Vodena » wrote:Eowyn, žao mi je.
Meni je mog isto prije tri tjedna trknuo auto (tj nju), jedva je ostala živa, već sam bila kod veta da joj da injekciju za uspavljivanje, ali nažalost ostala je slijepa. Čini mi se da ima neki problem sa čeljusti.
Plakat' babi u špajzi
Je, ovo je prikladna tema.*Splenda* » wrote:jesam na dobroj temi?![]()
ispitni rokovi se približavaju.![]()
tko opet ima hrpu toga za preko ljeta.
povratak mladih studenticica na trkeljanje..*Splenda* » wrote:jesam na dobroj temi?![]()
ispitni rokovi se približavaju.![]()
tko opet ima hrpu toga za preko ljeta.
topik za repeticije, za one koji oce polozit pet ispita u tjedan dana, a da nista prije nisu ucili je trenutno topik ..simbol zvan ceznja..
Sent from Undatapalatapala
Kako ti znaš koliko ispita i vremena imam?..a unda » wrote: povratak mladih studenticica na trkeljanje..
topik za repeticije, za one koji oce polozit pet ispita u tjedan dana, a da nista prije nisu ucili je trenutno topik ..simbol zvan ceznja..
pricam sa mladim studenticicicama, ne sa tobom..ex anais » wrote:
Kako ti znaš koliko ispita i vremena imam?
Sent form Undlopatalka
Sva sreća pa je na trkeljanju, tu se sve da brzo naučiti...Zekoslawa » wrote:Ne manje od pet. Ne više od pet dana.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Baba ti na brodu, nabijem te na kvasinu.
sent via gargantua mornar
ne 5,nego još više njih...a unda » wrote: povratak mladih studenticica na trkeljanje..
ima neka tema "puste tlapnje"?
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ja moram neki diplomski napisati i obraniti, valjda do kraja mjeseca. Nadam se da je do kraja mjeseca. Ili to ili bolonja.
Inače, nemam špajzu, jel' ok ako plačem za kompom, sigurno odmaknuta od tipkovnice? I pisat ću: ukurac, ukurac, ukurac, ukurac. Zvuči bolje nego kad to izgovaram.
Idem sad. Ridati.
Inače, nemam špajzu, jel' ok ako plačem za kompom, sigurno odmaknuta od tipkovnice? I pisat ću: ukurac, ukurac, ukurac, ukurac. Zvuči bolje nego kad to izgovaram.
Idem sad. Ridati.
Supatnice.ElliQuinn » wrote:Ja moram neki diplomski napisati i obraniti, valjda do kraja mjeseca. Nadam se da je do kraja mjeseca. Ili to ili bolonja.
Idem sad. Ridati.
Bolonja sve zatire pred sobom.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ma lako za diplomski, to su mi samo dobri stari: histerija, drame, zajebana budućnost, ipak mi ne treba, možda ipak treba, histerija, drame, zajebana budućnost, mogu eto i bez njega, mogu, mogu, ali do kad, histerija, drame, zajebana budućnost... nije mi svejedno, ali za to je jedan ukurac dosta. Ili ukurac, dosta više. Ili ću ga napisati ili neću. Jedna od rijetkih stvari na koje mogu utjecati u životu.
Treba ić s tobom na diplomski? Ono, ko na injekciju? Da te vodim?ElliQuinn » wrote:Ja moram neki diplomski napisati i obraniti, valjda do kraja mjeseca. Nadam se da je do kraja mjeseca. Ili to ili bolonja.
Idem sad. Ridati.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Može. Oš samnom i na konzultacije? Dapače, mogla bih ti uglaviti i koje poglavlje da napišeš.Margarita » wrote: Treba ić s tobom na diplomski? Ono, ko na injekciju? Da te vodim?
..pa onda ga napisi, mjkumujamilumbem..napisi ga troduplo, neka skvici, neka jeci..kad budes isla na obranu, jos ga pisi u tramvaju, ma ispred komisije uzmi im diplomski i kazi.. sve mu jebem, cek da ga jos nesto napisem.ElliQuinn » wrote:Ma lako za diplomski, to su mi samo dobri stari: histerija, drame, zajebana budućnost, ipak mi ne treba, možda ipak treba, histerija, drame, zajebana budućnost, mogu eto i bez njega, mogu, mogu, ali do kad, histerija, drame, zajebana budućnost... nije mi svejedno, ali za to je jedan ukurac dosta. Ili ukurac, dosta više. Ili ću ga napisati ili neću. Jedna od rijetkih stvari na koje mogu utjecati u životu.
ako ti ne daju, pitaj bokun papira i olovke i napisi jos taj ekstra dio diplomskog, zguzvaj ga dobro, stavi ga u usta i pocni ga jest i usput, zvacuci taj list naddiplomskog, gledaj u clanove komisije od jednog do drugog, rasirenim ocima i onim zvirskim pogledom..samo suti, zvaci i gledaj ih u oci.
Sjećam se da si ovo već pričao. Reci, jesi to napravio?..a unda » wrote: ..pa onda ga napisi, mjkumujamilumbem..napisi ga troduplo, neka skvici, neka jeci..kad budes isla na obranu, jos ga pisi u tramvaju, ma ispred komisije uzmi im diplomski i kazi.. sve mu jebem, cek da ga jos nesto napisem.
ako ti ne daju, pitaj bokun papira i olovke i napisi jos taj ekstra dio diplomskog, zguzvaj ga dobro, stavi ga u usta i pocni ga jest i usput, zvacuci taj list naddiplomskog, gledaj u clanove komisije od jednog do drugog, rasirenim ocima i onim zvirskim pogledom..samo suti, zvaci i gledaj ih u oci.![]()
![]()
![]()
o zvakanju diplomsklog ispred komisije gledajuci ih zvirskim pogledom, nikad nisam pisao. nikad nisam napravio, ali..
-
- Information
-