Di, u Globalnom sijelu?..a unda » wrote: ..bilo na televiziji.
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Što se ne može za tebe reći ... još tamo od rođendana.Zekoslawa » wrote: Ne, nitko ne pada na mene već dugo.
Erm. Nije. :Karl 2 min:ex anais » wrote:Sanjala sam bivšeg šefa, da sam se opet zaposlila iako sam svjesna nepravednih uvjeta i sukoba od prošli put i da je kreten došao i dao mi otkaz.![]()
Ok, ovo mi je treći post zaredom.
Obje sanjate muškiće.
A dobro, glavno da si neke korake poduzela.ex anais » wrote: Htjela sam nešto drugo, ali pošemoj, očekivano je propalo. A ja sam već s ovoliko godina trebala naučit da se na ista vrata ne kuca više od dvaput.
Zatvorska liječnička služba je čujem sasvim ok.ex anais » wrote: Aha. No, sudeći po dosadašnjem iskustvu, na kraju će to baba morat riješit. Ili ću ja sić s nekakvim oruđem, a nisam daleko od toga.
I tako odoh jest, pit i tako to.
Sebi jesi, bogu i vragu isto biće jesi, ali drugovima trkeljašima nikad.ex anais » wrote:![]()
Ma, samo kukam ovdje, dopizdila sam sebi, bogu i vragu.
Vidimo se kad budem nekukajuća.
Samo ti dođi kukat, ovdi uvik ima gorih od tebe.
Najela sam se preko mjere.(
To ce rec...prejela.
I sad me pece savjest.
I trbuh me steze.
Psihokauc?
Da odem tamo se zalit?
Kako se nosit sa slabostima?
Unda...bez filozofije...moze ovako, a moze onako a nije lose ni ono, ako se vec ovo nije pokazalo dobrim.
I da...necu ni kaznu.
To ce rec...prejela.
I sad me pece savjest.
I trbuh me steze.
Psihokauc?
Da odem tamo se zalit?
Unda...bez filozofije...moze ovako, a moze onako a nije lose ni ono, ako se vec ovo nije pokazalo dobrim.
I da...necu ni kaznu.
ex anais » wrote:..
ex anais » wrote:.
ex anais » wrote:.
ex anais » wrote:,
ex anais » wrote:...
men se cini da je ona..da se ona.. da joj je doslo milo.
Da, da,
meni je jasno da se neko moze i oce prejest. jasno mi je da neko moze i oce kukat. ali, nije mi jasno zasto neko kuka kad se prejede.Bara huda » wrote:Najela sam se preko mjere.(
To ce rec...prejela.
I sad me pece savjest.
I trbuh me steze.
Psihokauc?
Da odem tamo se zalit?![]()
I da...necu ni kaznu.
Slažem se za drugove a nadam se ni drugaricama.Zekoslawa » wrote: Sebi jesi, bogu i vragu isto biće jesi, ali drugovima trkeljašima nikad.
Da ja sam najstariji i najgori.Samo ti dođi kukat, ovdi uvik ima gorih od tebe.
Meni se čini da je htjela nešto reći tebi, unda. Viš da je počela s dvije točkice. Završila je, jasno, s tri, jerbo znamo da će nam se vratiti i da će ovaj ispad imati epilog.
Imas pravo....
Bara Huda, samo ti jamraj, ali ne trpaj vise...znam kako je...
Imas doma 'underberga', a?
Ili barem pelinkovca?
To ti je otlicno....
Nu nje, ne tješi je to.
Nema drugarica, samo je jedna, čini mi se.Karl Jozef wrote: Slažem se za drugove a nadam se ni drugaricama.![]()
Istina, do tvoje dobi svi su nekako naučili metnit zarez di mu je misto.Da ja sam najstariji i najgori.![]()
Bice nisi zensko..a unda » wrote: meni je jasno da se neko moze i oce prejest. jasno mi je da neko moze i oce kukat. ali, nije mi jasno zasto neko kuka kad se prejede.
Ako nisi, tesko ti je to shvatit...taj sukob ugadjanja trbuhu i ugadjanja vitkom izgledu.
Ali...nije samo do ica, bilo je tu i dosta ....tekucine.
Pa koza na trbuhu postane tisna.
Ko cipela pepeljuginim sestrama.
Najradije ne bi se ugurale u nju, a moraju.
Tako nekako.
[quote="karambol »"][/quote]
Necu vise trpat...do sutra ujutro.
Sto se tice olaksavanja trbusnih tezina, meni najbolje djeluje rakija od tepki-krusaka.
Ali mi nije na dohvat usta.
Necu vise trpat...do sutra ujutro.
Sto se tice olaksavanja trbusnih tezina, meni najbolje djeluje rakija od tepki-krusaka.
Ali mi nije na dohvat usta.
-
- Information
-