Bojkot je. Što da radim, što?!

Stare teme i začeci foruma
vrrrlet

Post 21 Oct 2011, 11:09

ElliQuinn » wrote: :cerek:
Ma to ti je prevencija jer nas sigurno čitaju.
Ja mislim da nas jedino ONI i čitaju. :rofl: Trebali bi staviti neke reklame na ciljana mjesta, da privučemo još čitatelja. Recimo, za vas djevojke blizu nekog mjesta gdje se okupljaju crnci, a za nas dječake blizu medicinske škole.

I pokraj NSK treba staviti reklame, tamo je sve puno glupih studenata koji misle da znanje izvire iz zgrade, njih ćemo čak i mi lako impresionirati.

Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Morticia

Post 21 Oct 2011, 11:14

aisling » wrote:Izbrisan mi je potpis i kažnjavaju me zbog reklamiranja - sebe valjda. :confused: U tako malo vremena sam postala tako popularna da se ne smijem reklamirat putem potpisa. Surov je taj svijet šoubiznisa.
Pfuf. Rekla sam ti.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Lord Byron

Post 21 Oct 2011, 11:32

aisling » wrote:Izbrisan mi je potpis i kažnjavaju me zbog reklamiranja - sebe valjda. :confused:
Zamisli koliko je paranoje i osobnog jada potrebno da bi se jedan jakoveliki forum morao, mimo svih mogućih pravila (karton je ispucan u najboljoj maniri mnogobrojnih ranijih podjednako besmislenih i neutemeljenih kartona uslijed nečije nekontroliranosti), išao štititi od konkurencije foruma od stotinjak ljudi.

Siguran sam da vrli administratori i inače redovito provjeravaju cjelokupni sadržaj svakog linka koji si bilo tko od forumaša stavi u potpis - mo'š si mislit'.

Ali, više od svega me fascinira nedostatak elementarne mudrosti u tom postupanju: nije se moglo jasnije izreći priznanje da se pomno prate ovdašnja zbivanja i pomno pripremaju "mjere i aktivnosti". Valjda je frka jer je istekao onaj mjesec dana nakon kojeg se, kako je proročanski prognozirano, odbjegli forumaši vraćaju podvijena repa u okrilje jednioga pravog foruma - a ne vidim ni podvijanje repova ni povratak.

Vidim tridesetak kila postova. Vidim forum.
vrrrlet

Post 21 Oct 2011, 11:39

Lord Byron » wrote: Vidim tridesetak kila postova. Vidim forum.
Imamo forum! :lux: :Franjo:
kukuriku

Post 21 Oct 2011, 11:45

eeeee, bespućima povijesne zbiljnosti stigosmo i tuder.
a sve zbog žutih, zelenih i crvenih vragova te stoke sitna zuba.
i onda nek neko kaže da vragovi i stoka nisu korisni.
Nek(v)arljiva.
schmokljan

Post 21 Oct 2011, 11:46

ElliQuinn » wrote: :cerek:
Ma to ti je prevencija jer nas sigurno čitaju.
A koga bi čitali - SEBE možda?

Toliko bolesni, valjda, nisu.

Nego dođu ovdje da pročitaju nešto suvislo, iole pismeno, smisleno. Njih treba doživljavati kao jalne i neobrazovane susjede iz velike zgrade. Sirotinja duhom koja stalno viri u onu lijepu samostojeću kućicu, međ cijećem i drvećem. Neka, samo neka dolaze. Trebat će, istinabog, godine kultiviranja, ali možda i oni jednom shvate da cvijeće treba zaljevati, tepihe usisavati i, prvenstveno, voditi brigu o vlastitoj, a ne tuđoj higijeni.
Morticia

Post 21 Oct 2011, 11:56

Bilo bi zabavno jednom zbrojiti tamošnje postove svih onih koji sada pišu ovdje. :zubo:

Iako, ne želim se previše busati u prsa, obzirom da sam po prirodi pesimist. :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
slafko

Post 21 Oct 2011, 12:00

aisling » wrote:Izbrisan mi je potpis i kažnjavaju me zbog reklamiranja - sebe valjda. :confused: U tako malo vremena sam postala tako popularna da se ne smijem reklamirat putem potpisa. Surov je taj svijet šoubiznisa.
A lijepo sam ti rekao da napišeš "slafko je car". :D
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
vrrrlet

Post 21 Oct 2011, 12:05

schmokljan » wrote:
A koga bi čitali - SEBE možda?

