Što vas je danas naživciralo?
ima! mitraljez!ex anais » wrote:A jebiga. Mislim da nema lijeka za tu tvoju susjedu.
meg ti je glupa!!! :xlux:
Danas je prvi sunčani dan u Zagrebu, nakon dugo vremenaombia » wrote: Ova zima traje vec vise od pola godine.
Nema veze, vadim mast
Danas su me naživcirale igre i igrice, i što bi mogla poslati jednu u pm, ali eto, ostala sam fina i slatkorječiva
Mrzim jebenu južinu AAAAAA
Inače, uletjele su mi pedagogica i razrednica onog malog kojeg mama mlati zbog olovaka. Veli učiteljica da je mama dijabetičar i da se puca inzulinom i tako, možda su zato napeti, ali nije nikad kod nje vidjela nikakve naznake histerije. Kakve veze ima što je dijabetičar, moj ćaća je dijabetičar, a sestrična mi se puca inzulinom od desete godine
Uglavnom, učiteljka je rekla pitati malog jel to istina, a pedagoginja je rekla da joj dovedu malog i mater mu na razgovor jer ova krši zakone i bladayada. Nadam se da će kravetina istinski najebat ako to radi.
Inače, uletjele su mi pedagogica i razrednica onog malog kojeg mama mlati zbog olovaka. Veli učiteljica da je mama dijabetičar i da se puca inzulinom i tako, možda su zato napeti, ali nije nikad kod nje vidjela nikakve naznake histerije. Kakve veze ima što je dijabetičar, moj ćaća je dijabetičar, a sestrična mi se puca inzulinom od desete godine
Uglavnom, učiteljka je rekla pitati malog jel to istina, a pedagoginja je rekla da joj dovedu malog i mater mu na razgovor jer ova krši zakone i bladayada. Nadam se da će kravetina istinski najebat ako to radi.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
-
Almost Rosey
Ajde, dobro jeA.P. » wrote:pedagoginja je rekla da joj dovedu malog i mater mu na razgovor jer ova krši zakone i bladayada.
Svake večeri otkrijem novog kukca u sobi!
Jebena močvara.
Ne znam otkud i kako se stvore, ali odvratni su i lete. Jučer nešto zeleno leteće, sad neki ogromni divovski komarac ili nešto krakato leteće. Ne znam gdje je, sakrio se.
Ajme, ako me to takne, isuse kako ću spavati.
Jebena močvara.
Ne znam otkud i kako se stvore, ali odvratni su i lete. Jučer nešto zeleno leteće, sad neki ogromni divovski komarac ili nešto krakato leteće. Ne znam gdje je, sakrio se.
Ajme, ako me to takne, isuse kako ću spavati.
curi mi voda iz masine k'o u reklami za calgon.
a nije cijev, a nije filtar...
treba doc' majstor, a jako ne volim majstore, uvijek ostave zmazano.
onaj moj sutra putuje. ja ostajem doma, ali svejedno imam putnu groznicu. 
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Ajde, ajde, možda majstor bude neki macan. Mmmmm, mijau.*jezebel* » wrote:curi mi voda iz masine k'o u reklami za calgon.a nije cijev, a nije filtar...
treba doc' majstor, a jako ne volim majstore, uvijek ostave zmazano.
onaj moj sutra putuje. ja ostajem doma, ali svejedno imam putnu groznicu.
A nemaš vode sa sobom? Ako nemaš sa sobom, imaš u sebi, pljuni na staklo, a ako nemaš dovoljno pljuvačke, možeš se popiškiti.blue wrote:![]()
![]()
![]()
Ptičurina mi se istovarila na šajbu, naravno da jedno sranje ne dolazi samo, pa mi je u sred čišćenja nestalo vode za brisače, sad gledam kroz razmrljano stakloa znam od čega je razmrljano i to mi je fuuuuuj
![]()
![]()
![]()
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Sumnjam da bi to sve mogla popljuckat, a i akcija bi bila nakaradnavrrrlet » wrote:
A nemaš vode sa sobom? Ako nemaš sa sobom, imaš u sebi, pljuni na staklo, a ako nemaš dovoljno pljuvačke, možeš se popiškiti.
Piškenje isto, ne želim da me hitna odvede u košulji sa zavezanim rukavima
Stoički ću otrpiti pogled kroz zagovljeno staklo do prve miniwash praonice
dosadni starkelja!!!
imat ce posla na masini jos skoro sat vremena!!! a brbljav je!!!
*pali radio da ga ne slusa*
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
pit'o me kol'ko je bebica sad stara. mislio je da sam prosli put bila trudna.
''valjda sam krivo zapamtio...''

*jezebel* » wrote:pit'o me kol'ko je bebica sad stara. mislio je da sam prosli put bila trudna.''valjda sam krivo zapamtio...''
![]()
Gledaj sa svijetlije strane... sada si rodila.
Trebala si mu odgovoriti da si ga prodala vrrrletu...da možeš platiti popravak mašine...i briznuti u plač...*jezebel* » wrote:pit'o me kol'ko je bebica sad stara. mislio je da sam prosli put bila trudna.''valjda sam krivo zapamtio...''
![]()
*jezebel* » wrote:pit'o me kol'ko je bebica sad stara. mislio je da sam prosli put bila trudna.''valjda sam krivo zapamtio...''
![]()
blue, meni je pred par godina puklo crijevo za dovod tekućine na šajbu. naučila sam da je super zaletit se iza auta ispred da malo baci vode i kiše po autu.
naravno, ako je suha cesta, zanemari savjet
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Jutros sam tatu odvezla pred bolnicki odjel i spustila se preparkirati auto.
Kad sam se popela gore, pogledom sam ga trazila po guzvi. Lijevo od mene na podu lezao je netko okruzen doktorima.
Ja sam jos uvijek trazila di mi je tata.
Onda sam vidjela njegov fascikl na podu, njegove cipele. Covjek na podu bio je moj tata.
Sad lezi na odjelu, ja sam pored njega.
Ne mogu prestati plakati.
On spava i drago mi je da me ne vidi.
Moj tata.
Glupo mi se cini ovo tipkati vama, ali mozda se smirim.
Mamu uznemiriti ne mogu i ne smijem.
Valjda je ovo primjena one teze da se lakse povjeriti neznanima negoli znanima.
Kad sam se popela gore, pogledom sam ga trazila po guzvi. Lijevo od mene na podu lezao je netko okruzen doktorima.
Onda sam vidjela njegov fascikl na podu, njegove cipele. Covjek na podu bio je moj tata.
Moj tata.
Cucumis melo vulgaris
Margarita » wrote:Ako je mokra cesta samo pretekneš kamion.
Ili sletiš u rijeku.
Smiri se, sve se odigralo na najboljem mogućem mjestu, a sad je pod kontrolom. Meni je tata opao doma, a onda još hitna i sve, ti si u startu u prednosti.Dinja » wrote:Jutros sam tatu odvezla pred bolnicki odjel i spustila se preparkirati auto.
Moj tata.
Još će te stari živcirati sto godina.
U tim nagužvanim i zagušljivim čekaonicama i zdrave ljude hvata nesvjestica.Dinja » wrote: Moj tata.
Moj tata je već star ali ja se svaki put kad ga vidim mučno začudim nad činjenicom da moj tata više nije najjači tata na svijetu.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
-
- Information
-