaah:
Ova zima traje vec vise od pola godine. :facepalm:
Mene je naživcirao ovaj post jer me podsjetio da sam zaboravila podići zimsku jaknu s kemijskog, iako sam cijelo popodne naprosto žudjela za izgovorima da se vozikam negdje :gaah:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Herp
Nikki Gauda

Post 20 Apr 2012, 22:08

Dinja » wrote:Jutros sam tatu odvezla pred bolnicki odjel i spustila se preparkirati auto.
Kad sam se popela gore, pogledom sam ga trazila po guzvi. Lijevo od mene na podu lezao je netko okruzen doktorima.
Ja sam jos uvijek trazila di mi je tata.
Onda sam vidjela njegov fascikl na podu, njegove cipele. Covjek na podu bio je moj tata.
Sad lezi na odjelu, ja sam pored njega.
Ne mogu prestati plakati.
On spava i drago mi je da me ne vidi.
Moj tata.

Glupo mi se cini ovo tipkati vama, ali mozda se smirim.
Mamu uznemiriti ne mogu i ne smijem.
Valjda je ovo primjena one teze da se lakse povjeriti neznanima negoli znanima.
:grli: :grli:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
ombia

Post 20 Apr 2012, 23:31

Dinja drzite se i ti i tata.
Dinja

Post 21 Apr 2012, 11:20

Hvala vam svima na podršci.

Da, ušokiralo me, moj tata vise nije najjači od sviju. Boze mili, ušokiralo me sve.
Nisam tatu pitala sve sto sam htjela, nisam mu rekla da je idijot al ga svejedno volim :), nisam mu rekla...
Srećom, vrle, pao je di je pao pa još stignem.

Zagrlite danas svoje tate i mame, pošaljite im sms, nazovite ih. :)

:facepalm: malo mi neugodno sto na internetsima tako nesto napisah, ne znam kako ste mi vi pali na pamet.

Svima pusa!!!

Edit: glupa dinja, nauciti multikvot, biti krajnje vrijeme.
Cucumis melo vulgaris
Pješčana

Post 21 Apr 2012, 11:28

Dinja » wrote:Zagrlite danas svoje tate i mame, pošaljite im sms, nazovite ih. :)

:facepalm: malo mi neugodno sto na internetsima tako nesto napisah, ne znam kako ste mi vi pali na pamet.

Svima pusa!!!
.
:)
pomazi tatu. budi malo uz njega.
nadam se da će što prije izaći iz bolnice.
a ti se drži.
slat ćemo ti poruke podrške :D
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
ombia

Post 21 Apr 2012, 12:07

Ja svog ne mogu vise zagrliti. Umro je. Nije bio star i umro je iznenada.
Tako je Dinja, jos stignes. :)
Ja sam zakasnila i mjesecima nakon sprovoda imala horor od zivota zbog toga.
*jezebel*

Post 21 Apr 2012, 17:49

dinjo, :grli:. drzim fige da svi budete jaki. ja s tatom nisam bila bliska (tek smo si pred kraj uspjeli reci neke stvari), ali jao kako mi bude tesko kad ga se sjetim ili kad mi kao neki sirocic dodje u snovima. zadnjih dana sam ga njegovala, bila sam sama i iscrpljena od spavanja u fotelji i na podu i jedan dan otisla na kat leci samo na pet minuta, neopisivo sam se zazeljela kreveta i malo tisine (on je jadan stalno kasljao i hripao, imao je rak pluca). on je sjedio u fotelji i imao kraj sebe mobitel na speed dialu da me pozove, ali postao je dezorijentiran i cim sam gore legla, cula sam kako se srusio: lupio je glavom o rub kamina, na totalno drugom kraju sobe. do tada sam umirala od straha jer znam da umire i da se jako muci, a onda jos dodatni strah i krivnja sto sam se okrenula na par minuta. vjerujem da ti je jako tesko. samo cu ti jedno reci: nemoj previse trckarati i lickati oko njega, najbitnije mu je da si mu bliska. ali to sada vidis i sama, koliko bi te mucilo da je vas zadnji kontakt bio uistinu zadnji.

oprostit cete mi, ali ja si ne mogu pomoci pa cu se vratiti u povrsnije sfere :o:
jos nisam kupila branike, a vrag mi nije dao mira pa sam otisla van (kao, ma, osusilo se to vec). i zablatila se do ociju. a pazila sam kuda vozim. :Serek: (gdje je serek? :misli:) srecom pa je vesmasina opet u funkciji, ne znam sta bih s tom robom da je moram prat' na ruke.

edit: opet curi iz masine. a nista, tri krpe ispod i nek' pere, nadam se da cu se ponoviti u neku koja mi nece kidati zivce.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Eks

Post 21 Apr 2012, 18:30

Ja imam najgore susjede. :gaah:
Cijelo jebeno popodne mi buše pod stanom i ne mogu se nigdje maknuti da ih ne čujem (i tako će valjda do ljeta). Pa jebo im pas mater njima i renoviranju. :mad: I onda će mi ako budem posebne sreće uselit s djetetom pod nos i onda tek mogu pozdraviti dosadašnji mir. :durica:
Dinja

Post 21 Apr 2012, 22:17

Jez, ombia, e, to je to. :( stahi su to i tuge.

Površnije teme: si ri ja ?!? Koja jepena sirija, mamute, konju, kriplu tulavi!!!!
Oke, nije površna tema...

Dalje...

Pubertetlijica ide na indologiju?

Neee...

Imam dva potkožna na bradi i bole.

