OS-ovski chat i offtopic
Pa ne znam ni ja. Jesi kad osjetio neku čudnu energiju između tebe i nekog tvog prijatelja, ili neprijatelja, ili poznanika, ili nekog prolaznika? Onako, kao magična nevidljiva duga?..a unda » wrote: ..sta? pa sta ja znam ako mi neki da saku u glavu, pa da ti meni kazes..da, to ti je homoiskustvo..sta ja znam na sto ti mislis?

Ne seriTea Tree » wrote:Šta, kakav laku noć, a ja se tek probudila? Ali, sad tu piši, kartonirat ću te.

Ne smijem više na ovoj temi jer je moguće da ću još saznati svašta o sebii, a to mi u ovom trenutku nije potrebno

..kako to mislis..jesam li osjetio neku cudnu energiju izmedju mene i mog neprijatelja? ko bi mi to i u kojem slucaju trebao bit neprijatelj?ex anais » wrote:
Pa ne znam ni ja. Jesi kad osjetio neku čudnu energiju između tebe i nekog tvog prijatelja, ili neprijatelja, ili poznanika, ili nekog prolaznika? Onako, kao magična nevidljiva duga?
mislim, cini mi se da sam tu cudnu energiju osjetio, nije bila duga, ali je bilo nesto magicno u tome, nije da nije, asad ako ti mislis da je to homoiskustvo..sta ja znam, mozda i je?

Da nije ovaj http://www.carsuk.net/peugeot-rcz-gay-c ... year-2011/ex anais » wrote:Plavi.Ja i prijateljica (sad će unda
) smo se nasmrt zaljubile davnih dana u jedan plavi pežo. Uf, kakav je bio. Uf, uf.

Daj ne seriiii

Saznat ćemo da trolamo i da smo ofotopični, to mi je maloprije rekla gatara s RTL-a.ali » wrote: Ne seri
![]()
Ne smijem više na ovoj temi jer je moguće da ću još saznati svašta o sebii, a to mi u ovom trenutku nije potrebno

Vi gledate pogrešne emisije.
Pederi i lezbe, zaljubljeni paaar!

:turboontopična:
ajde, bogati, sta..saznala, ne saznala. kazem, gotovo ti je. ako i saznas, saznat ces kakva si bila, a koga to briga vise. aj gledat televiziju, zahrkat i zaspat u fotelji..ali » wrote:

Ma ne neprijatelja nego prijatelja, neprijatelja, bilo koga jel...a unda » wrote: ..kako to mislis..jesam li osjetio neku cudnu energiju izmedju mene i mog neprijatelja? ko bi mi to i u kojem slucaju trebao bit neprijatelj?
mislim, cini mi se da sam tu cudnu energiju osjetio, nije bila duga, ali je bilo nesto magicno u tome, nije da nije, asad ako ti mislis da je to homoiskustvo..sta ja znam, mozda i je?

Eto, vidiš da jesi. Sad se potrudi pa nam malo opiši. Kako si se tad osjećao?

Nije, nego

Ja se uvijek zaljubim u Volvo. Skandinavci su mi nekakoex anais » wrote:Plavi.Ja i prijateljica (sad će unda
) smo se nasmrt zaljubile davnih dana u jedan plavi pežo. Uf, kakav je bio. Uf, uf.

Ma bitno samo da su plavi. Blue, blond, to su samo razlike u nijansama, čak su i neka slova ista.
Jel još uvijek govorimo o autima?Tea Tree » wrote: Ja se uvijek zaljubim u Volvo. Skandinavci su mi nekako. Plavi i visoki momci.
![]()
Ma bitno samo da su plavi. Blue, blond, to su samo razlike u nijansama, čak su i neka slova ista.

Omađijan bio si...a unda » wrote: ..kako to mislis..jesam li osjetio neku cudnu energiju izmedju mene i mog neprijatelja? ko bi mi to i u kojem slucaju trebao bit neprijatelj?
Ne znam, još sam ošamućena.

Ja ne smijem reć kakvi su meni zgodni, već su mi se jednom rugali ovdje, a i onda bih morala otkriti što trenutno gledam, a nema šanse.

Ali ne moraju bit plavi nužno. A ako jesu, neka su.

Inače, na jedan koncert Let 3 sam slučajno išla s jednom znanicom koja je tamo zalutala tražeći dečka (bijološki sat, išla bi i u kontejnere ako treba) i koja je bila istinski frapirana kad su počeli s Riječkim pičkama. Onako, kao u filmu kad se zaledi trenutak i zoomira njena faca, onako, dobro nije proplakala. Prešs moments.

Bolje da šutim onda..a unda » wrote: ajde, bogati, sta..saznala, ne saznala. kazem, gotovo ti je. ako i saznas, saznat ces kakva si bila, a koga to briga vise. aj gledat televiziju, zahrkat i zaspat u fotelji..

Do sutra nek se prijavi kome je još bio seksi Boy George i Vlado Kalember

Čelo je precijenjeno.

Pa eno sam ja one što su mi zgodni prostrla tamo, aj sad i ti.ex anais » wrote:
Ja ne smijem reć kakvi su meni zgodni, već su mi se jednom rugali ovdje, a i onda bih morala otkriti što trenutno gledam, a nema šanse.![]()
A, sad nužno. Nužno je samo umrijeti. Mogu biti jako svijetlosmeđi, a ljeti poplave.Ali ne moraju bit plavi nužno. A ako jesu, neka su.![]()

Nije joj se svidio grad? Nije htjela da budu riječke pičke? Splitske je htjela? Kakve joj se cure inače sviđaju? Što očekuje od života? :frojd:Inače, na jedan koncert Let 3 sam slučajno išla s jednom znanicom koja je tamo zalutala tražeći dečka (bijološki sat, išla bi i u kontejnere ako treba) i koja je bila istinski frapirana kad su počeli s Riječkim pičkama. Onako, kao u filmu kad se zaledi trenutak i zoomira njena faca, onako, dobro nije proplakala. Prešs moments.
..jebeno.ex anais » wrote:
Ma ne neprijatelja nego prijatelja, neprijatelja, bilo koga jel.![]()
Eto, vidiš da jesi. Sad se potrudi pa nam malo opiši. Kako si se tad osjećao?![]()

mislim, sad to ic opisivat..a i nije bilo jednom. stajaznam, malo mi je to glupo. mislim, sad, bilo je tu i neprijatelja i prijatelja, gospe sinjska vise to ne zna ko je bio, samo znam da je zvizdalo oko mene, pa ne bas u duginim bojama, ali je sjajilo zeleno, crveno, ma svakako, a jos je to znalo bit i po noci..ne znam, ne znam sta ti rec, to su slozeni osjecaji, konfuzni. npr, jest, bio sam uzbudjen i to vrlo, ali ne bas na seksualan nacin, a opet, doslo mi je od muke, bijesa i straha i frke da jebem jednog po jednog, te sto su rokali po meni, pa bili oni prijatelji, neprijatelji, musko, zensko, hetero, homo..stogod to bilo. eto, sad, ako se to racuna..

-
- Information
-