Toliko bolesni, valjda, nisu.

Nego dođu ovdje da pročitaju nešto suvislo, iole pismeno, smisleno. Njih treba doživljavati kao jalne i neobrazovane susjede iz velike zgrade. Sirotinja duhom koja stalno viri u onu lijepu samostojeću kućicu, međ cijećem i drvećem. Neka, samo neka dolaze. Trebat će, istinabog, godine kultiviranja, ali možda i oni jednom shvate da cvijeće treba zaljevati, tepihe usisavati i, prvenstveno, voditi brigu o vlastitoj, a ne tuđoj higijeni.
Prasac se ne drži u kadi. :nono:

Morticia » wrote:Bilo bi zabavno jednom zbrojiti tamošnje postove svih onih koji sada pišu ovdje. :zubo:

Iako, ne želim se previše busati u prsa, obzirom da sam po prirodi pesimist. :zubo:
To bi bilo zanimljivo, ali ne i zabavno. Zabavno bi bilo da se jednom, recimo oko Božića, svi odavde nađemo tamo i radimo haos. --->
Beau

Post 21 Oct 2011, 12:15

Morticia » wrote:Bilo bi zabavno jednom zbrojiti tamošnje postove svih onih koji sada pišu ovdje. :zubo:

To bi bilo zanimljivo, ali ne i zabavno. Zabavno bi bilo da se jednom, recimo oko Božića, svi odavde nađemo tamo i radimo haos. ---> [/quote]

:rofl: :rofl: :s

EDIT: ISS KAKO ME NERVIRA MULTIKVOT. Ma ne da mi se ispravljat, ko da bih i znala :durica:
Lord Byron

Post 21 Oct 2011, 12:55

Puno prije novijih transfera moja je procjena bila negdje oko 150.000. Sad mislim da bi bilo i više od 200.000.

Međutim, usudit ću se napisati snobovsku tvrdnju da se ne radi toliko o broju postova, pa čak ni o nekakvoj ultimativnoj dubini tih postova - daleko najveća "forumska vrijednost" svih tih ljudi je u tome što su to bili postovi koji su nerijetko "držali" pojedini topic, koji su poticali i punoi drugih ljudi na puno drugih postova.

Ironija, na granici sprdnje, je mnogo puta ispisana tvrdnja da "mi, snobovi" zahtijevamo poseban status i posebna prava - a uglavnom se radilo o tome da (nam) se dopusti da povremeno, u predahu između ozbiljnih postova, odahnemo i zachatamo. Vrhunac je bila reakcija na LJES-u, otprilike, "mi smo odkučili da će ovo biti ozbiljan topic i zato ne smijete chatati", napisano upravo onima koji su topic i činili ozbiljnim. :facepalm:

Ako se nešto uspjelo pokazati ovdje, to je upravo činjenica da povremeni i kratkotrajni chat i na najozbiljnijim temama ni najmanje ne umanjuje izglede tih tema za daljnje (ozbiljno) preživljavanje. Meni je to, onako, praktični dokaz da se u pozadini svega radi(lo) o osobnim animozitetima.
vrrrlet

