Ja sam prije nekog vremena tražila neke podatke o ovom bendu, da je tada to bilo aktualno, i ja bih otkrila jednu od tih začkoljicaHekatonhir » wrote:Ahm, sad mi je misterij tko ima dovoljno slobodnog vremena da otkriva takve stvari i širi ih Netom.
Mister(azil)ije! Prvi volumen
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Nemoj bivati pasivno-agresivnomombia » wrote:A nista nema veze fala na odgovoru i tako to.
Ne znam što točno znači taj izraz pa ga ni ne koristim, da se ne obrukam.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
A jebiga tako izgleda ocaj.Herp » wrote:
Nemoj bivati pasivno-agresivnom
Ne znam što točno znači taj izraz pa ga ni ne koristim, da se ne obrukam.
Nije li beta verzija necega, testna verzija? Da da sramotim se sad.
Forum više nije u funkciji, topici stoje još neko vrijeme, a onda bi ih trebalo obrisat. Tako nekako.Jane Doe » wrote:Meni nije jasno što je na Indexu Forum (beta), a što Forum
Beta forum je onaj aktivni.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Sad sam išao pogledati kako to izgleda, vidim da je Elvis glavni kandidat za moderatora. To će bit forum, jebote!dejzi » wrote:
Forum više nije u funkciji, topici stoje još neko vrijeme, a onda bi ih trebalo obrisat. Tako nekako.
Beta forum je onaj aktivni.
Biti i mniti svemiropolisno
- Lord Byron
Jel' to Usenet "noga curi u leđa" Elvis?JPK » wrote: Sad sam išao pogledati kako to izgleda, vidim da je Elvis glavni kandidat za moderatora. To će bit forum, jebote!
Upravo taj. Poznat i kao "obračun kod OK savskog nasipa" Elvis.Lord Byron » wrote: Jel' to Usenet "noga curi u leđa" Elvis?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 832 times
- Been thanked: 1586 times
Je li to istodobno i onaj zbog kojega je Polina prigovarala, i ona je spominjala nekog Elvisa? 
Potpisi su za budale.
- Lord Byron
To su bila usenetovska vremena. "Dobri komadi kurca", kartonske kutije, prodaja roditeljskih stanova i tako toJPK » wrote: Upravo taj. Poznat i kao "obračun kod OK savskog nasipa" Elvis.
- Lord Byron
Pogrešno, To bi, otprilike, bila serijska monogamnost.ombia » wrote:Bome imate vi to forumskog staza a koliko foruma uopce stignete citati, pa ja i ovaj jedan jedva
Usenet je svojevrsna prethodnica forumâ. Nažalost, nije preživio najezdu fejsbukizacije neta - inače je bio puno, puno bolji raspravni medij.
Samostrel.Lord Byron » wrote: To su bila usenetovska vremena. "Dobri komadi kurca", kartonske kutije, prodaja roditeljskih stanova i tako to.
Sad me uhvatila nostalgija. Danijel i njegova vjerska sekta su nešto što se na forumu nikad ne bi moglo razviti, Usenet je jedinstven inkubator. A i rijetko se viđa netko vrlo inteligentan i u tolikoj mjeri lud.
- Lord Byron
Poslovno odsutan. Aha.Lord Byron » wrote: Prijevod knjige s jezika koji, po vlastitom priznanju, ne znaš.
Felix je doživio teški infarkt 12.4. Umro je 19.4. između 17 i
17:30h.
--
http://www.danijel.org/
Hm, kakva je to brija?JPK » wrote: Poslovno odsutan. Aha.
Felix je doživio teški infarkt 12.4. Umro je 19.4. između 17 i
17:30h.
--
http://www.danijel.org/
Moment, mislim da je skuribanda bio (ili je) chat topic na MK, nisam sigurna.
- Lord Byron
Nažalost, to se ne da pojasniti ukratko. Puno aktera, puno zbivanja, godine i godine.blue » wrote: Hm, kakva je to brija?![]()
Ni ja ne znam kako sve to skupa izgleda danas, prestao sam pratiti prije par godina.
Išuše, ne taj.Hekatonhir » wrote:Je li to istodobno i onaj zbog kojega je Polina prigovarala, i ona je spominjala nekog Elvisa?
Ovaj:

Ajme majko, sveti Ante, Duje, Šime, Frane, divico Marijo i svi sveci !!!
- Stitch
- Head Honcho
A on ti se ne može logirati, dobio je permu. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
- Information
-