kako? zašto? od kud ti to?visekratni klon » wrote:Damon se ne vraća.Ionako je zadnja sezona bila jedan veliki kurac.

kako? zašto? od kud ti to?visekratni klon » wrote:Damon se ne vraća.Ionako je zadnja sezona bila jedan veliki kurac.
Rekoše na Spoilerima na fhr.
Ti si ono rekla da je on u stalnoj postavi u novoj sezoni? Joj ne znam, rekla je da će to biti za sve novi početak.Nenia Salonitana » wrote:režiserka trola mulce od fanova
da. potpisan je ugovor s njim za 6. sezonu.visekratni klon » wrote:
Ti si ono rekla da je on u stalnoj postavi u novoj sezoni? Joj ne znam, rekla je da će to biti za sve novi početak.
A kao da će se vraćat u flešbekovima, nadam se da to ne znači da je to to s ugovorom. Mislim, čemu to, da nju vrate Stefu?Nenia Salonitana » wrote:
da. potpisan je ugovor s njim za 6. sezonu.
možda ga povrate nazad kao čovjeka. to bi bilo nešto novo... nešto drugačije.
mlad si, zdrav si. i da nemaš ništa drugo trenutno pozitivno, to je već puno.moeee » wrote:poznat mi je taj osjecaj, skoro citav zivot cekam da konacno krene nesto na bolje ali samo sledece sranje se desi.
skoro sam sjedio i razmisljao kako je zivot sranje, i da sam malo hrabriji jednostavno bih ovo sranje prekinuo, jer se ovo ne moze zvati zivotom. ali kad nisam hrabar da to ucinim a i kad bih skupio hrabrosti sigurno bih prezivio kao neki teski invalid jer ne bih imao srece ni da se ubijem kako treba
koliko komada...
I da je jos barem pokoji drug. to bi bilo, ako ne puno, onda sasvim dosta.Nenia Salonitana wrote:
mlad si, zdrav si. i da nemaš ništa drugo trenutno pozitivno, to je već puno.
.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests