Kaže li "koke", definitivno se rastajemo.
Treći summit Nesvrstanih
A ono ...jednokratni klon » wrote: Okle ti ti izrazi, mačko, ribice.![]()
Kad smo kod "imena", danas me jedna konobarica nazvala srećo a prodavačica na kiosku dušo
-
jednokratni klon
Mislim da jesam noćas poremećenija no inače. Ovaj gif me uništio.Karl Jozef » wrote: Pa sad, predmnijevam da je
Ovo tu predmnijevam da je ... imalo je sasvim drugo, dublje značenjejednokratni klon » wrote: Mislim da jesam noćas poremećenija no inače. Ovaj gif me uništio.
-
jednokratni klon
-
jednokratni klon
Ma propast će ti, znaš što! Ne zajebavaj se sa mnom, ne znaš kako opasne mačke imam.
Jooj, odoh spavati, opet sam sve mjere prevršila.
Ćao!
Dajednokratni klon » wrote:Karl, misliš li ti da su Furbyji zli?
Zašto ?
-
jednokratni klon
Zato jer sam upravo otkrila na netu da ima milijun takvih pitanja i da ljudi pišu potresna svjedočanstva o igračkama-demonima. Prvo sam mislila da se zajebavaju, trolaju. Ali ne. Oni vjeruju u demone furbije.Karl Jozef » wrote: Dasvojim napasnim razmnožavanjem muče ovaj napaćen narod a i izgledaju pomalo sablasno
Zašto ?
Kako npr. zvučejednokratni klon » wrote: Zato jer sam upravo otkrila na netu da ima milijun takvih pitanja i da ljudi pišu potresna svjedočanstva o igračkama-demonima. Prvo sam mislila da se zajebavaju, trolaju. Ali ne. Oni vjeruju u demone furbije.
-
jednokratni klon
Ti nisi imala zle igračke
-
jednokratni klon
Pa nisam imala samo barbike, imala sam i plišance. I jednu lisicu koju sam mrzila pola djetinjstva i bacala je kroz prozor, a kad se raspadala bilo mi je užasno teško pustiti je.Karl Jozef » wrote: Ti nisi imala zle igračkeDa, to je kad curicama daju samo barbike i slična lijepa stvorenja. Ja sam imao bikove, vjeverice, ... i ostala demonolika bića kojih sam se pomalo bojao
Kako su te plašili?
-
- Information
-