Ja mislim da nas jedino ONI i čitaju.
I pokraj NSK treba staviti reklame, tamo je sve puno glupih studenata koji misle da znanje izvire iz zgrade, njih ćemo čak i mi lako impresionirati.
Ja mislim da nas jedino ONI i čitaju.
Pfuf. Rekla sam ti.aisling » wrote:Izbrisan mi je potpis i kažnjavaju me zbog reklamiranja - sebe valjda.U tako malo vremena sam postala tako popularna da se ne smijem reklamirat putem potpisa. Surov je taj svijet šoubiznisa.
Zamisli koliko je paranoje i osobnog jada potrebno da bi se jedan jakoveliki forum morao, mimo svih mogućih pravila (karton je ispucan u najboljoj maniri mnogobrojnih ranijih podjednako besmislenih i neutemeljenih kartona uslijed nečije nekontroliranosti), išao štititi od konkurencije foruma od stotinjak ljudi.aisling » wrote:Izbrisan mi je potpis i kažnjavaju me zbog reklamiranja - sebe valjda.![]()
Imamo forum!Lord Byron » wrote: Vidim tridesetak kila postova. Vidim forum.
A koga bi čitali - SEBE možda?
A lijepo sam ti rekao da napišeš "slafko je car".aisling » wrote:Izbrisan mi je potpis i kažnjavaju me zbog reklamiranja - sebe valjda.U tako malo vremena sam postala tako popularna da se ne smijem reklamirat putem potpisa. Surov je taj svijet šoubiznisa.
Prasac se ne drži u kadi.schmokljan » wrote:
A koga bi čitali - SEBE možda?
Toliko bolesni, valjda, nisu.
Nego dođu ovdje da pročitaju nešto suvislo, iole pismeno, smisleno. Njih treba doživljavati kao jalne i neobrazovane susjede iz velike zgrade. Sirotinja duhom koja stalno viri u onu lijepu samostojeću kućicu, međ cijećem i drvećem. Neka, samo neka dolaze. Trebat će, istinabog, godine kultiviranja, ali možda i oni jednom shvate da cvijeće treba zaljevati, tepihe usisavati i, prvenstveno, voditi brigu o vlastitoj, a ne tuđoj higijeni.
To bi bilo zanimljivo, ali ne i zabavno. Zabavno bi bilo da se jednom, recimo oko Božića, svi odavde nađemo tamo i radimo haos. --->Morticia » wrote:Bilo bi zabavno jednom zbrojiti tamošnje postove svih onih koji sada pišu ovdje.
Iako, ne želim se previše busati u prsa, obzirom da sam po prirodi pesimist.
To bi bilo zanimljivo, ali ne i zabavno. Zabavno bi bilo da se jednom, recimo oko Božića, svi odavde nađemo tamo i radimo haos. ---> [/quote]Morticia » wrote:Bilo bi zabavno jednom zbrojiti tamošnje postove svih onih koji sada pišu ovdje.
Iako, ne želim se previše busati u prsa, obzirom da sam po prirodi pesimist.
Puno prije novijih transfera moja je procjena bila negdje oko 150.000. Sad mislim da bi bilo i više od 200.000.Morticia » wrote:Bilo bi zabavno jednom zbrojiti tamošnje postove svih onih koji sada pišu ovdje.
Ali mi i jesmo snobovi - osim Kukuriku i Pješčane, malo tko piše isključivo malim slovima. To dovoljno govori o našim opsesivno-kompulzivnim poremećajima i sklonosti ka uništavanju rasprava.Lord Byron » wrote: Ironija, na granici sprdnje, je mnogo puta ispisana tvrdnja da "mi, snobovi" zahtijevamo poseban status i posebna prava - a uglavnom se radilo o tome da (nam) se dopusti da povremeno, u predahu između ozbiljnih postova, odahnemo i zachatamo. Vrhunac je bila reakcija na LJES-u, otprilike, "mi smo odkučili da će ovo biti ozbiljan topic i zato ne smijete chatati", napisano upravo onima koji su topic i činili ozbiljnim.![]()
Aha, sad ni tumblr više ne možeš imati u potpisu? Stavi ga u web page. Šteta da svijet ne vidi onako lijepi oglas za posao.aisling » wrote:Izbrisan mi je potpis i kažnjavaju me zbog reklamiranja - sebe valjda.U tako malo vremena sam postala tako popularna da se ne smijem reklamirat putem potpisa. Surov je taj svijet šoubiznisa.
Ni ja ne pišem isključivo malim slovima, jebem te nepažljiva.vrrrlet » wrote:
Ali mi i jesmo snobovi - osim Kukuriku i Pješčane, malo tko piše isključivo malim slovima. To dovoljno govori o našim opsesivno-kompulzivnim poremećajima i sklonosti ka uništavanju rasprava.
Piše blaze.kukuriku » wrote:
Ni ja ne pišem isključivo malim slovima, jebem te nepažljiva.
Za posao nažalost s nikim. Budući mi je maknut link na blog onemogućeno mi je predstavljanje potencijalnim (ludim) poslodavcima.slafko » wrote:Znam da ću požaliti, ali previše sam radoznao: S kime pregovaraš?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests