Ajd, važi. A o čemu je?ElliQuinn » wrote: Može. Oš samnom i na konzultacije? Dapače, mogla bih ti uglaviti i koje poglavlje da napišeš.
Plakat' babi u špajzi
Ma jesi, jesi ili paranje ili nešto jesi...a unda » wrote: o zvakanju diplomsklog ispred komisije gledajuci ih zvirskim pogledom, nikad nisam pisao. nikad nisam napravio, ali..![]()
Ali što?
paranje, mozda. ali paranje je nesto sasvim drugo..parenje je nesto trece..
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
O tome ćemo na nekoj toploj čokoladi ili čaju. Već sam tri tjedna apsolutno smrznuta, jutrom se budim od hladnoće. Ispod dvije deke i jednog popluna! U kurac i ovakvo proljeće, a već vidim kako ljeto čeka iza nekog ugla s temperaturama do 40 stupnjeva i toplinskim udarima.Margarita » wrote: Ajd, važi. A o čemu je?
Jebo vas seks više, šta vam je danas...a unda » wrote: paranje, mozda. ali paranje je nesto sasvim drugo..parenje je nesto trece..
..cek..na sto mislis?
aaa..na parenje? ma parenje..ono, kad nesto stavis na paru, pa se pari, kuis?
ali, ok, kako oces, jebo nas seks vise, razumijem.. shvacam sta oces rec. ne brini se nista, sve je ok, to je normalno u tvojim godinama..
A može biti i parenje kao isparavanje pa parenje.ElliQuinn » wrote: A to nije parenje od pariti se (činiti se)? Ja sam to tako bila shvatila.
Aj aj.....a unda » wrote:
..cek..na sto mislis?
aaa..na parenje? ma parenje..ono, kad nesto stavis na paru, pa se pari, kuis?
ali, ok, kako oces, jebo nas seks vise, razumijem.. shvacam sta oces rec. ne brini se nista, sve je ok, to je normalno u tvojim godinama..
Ja sigurno ne. Povraća mi se od pomisli na nj, kamoli da bacam aluzije. Ne da mi se analizirati zašto je tome tako niti raspravljati o tome...a unda » wrote: ..ma kuzim, ok..ja cu aj, aj..je, ok, ja mislim samo na seks..
ma dobro, eto, necemo dalje. sta si navrla.. jesmo li se dogovorili.. ja mislim samo na seks, ja..ex anais » wrote:
Ja sigurno ne. Povraća mi se od pomisli na nj, kamoli da bacam aluzije. Ne da mi se analizirati zašto je tome tako niti raspravljati o tome.
Aj ti lipo znaš di.. da se moram sad i smijat, a ne želim se smijat!..a unda » wrote: ma dobro, eto, necemo dalje. sta si navrla.. jesmo li se dogovorili.. ja mislim samo na seks, ja..
Tako negdje u petom šestom razredu, kad još uopće nisam imala pojma da postoji ono drugo parenje (malo sam zaostala bila) učili mi da se u proljeće (ili ljeto) kornjače pare na obalama. I sve sam se pitala zašto li se pare, al, rekoh, valjda promrzle od zime i prehlađene ko meni što mama skuha kamilicu pa mi je tutne pod nos a još mi prekrije glavu (skup s tim loncem kamilice) ručnikom. I tako sam zamišljala kornjače kako se izležavaju na vrućem pijesku a iz njih sve para suklja.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
ma znam da se ne zelis smijat, ali ti nekako izleti da se smijes..a ne zelis..a izleti. sve kuzim.
eto. i onda godinama poslije sutas perzu nogom iz kreveta da ide pod tus.Margarita » wrote:Tako negdje u petom šestom razredu, kad još uopće nisam imala pojma da postoji ono drugo parenje (malo sam zaostala bila) učili mi da se u proljeće (ili ljeto) kornjače pare na obalama. I sve sam se pitala zašto li se pare, al, rekoh, valjda promrzle od zime i prehlađene ko meni što mama skuha kamilicu pa mi je tutne pod nos a još mi prekrije glavu (skup s tim loncem kamilice) ručnikom. I tako sam zamišljala kornjače kako se izležavaju na vrućem pijesku a iz njih sve para suklja.
Margarita » wrote:Tako negdje u petom šestom razredu, kad još uopće nisam imala pojma da postoji ono drugo parenje (malo sam zaostala bila) učili mi da se u proljeće (ili ljeto) kornjače pare na obalama. I sve sam se pitala zašto li se pare, al, rekoh, valjda promrzle od zime i prehlađene ko meni što mama skuha kamilicu pa mi je tutne pod nos a još mi prekrije glavu (skup s tim loncem kamilice) ručnikom. I tako sam zamišljala kornjače kako se izležavaju na vrućem pijesku a iz njih sve para suklja.
Ma rekla sam ja davno da je on šarlatan obični.ElliQuinn wrote: Smijeh liječi. Što će reći da je unda ovdje praktički iscjelitelj. A svi znamo čime se iscjelitelji bave - šarlatanstvom.![]()
..mos komisiju gledat i onim pogledom iz mog avatara.. mozda pomisle da je prirodan.ElliQuinn » wrote: Smijeh liječi. Što će reći da je unda ovdje praktički iscjelitelj. A svi znamo čime se iscjelitelji bave - šarlatanstvom.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Tako ću gledati mentora, da mi što prije ekipira komisiju. Ljudi su još uvijek skloni pomagati potrebitima...a unda » wrote: ..mos komisiju gledat i onim pogledom iz mog avatara.. mozda pomisle da je prirodan.
Pa kad meni nikako to sve s tim parenjem nije jasno. Kriva je ona nastavnica biologije. Kad jednom ne savladaš lekciju ostanu rupe u znanju i nemoš to više nikad naučit...a unda » wrote: eto. i onda godinama poslije sutas perzu nogom iz kreveta da ide pod tus.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Valjda popuniti.Margarita » wrote: Pa kad meni nikako to sve s tim parenjem nije jasno. Kriva je ona nastavnica biologije. Kad jednom ne savladaš lekciju ostanu rupe u znanju i nemoš to više nikad naučit.
da, ajde na sazaljenje, to moze upalit. ako mislis da onaj pogled znaci sazaljenje. ako stvarno to mislis i ako ti je diplomski nekako vezan za psihologiju, problemi..problemi..ElliQuinn » wrote: Tako ću gledati mentora, da mi što prije ekipira komisiju. Ljudi su još uvijek skloni pomagati potrebitima.
nema to veze sa biologijom, nego sa agresijom. i to prema perzi.Margarita » wrote: Pa kad meni nikako to sve s tim parenjem nije jasno. Kriva je ona nastavnica biologije. Kad jednom ne savladaš lekciju ostanu rupe u znanju i nemoš to više nikad naučit.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ma jesmo se mi to krivo razumjeli? Ja insinuiram da taj pogled u drugima potiče sažaljenje...a unda » wrote: da, ajde na sazaljenje, to moze upalit. ako mislis da onaj pogled znaci sazaljenje. ako stvarno to mislis i ako ti je diplomski nekako vezan za psihologiju, problemi..problemi..![]()
-
- Information
-