Jedna koju ću ušutkat.
Ovahttps://trkeljanje.com/viewtopic.php?f=4&t=728
Ma zezam se, neću ušutkat, razdvojila bih je.
Metni, metni. Tu nisam ništa moderirala.ex anais » wrote:Ljubavne pjesme.
Metni, metni. Tu nisam ništa moderirala.ex anais » wrote:Ljubavne pjesme.
ex anais » wrote:
Joj, kako sam zaboravila. Osjetila sam da mi je grlo u čudnom stanju, ali je prošlo nakon limunade. Zasad se držim.
...and counting...ex anais » wrote:Meni će jednog dana oči ispasti na tipkovnicu. Možda i večeras.
Zasad, imam savršen vid.
Meni je ista spoznaja nevjerojatna.ex anais » wrote:Ne mogu vjerovat da sam još budna. Oči začudo manje peku. Uopće mi se ne spava.
Upravo to. Mislim da bi nam se prispavalo tek sutra oko podne. Možda dva.Tea Tree » wrote: Meni je ista spoznaja nevjerojatna.![]()
Totalno sam se "osvježila". Više mi se spavalo oko 8.
Reklo bi se u narodu da smo jedino za ubit i u drek zakopat.ex anais » wrote:
Upravo to. Mislim da bi nam se prispavalo tek sutra oko podne. Možda dva.
Ja još osjećam i prehladu da me hvata i jedno mi nije nikako jasno- zašto se ja uvijek neposredno pred ispite razbolim? Ali doslovce uvijek i mogu samo boga molit da temperature ne bude.Tea Tree » wrote: Reklo bi se u narodu da smo jedino za ubit i u drek zakopat.
Ja sam jednom bio na ispitu s 39.ex anais » wrote: Ja još osjećam i prehladu da me hvata i jedno mi nije nikako jasno- zašto se ja uvijek neposredno pred ispite razbolim? Ali doslovce uvijek i mogu samo boga molit da temperature ne bude.
Bokte, ti nama budnice puštaš. Party do zore.Tea Tree » wrote:...you shall see hell...
Bila neka preužasna muzika na radiju, onda sam skoknula na youtube da malo dođem k sebi od toga pa me ponijelo.![]()
Da ste kliknuli i slušali.
Ja sam isto s 37 već mrtav čovjek. Ništa, za smeće.ex anais » wrote:
Mene 37 jako uništi. Išla sam prijavit ispite zadnji put pod tom temp. i bome, mislila sam da ću leć nasred ceste.
A? Vidiš da smo se raspršili po topićima, ja tamo puštam muziku.nina williams » wrote:A jeste neki, dođem i utekoste s topića. Pa nisam vas htjela rašćerat. Još sam vas i falila.
Pih.
Eh, da mi je smajlića koji pleše u tom ritmu.
To je meni i mama pričala da je bila na ispitu s 39. Ja se sjećam da sam kao dijete imala 39 i opasno halucinirala, nisam znala što je stvarno, a što san, samo sam drijemala i budila se u groznici. Sad kad sam starija bojim se te temperature.Tea Tree » wrote: Ja sam isto s 37 već mrtav čovjek. Ništa, za smeće.
Nodens, kako si to uspio s 39? Nemoj reći da si od onih koji dobro podnose temperaturu?![]()
Ja sam s 39 već na početku halucinacija.
39, onako, osjetim malaksalost, ali ništa nesavladivo; više mi se čini da je to psihički nego fizički. Znam to jer sam jednom probao raditi sklekove s malo manje od 39, i ono, mislim da sam možda 10% manje energije imao.Tea Tree » wrote: Ja sam isto s 37 već mrtav čovjek. Ništa, za smeće.
Nodens, kako si to uspio s 39? Nemoj reći da si od onih koji dobro podnose temperaturu?![]()
Ja sam s 39 već na početku halucinacija.
Tea Tree » wrote: Eh, da mi je smajlića koji pleše u tom ritmu.

Išla, odgovorila.nina williams » wrote:Vid ove što zen-smajliće za Lajbah bira. Iđi tamo odgovaraj na temu, mod te pito nešto.![]()

Ma daj, sklekove s 39.nodens » wrote:
39, onako, osjetim malaksalost, ali ništa nesavladivo; više mi se čini da je to psihički nego fizički. Znam to jer sam jednom probao raditi sklekove s malo manje od 39, i ono, mislim da sam možda 10% manje energije imao.![]()
Ovo ti je normalnim ljudima već na 38.5-39No, jednom sam imao 40.5, u biti, točno na onaj dan kad je Janica osvojila zlatnu medalju u veleslalomu s preko sekunde prednosti - eee, taj put sam zbilja imao dojam da sam napola mrtav.Onako, kao da nekako gledaš van iz tunela, iz nekakve male kutijice unutar glave... baš čudan osjećaj...
Ja popizdim, potpuno. Ne mogu ništaex anais wrote: To je meni i mama pričala da je bila na ispitu s 39. Ja se sjećam da sam kao dijete imala 39 i opasno halucinirala, nisam znala što je stvarno, a što san, samo sam drijemala i budila se u groznici. Sad kad sam starija bojim se te temperature.![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests