zle praline

da te utješim, ja sam odustala od martiTupelo » wrote: Jako mi fale starke.
ja ne znam kako vi ekvilibrirate s petamaPješčana wrote:ne znam kako možete nositi potpuno ravne cipele...
od marti još ne odustajem i vjerujem da ću i u grob u njima.baja » wrote: da te utješim, ja sam odustala od marti
imam još jedne u super stanju pa mi povremeno dođe želja i odmah zažalim, kao da mi je noga u gipsu
pa mi ne bude jasno kako sam ih nosila skupa s kožnom jaknom koja je toliko teška da se odmah snizim za par centimetara, koja kalvarija![]()
![]()
ja ne znam kako vi ekvilibrirate s petama
Ma imaju blago oblikovan džon, ali ne vjerujem da pomaže kod dužeg hodanja.ali » wrote:Tupelo, sandale su![]()
(nisam ljubitelj remena oko gležnja, ali ove su divne)
I nisu potpuno ravne, šta širiš dezinformacije (sigurno ne želiš da Elli kupi iste) pa sve imaju lagano anatomski džon
(sigurna sam da nije mislila na petu
)
Sve (bar koje sam ja vidjela) Art sandale imaju iznutra bar donekle taj anatomski potplat kao npr. njemačke šlape (tipa Birkenstock i sl. )Tupelo » wrote:
Ma imaju blago oblikovan džon, ali ne vjerujem da pomaže kod dužeg hodanja.
Javim kakve su čim zatopli dovoljno da skinem termo čarape i probam hodati u njima.
sve je nakon 'ispiranja' kako treba, svježe i svjetlije, piše na stranici jezebel.com.
Sad su mi još draže.Mulica » wrote:i meni se ne sviđaju sandale! : o
Trebala si.dejzi wrote:Joj, Tupelo, meni je tako došlo jučer da ti dođem pravit društvo, al bojala sam se da ćeš rigat vatru okolo od neuroze pa ipak nisam.
20 godina?dejzi wrote:Vi meni želite reći da za 20 godina moje noge neće podnosit starke?! :c rying:
Vidiš, o ovome nisam razmišljala.ali wrote:No, meni je na njihovim sandalama đon bio naprosto pretvrd tj. prekrut za hodanje. Imala sam jedne sa remenom onim na rupice i u njima se dalo hodati. Druge su imale čičak koji mi se stalno odljepljivao jer jednostavno nije pri hodanju džon bio dovoljno elastičan, pa bi mi se stopalo micalo a đon u komadu stajao isti gotovo potpuno paralelan s podlogom : zubo:
I još je goma na poplatu s donje strane se isto nekako stvrdnula i brzo izlizala :cryin g:
prijateljica i ja smo jednom išle u manga isprobavat 'haljine' za godišnjicu mature! na fcb smo se organizirali da ćemo slavit godišnjicu, nas dvije rekle da se svi moraju fino obuć, muški u odijela, žene u fensi haljine...i odlučile im dat primjer!BoDerek » wrote:![]()
Opaa mačkoo, šta radiš popodne?
![]()
Jeste vi kad obilazile dućane obuće i isprobavale najogavnije i najsmješnije cipele koje ste vidjeli, te hinili da ih želite kupiti, a sve u svrhu valjanja po podu od smijeha?
Ja sam čestoA ove kvotane cipele, moja prijateljica i ja, ne bi propustile za živu glavu
hahah vi ste bile opakijebaja » wrote: pade mi kamen sa srca![]()
Bo, nisam se nikad tako zabavljala![]()
ali smo frendica i ja jedno ljeto po hvaru naručivale hranu po restoranima, a potom zbrisale![]()
![]()
u obranu, bile smo 5-6 razred
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests