Mislim da sam vidjela Megi nekidan na paciklu tu u novom kvartu si al nisam bila sigurna jer sam je značajno pogledala a ona mene nije pa možda je bio i netko sličan.
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
kakav radostan dan
ptice pjevaju aleluja
di si sad?
Nije bolje.ElliQuinn » wrote:Zna li tko je li Tupelo bolje? I je li bilo uplakanih u bolnici zbog dokazane im nesposobnosti?
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
..sta nije? ..kako nije? pa koliko to vec traje, tri dana..i nije joj bolje? u kojoj je bolnici, jesu li oni ludi tamo? koji im je kurac?Perzefona » wrote: Nije bolje.
Fakat.....a unda » wrote: ..sta nije? ..kako nije? pa koliko to vec traje, tri dana..i nije joj bolje? u kojoj je bolnici, jesu li oni ludi tamo? koji im je kurac?
Glupi su mesari kojima je netko dao diplomu jer su dobro pušili kurce...a unda » wrote:jesu li oni ludi tamo? koji im je kurac?
-
Almost Rosey
hajd pozdravi i ti nju.Perzefona » wrote:Tupelo vas pozdravlja. Spava joj se jer ima temperaturu. Sutra će više znati.
..aj, to je dobra vijest. to da ima fibru je dijelom losa, ali dijelom i dobra vijest. vrijeme je lijek. to je isto dobra vijest. najbolja vijest ce bit kad im se bude najebala majke..Perzefona » wrote:Tupelo vas pozdravlja. Spava joj se jer ima temperaturu. Sutra će više znati.
ček, zar to još traje?
koji klinac je s tim slijepim crijevom? Tupelo, ak možda čitaš ovo, držim fige da si brzo doma zdravija
ne idem u Travno, Travno nije jedini kvart u Novom Zagrebu koji je zelen
ali Novi Zagreb mi se sviđa jer je planski sagrađen, zgrade su građene u Jugi a to mi ipak predstavlja neku sigurnost
novogradnja mi je postala :eek
koji klinac je s tim slijepim crijevom? Tupelo, ak možda čitaš ovo, držim fige da si brzo doma zdravija
ne idem u Travno, Travno nije jedini kvart u Novom Zagrebu koji je zelen
ali Novi Zagreb mi se sviđa jer je planski sagrađen, zgrade su građene u Jugi a to mi ipak predstavlja neku sigurnost
novogradnja mi je postala :eek
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
- Information
-