Morat ćemo jednom organizirat natjecanje. Ali, Karl mi je svjedok, probijam i najzaštićenije identitete. Legalno, ofkors.Zekoslawa » wrote: Ja sam ti pak opaka konkurencija.
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Pih, tebi je samo dosadnije u životu.ex anais » wrote:
Morat ćemo jednom organizirat natjecanje. Ali, Karl mi je svjedok, probijam i najzaštićenije identitete. Legalno, ofkors.
Jadne li ti smo, na šta smo spale.
Elma, e taman posla da otkrijemo tajne zanata. To kao da Unda otkrije kako gata iz zvijezda.
Sutra će popizdit na ovo "gata"
Idem leć, osušila mi se majica napokon.
Ajte, poukamo se.
Ijuuuu, ko može sad te asocijativne nizove prizvati u pamćenje. Bilo je tu raznoraznih kombinacija, umijeće je to.elma » wrote:Ali kako?! Ja mogu samo ako napise gdje zivi, što radi ili studira ili ima isti avatar ko i sliku na fejsu![]()
Ne mogu otkriti ove koji ništa od ovog ne otkriju
Neka ti eksača kaže koju o tome dok ja opetem kosu. Naravno, nemoj očekivati da ćemo ti otkriti sve tajne našega zanata, ali čisto da od nečega počneš.
Ili ti ipak neće reći. Jebiga, nisu svi voljni poučavati mlade snage ko ja.ex anais » wrote:
![]()
![]()
Elma, e taman posla da otkrijemo tajne zanata. To kao da Unda otkrije kako gata iz zvijezda.![]()
Sutra će popizdit na ovo "gata"![]()
Idem leć, osušila mi se majica napokon.
Ajte, poukamo se.
Aj, pouk.
I sretno kod zubara sutra.
;poke, poke:
Poukaj me do kraja života, molim te, samo se mani linkovlja.
Aj pouk.
Elmo, pouk.
Oću oću.Zekoslawa » wrote: Poukaj me do kraja života, molim te, samo se mani linkovlja.
Laku noć, baš me zanima kojeg ćeš muškića danas sanjati.Aj pouk.
Laku noć svima.
Evo ja san dobrovoljac.Zekoslawa wrote: Ja sam ti pak opaka konkurencija.![]()
Ostavija san ovdje toliko informacija da mislim da to ne bi bio nikakav problem.
Laku noć.
Mmm. Well, hello baby.Zekoslawa » wrote:Nemaš pojma koliko mi je drago što te vidim. ;skoči mu u krilo:
Nisam išao spavati tražim nešto za nešto i našao sam i onda mi se nije dalo ići spavati.
Dobro, kajgod.Karl Jozef » wrote: Mmm. Well, hello baby.
Nisam išao spavati tražim nešto za nešto i našao sam i onda mi se nije dalo ići spavati.
Evo našla sam oni link šta je unda metnio. Nu, 4.4.
http://www.emsc-csem.org/Earthquake/ear ... ?id=303374
A onaj predzadnji put je bio 4.1 ili tako nešto. Sad ovi moraju biti slabiji, a ne jači.
Znači još netko je u Splitu uzbunjen koliko vidim na tu stranicu se prijavljuju potresi.Zekoslawa » wrote: Evo našla sam oni link šta je unda metnio. Nu, 4.4.
Wiki kaže da je to light potres i događa ih se 10 do 15 tisuća godišnje to na razini svijeta al' kako je krenulo vi u Splitu ćete ispuniti kvotu.A onaj predzadnji put je bio 4.1 ili tako nešto. Sad ovi moraju biti slabiji, a ne jači.Izginut ćemo ko zečevi.
Noticeable shaking of indoor objects and rattling noises. Many people to everyone feel the earthquake. Slightly felt outside. Generally causes none to slight damage. Moderate to significant damage very unlikely. Some falling of objects.
To sam ja prijavila.Karl Jozef » wrote: Znači još netko je u Splitu uzbunjen koliko vidim na tu stranicu se prijavljuju potresi.
Šuti, šuti, ne mogu izbaciti iz glave sliku robe na vješalici kako se ljuljuška. I onaj zvuk, ko da će popucati zidovi. I treskanje stakala. I onda se još neki pas uzlajao.Wiki kaže da je to light potres i događa ih se 10 do 15 tisuća godišnje to na razini svijeta al' kako je krenulo vi u Splitu ćete ispuniti kvotu.Glede posljedica kaže opet Wiki
Tu izgleda simpatično, a da ga vidiš i čuješ...Karl Jozef » wrote:Inače šećeru evo i slikice tvog strašila.
http://geo50.gfz.hr/WIEZAG-D928N4.png[/img]
Točno što wiki opisuje.Zekoslawa » wrote: Šuti, šuti, ne mogu izbaciti iz glave sliku robe na vješalici kako se ljuljuška. I onaj zvuk, ko da će popucati zidovi. I treskanje stakala. I onda se još neki pas uzlajao.Ne mogu, dosta mi ih je više.
Bit će to nešto krenulo se rasjedati negdje. Možda Dubrovnik nastrada ili Zagreb. Neee tijekom ispitnog roka.
Već dugo nije bilo potresa. Mislim da je neki veći, zadnji puta bio 90ih ovdje.Zekoslawa » wrote: Tu izgleda simpatično, a da ga vidiš i čuješ...
Ma šta će meni wiki, ja ću postati centar za oćut potresa.Karl Jozef » wrote: Točno što wiki opisuje.![]()
Bit će to nešto krenulo se rasjedati negdje. Možda Dubrovnik nastrada ili Zagreb. Neee tijekom ispitnog roka.
Šta ti je Dubrovnik skrivio, nosi sve u Zagreb. Oš tijekom rokova, oš prije, oš poslije, samo ga miči od mene.
Rekli su da vas čeka jedan zajebati potres. Kad će, ne zna se. Ali bude. Jesam li ja sad ispunila svoju kvotu, možemo sad završiti s tom trešnjom na koju godinu?Već dugo nije bilo potresa. Mislim da je neki veći, zadnji puta bio 90ih ovdje.
Da si išla na vrijeme spavati ne bi ga ni osjetila.Zekoslawa » wrote: Ma šta će meni wiki, ja ću postati centar za oćut potresa.
Srećom da postoje ove web prezentacije seizmografa inače bi već pomislili da ti se priviđa.
Kaže Kalinić da će se nakon toga cijeli centar grada. Navodno je sve statički upitno.Rekli su da vas čeka jedan zajebati potres. Kad će, ne zna se. Ali bude. Jesam li ja sad ispunila svoju kvotu, možemo sad završiti s tom trešnjom na koju godinu?
-
- Information
-