Dec it. :top:
Cucumis melo vulgaris
Almost Rosey

Post 21 Apr 2012, 22:34

Ja se bojim razmišljat o njihovim bolestima i stanjima i starosti. On ima 63, ona 58. Ona ima bolesno srce i obiteljsku anamnezu ranog umiranja od istog. On je cijeli život proveo po bauštelama i nuklearkama. Grlim ih i ljubim, al neće od toga poživjet.
Margarita

Post 21 Apr 2012, 22:47

Almost Rosey » wrote:Ja se bojim razmišljat o njihovim bolestima i stanjima i starosti. On ima 63, ona 58. Ona ima bolesno srce i obiteljsku anamnezu ranog umiranja od istog. On je cijeli život proveo po bauštelama i nuklearkama. Grlim ih i ljubim, al neće od toga poživjet.
Kad sam bila mlada imala sam jako jako bliskog poznanika od 63 i bio je živahniji od onih duplo mlađih. I ne samo da je poživio nego je još uvijek živ i zdrav. Valjda od tadašnjeg grljenja i ljubljenja.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Almost Rosey

Post 21 Apr 2012, 22:52

:D
Ma on je dobro, još se bavi fizičkim poslovima, kosi dvorište i tako to. Za nju i njezino srce me strah.

A grozno, ne želim sad ukrasti spotlight. Dinjo, grli tatu!
Dinja

Post 21 Apr 2012, 22:52

Možda neće, možda oće.
Ali ljepše će živjeti.

Bokte, ko da moje opisujes. Mama 55g, tata 62.
Majku srce zafrkava, po genetskoj liniji.
Inace, zagrljaji snižavaju tlak. :)

Nuklearke?
I moj je nesto radio oko NE krško dok se gradila. . :misli: ceste, mislim.
I ukrao produžni kabel koji je još u funkciji.

Edit. Spotlajt ti predajem. :štafeta:
Ako neš ti, dam komegod. :zubo:
Cucumis melo vulgaris
Almost Rosey

Post 21 Apr 2012, 23:01

Dinja » wrote:Ali ljepše će živjeti.
To valjda hoće :) premda ih još uvijek pošteno znam nasekirat.
Bokte, ko da moje opisujes. Mama 55g, tata 62.
Majku srce zafrkava, po genetskoj liniji.
Inace, zagrljaji snižavaju tlak. :)
Srećom, tlak sam naslijedila njegov. Devedeset sa pedeset, u vrh glave :D
Nuklearke?
I moj je nesto radio oko NE krško dok se gradila. . :misli: ceste, mislim.
I moj, dok se gradila, i kasnije. Pičio je po Iranu, Njemačkoj, Libiji, Sloveniji. Sad je u mirovini i nek izvoli poživjet dovoljno da se pošteno odmori :o
I ukrao produžni kabel koji je još u funkciji.
:rofl:
Moj ćaća je u fušu pravio najbolje rostfrajne topove za kobasice i škare za pečenku :mirko:
Pješčana

Post 22 Apr 2012, 13:24

benzin je postao najskuplja stavka u mom mjesečnom budžetu :rolleyes:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Herp
Nikki Gauda

Post 22 Apr 2012, 13:31

Pješčana » wrote:benzin je postao najskuplja stavka u mom mjesečnom budžetu :rolleyes:
Pričaj mi, na servisu još uvijek čekaju da im stigne nastavak za točenje plina iz Italije pa se trenutno vozim na benzin, srce mi se steglo sinoć na benzinskoj. :D
Pješčana

Post 22 Apr 2012, 13:36

ne kukam inače zbog benzina, mislim, neće se cijena zbog moje kuknjave smanjiti, samo ..tako brzo se potroši. 150 kuna benzina predstavlja sve manje benzina i ona crtica sve manje raste.

sretno s plinom, to je odlična stvar. meni je fantastično kako evropske zemlje daju poticaj za korištenje plina, smanjene cijene i slično, uključujući i susjednu Bosnu, ali mi ništa. mada, koliko znam, litra je 3,4 kune, jel da? naspram 11, 29 je još uvijek preodlično
Herp
Nikki Gauda

Post 22 Apr 2012, 13:39

Joj, da bar :zubo:

5,89kn ali i dalje se isplati masu ako ga već imaš ugrađenog.
ombia

Post 22 Apr 2012, 13:56

Kisa. :gaah: :gaah: :gaah:
Vikendom nas troje ide na rekreaciju u razne parkove po gradu. E pa jebemu mater ako smo u svo ovo vrijeme imali dva suha susreta.
I sad smo trebali krenuti a prolom oblaka. :gaah: :gaah: :gaah: :gaah:
rh4ps0dy

Post 22 Apr 2012, 18:16

Pješčana » wrote:benzin je postao najskuplja stavka u mom mjesečnom budžetu :rolleyes:
Meni je odavno tak, već mi se vrti u glavi od samog pogleda na benzinsku. 60 km svaki dan, tankam svakih 10 dana. :crying:
blue
Asgard

Post 22 Apr 2012, 18:30

I ja sam tankala jučer - jebeno :serek:
pješčana, tankaš pola? :misli:
Pješčana

Post 22 Apr 2012, 18:35

da.
nikad ga ne tankam punog, nemam neko objašnjenje. jedino kad idem na put onda ide do vrha.
ovako sam imala kontrolu troškova, kako sam imala faze da tjednima idem na posao pješice, više mi nije trebalo.
sad sam počela tankati po 150 kuna, i evo, tankala prošlu subotu, jučer se pali lampica :rolleyes:
  • Information