Čupat ću ću dlaku po dlaku s repa nazoveš li me mačkom još samo jedan put, ovnusino.
Treći summit Nesvrstanih
jednokratni klon » wrote:Gugl kaže da je prvi dan proljeća.
Jao.![]()
Ajme, ja sam stvarno ogrezla u net, kad mi to gugl mora reći.
Tea Tree » wrote: Nego, kakvi su ovo dreadovi?
Zeko, jel to tvojih ruku djelo?
Ili mu je kakva drolja zaplitala runo?
Ne znam, meni uvijek dođe nakon dva dana nepranja, pere se samo za one dronfulje, pa mu valjda one raspliću runo.
Uf da, dogodio se tvz. haremski zajebZekoslawa » wrote: Čupat ću ću dlaku po dlaku s repa nazoveš li me mačkom još samo jedan put, ovnusino.
Ja proguglam ima li kruva u dućanu.Karl Jozef » wrote:da zna to bit zajebano ... ja isto tako u zadnje vrijeme gledam na kompu jel vani dan ili noć
-
jednokratni klon
Tražim. Meanwhile, evo opet nešto za tebe.Tea Tree » wrote: Jooj, a ja već javno priznala da sam podlegla šarmu.Nađi joj nekog strašnijeg, a ja ću se suzdržavati.

Imamo i dokaz. Poše, koji neviđeni skandal na Nesvrstanima.Nego, kakvi su ovo dreadovi?
Zeko, jel to tvojih ruku djelo?
Ili mu je kakva drolja zaplitala runo?
Nemoj lagat ovaj napaćen narod. To je jedan dan nepranjaZekoslawa » wrote: Ne znam, meni uvijek dođe nakon dva dana nepranja, pere se samo za one dronfulje, pa mu valjda one raspliću runo.
-
jednokratni klon
Meni Gmail javi da sviće.Karl Jozef » wrote:da zna to bit zajebano ... ja isto tako u zadnje vrijeme gledam na kompu jel vani dan ili noć
A je li, bogati? Pomiješalo ti se? E, a tako ti je to kad uz nas haremske žene imaš okolo još pokoju drolju.Karl Jozef » wrote: Uf da, dogodio se tvz. haremski zajeb
Ja sam građanka svijeta.Tea Tree » wrote:Nego, vidjela sam da je sinoć neka briškula pala i da se Karl nikako nije snalazio s kartama.
Karlovco, znaš li ti onu narodnu da si od tamo otkud ti je žena?Još ne znaš briškulu?
Ma ima mačaka ovdje na forumuZekoslawa » wrote: A je li, bogati? Pomiješalo ti se? E, a tako ti je to kad uz nas haremske žene imaš okolo još pokoju drolju.
Evo ja sam bio slobodan pa te malo i raskomotio

Ma briškulu sam skužio, otprilike - samo karte su ružne ubibože nemožeš prepoznat koja je kojaTea Tree » wrote: Karlovco, znaš li ti onu narodnu da si od tamo otkud ti je žena?Još ne znaš briškulu?
Mislim da je to i Milan Bandić govorio,Zekoslawa wrote: Ja sam građanka svijeta.![]()
Udri ga. Na tiZekoslawa » wrote: Ja sam građanka svijeta.
Ajooj, Zeko, ipak ga nemoj!Karl Jozef wrote: Ma ima mačaka ovdje na forumuženo kvariš mi zajebanciju ima ođe mačaka ne treba među raju ić... aj spat
Evo ja sam bio slobodan pa te malo i raskomotio
![]()
Znam ja ovdašnje mačke, bez brige. Ali ništa ti se nije miješalo dok se nisi počeo kurvati.Karl Jozef » wrote: Ma ima mačaka ovdje na forumuženo kvariš mi zajebanciju ima ođe mačaka ne treba među raju ić... aj spat
Jadna ti sam, na šta sam spala. Spremna sam na sve da spasim brak.Evo ja sam bio slobodan pa te malo i raskomotio
-
jednokratni klon
Mislim da mi se spava.
guglala sam svakakve pizdarije, imat ću noćne more.
Zašto mi ne radi gif, bio je divan. 
guglala sam svakakve pizdarije, imat ću noćne more.
jednokratni klon » wrote:
Tražim. Meanwhile, evo opet nešto za tebe.![]()
Imamo i dokaz. Poše, koji neviđeni skandal na Nesvrstanima.
Meni nije dovoljno dobar onaj madkava, trebat će mi madcat smiley.
Zeko, jel to onaj što su ga zgazili negdje neki danjednokratni klon » wrote:Mislim da mi se spava.
guglala sam svakakve pizdarije, imat ću noćne more.![]()
Nema ti imidža. Samo piše imidž. Dobro, piše Image, ali to je isto.jednokratni klon » wrote:Mislim da mi se spava.
guglala sam svakakve pizdarije, imat ću noćne more.![]()
Da nije
Evo ti za spavanje
Edit: pojavio se!
Karl Jozef » wrote: Zeko, jel to onaj što su ga zgazili negdje neki dan
Jako si zao.
Jednom smo zgazili zeku i pretužno je bilo.
-
jednokratni klon
Ma pojavio se u umanjenoj verziji, ali ne trepće i ne kesi zube.Tea Tree » wrote: Nema ti imidža. Samo piše imidž. Dobro, piše Image, ali to je isto.![]()
Da nije?
Evo ti za spavanje
Edit: pojavio se!
Ja sam jednom takoreć zgazio patkicu malu
Anais ribice .... ti pamtiš ....jednokratni klon » wrote: Ma pojavio se u umanjenoj verziji, ali ne trepće i ne kesi zube.

-
jednokratni klon
-
- Information
-