Post 21 Oct 2011, 13:11

Lord Byron » wrote: Ironija, na granici sprdnje, je mnogo puta ispisana tvrdnja da "mi, snobovi" zahtijevamo poseban status i posebna prava - a uglavnom se radilo o tome da (nam) se dopusti da povremeno, u predahu između ozbiljnih postova, odahnemo i zachatamo. Vrhunac je bila reakcija na LJES-u, otprilike, "mi smo odkučili da će ovo biti ozbiljan topic i zato ne smijete chatati", napisano upravo onima koji su topic i činili ozbiljnim. :facepalm:
Ali mi i jesmo snobovi - osim Kukuriku i Pješčane, malo tko piše isključivo malim slovima. To dovoljno govori o našim opsesivno-kompulzivnim poremećajima i sklonosti ka uništavanju rasprava.
slafko

Post 21 Oct 2011, 13:27

Kakve sad veze pravopis ima s ičime? Nije valjda da je došlo do toga da su snobovi svi oni koji nisu polupismeni? :D
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
klonka

Post 21 Oct 2011, 13:46

Aha, sad ni tumblr više ne možeš imati u potpisu? Stavi ga u web page. Šteta da svijet ne vidi onako lijepi oglas za posao.

Ahahahaha, sad vidim i žalbu na krstarici. :rofl:
gonj špadi
aisling

Post 21 Oct 2011, 13:47

Mislim da je ono bio najiskreniji oglas za posao koji sam ikad napisala :tuzni:

Eno, pregovaram oko toga. Ne ide mi baš u pregovorima.
Happy Easter!
slafko

Post 21 Oct 2011, 14:01

Znam da ću požaliti, ali previše sam radoznao: S kime pregovaraš? :D
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 21 Oct 2011, 14:08

slafko » wrote:Kakve sad veze pravopis ima s ičime? Nije valjda da je došlo do toga da su snobovi svi oni koji nisu polupismeni? :D
Ovo je sarkazam, je li tako da je?
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
slafko

Post 21 Oct 2011, 14:10

Ovisi je li post iznad bio sarkastičan ili ne. S njim se nikad ne zna. :zubo:
vrrrlet

Post 21 Oct 2011, 14:31

Pa, kako čuh, u nekim društvima su riječi od devet slova preseravanje. :ne zna: I veliko i malo slovo i tako to. To svi znaju, a oni koji paze na to se kurče bez veze, kao da govore, e razbu, naš kaj, ja ti imam tekuću vodu doma, e.

Ali iako ne koriste velika slova, i Kukuriku i Pješčanu smatram poremećenima i sklonima.
slafko

Post 21 Oct 2011, 14:33

Reci koja su to društva da ih znam izbjegavati.
klonka

Post 21 Oct 2011, 14:35

vrrrlet » wrote:Pa, kako čuh, u nekim društvima su riječi od devet slova preseravanje. :ne zna: .
Ne znaš ni brojati. Preseravanje ima trinaest slova, a to je za pet više od tvojih devet. :kava:
gonj špadi
kukuriku

Post 21 Oct 2011, 14:43

vrrrlet » wrote:
Ali mi i jesmo snobovi - osim Kukuriku i Pješčane, malo tko piše isključivo malim slovima. To dovoljno govori o našim opsesivno-kompulzivnim poremećajima i sklonosti ka uništavanju rasprava.
Ni ja ne pišem isključivo malim slovima, jebem te nepažljiva.
Nek(v)arljiva.
Margarita

Post 21 Oct 2011, 14:51

kukuriku » wrote:
Ni ja ne pišem isključivo malim slovima, jebem te nepažljiva.
Piše blaze.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
aisling

Post 21 Oct 2011, 14:51

slafko » wrote:Znam da ću požaliti, ali previše sam radoznao: S kime pregovaraš? :D
Za posao nažalost s nikim. Budući mi je maknut link na blog onemogućeno mi je predstavljanje potencijalnim (ludim) poslodavcima.

Pregovaram s administracijom da mi se omogući potpis, jer smatram da je maknut bez pravog razloga. :D
Happy Easter!
slafko

Post 21 Oct 2011, 14:57

S administracijom pregovaraš?

Sretno. :lol:
  • Information