tebe sam prostalkala (
vrijeme je da prestaneš s glumom, izgledaš kao nevino nježno i ljupko djevojče
tebe sam prostalkala (
Ja smirena?Megalodona » wrote: vidiš, meni je dejzi 1000 puta odmjerenija od mene, uvijek ima isti ton glasa, smireni
sad ću je zapit u utorak da vidim kako vrišti kad joj dovedem brata![]()
pokupit će me u utorak, žicat ću ga da dođe autom po mene
Nisam baš nešto fina. Uvijek.AdMulica » wrote: tako ni ja ne znam sa ajvi! ajvi je prefina! i ne želi reć glupašo nikome
tribalo joj je nekoliko miseci i mog provociranja da mi kaže da sam glupaša!
a svako svakome to govori
teška je ta ajvi
ajvi, volem te
I zašto me nisi pozvala za prijateljicu?!Megalodona » wrote: tebe sam prostalkala () na fejsu, mogu ti vidjet slike
![]()
zaboravila si dodati samo "prestrašeno"Megalodona » wrote: tebe sam prostalkala () na fejsu, mogu ti vidjet slike
![]()
zvučiš tako smireno, kao da ti je konstantno dosadnodejzi » wrote: Ja smirena?
Ignorirat ću ovaj dio o istom tonu glasa, to zvuči kao da sam dosadna. :ka va
i ja ću ponijet tonu šminke:cer ek: :cer ek: :cere k:
Počešljat ću se!
ti si izvan konkurencije, bahati stvore odurni
The Pritzker Prize?Megalodona » wrote: zvučiš tako smireno, kao da ti je konstantno dosadno
e, gledala sam jednu emisiju danas i vidjela kuću iz snova, kako se zove najprestižnija arhitektonska nagrada? po tome mogu proguglat pa te pitat možeš li mi sagradit nešto takvo, samo bolje![]()
opet ta pristojnost kod nje....dejzi » wrote:
The Pritzker Prize?
Kokoš, jel to istina?! Stalno djelujem kao da mi dosadno?!
Poše, kako ja sebe ne poznajem.
zato što si ovim putem priznala da izgledaš kao što sam te opisala + prestrašeno (hvala, jevgenijo)Morticia » wrote:
I zašto me nisi pozvala za prijateljicu?! :ma d:
Kravo. : o
To mi je već jedna osoba s foruma rekla, da izgledam nježno. :fac epalm:
A što ste mislili, da imam pitona za ljubimca i furam 4 šišmiša u kosi k'o asesorajz?! : o :r ofl:
nije, s dejzi znaš kako fino pričam o svemu, kava mi je zadnji put bila prekratka. i nisam je ni jednom uvrijedilaAdMulica wrote: :r ofl: :r ofl: :rof l:
za sve koji ne znaju, meg vam je cila damasta i fina i draga dok se ne nađe na kavi s nekim istog kalibra ko ona! onda vrijeđa na velikoal ona to u fino! ona te lipo gleda u oči i sa smješkom ti kaže 'glupa si
'
problem s glupim ljudima je što im nikad i nikako nemoš objasnit da su glupi ili nedoPok zaš su glupi. a pametni se na to ne vrijeđaju.Ajvi » wrote:
Nisam baš nešto fina. Uvijek.
Jednostavno ne volim ljudima govoriti da su glupi. Onako, ozbiljno. Pa slijedom toga ni neozbiljno.
Pokvarile ste me.
ovo je prevršilo svaku mjeru!Megalodona » wrote: a tebi nemam šta reć, bolje da se nasmiješim oko tvoje gluposti nego da radim frku oko toga
nemoj, treba mi pomoć, ozbiljno, moš ostat još malo
nemoj, treba mi pomoć, ozbiljno, moš ostat još maloMegalodona » wrote:
Di smo se upoznale?Maca » wrote:[quote="[url=viewtopic.php?p=5419#p5419]jevgenija »
nisu nova, samo su migrirana. sve ostalo je isto :zubo
A ja se taman odmorila od gutanja.![]()
Ovo je prvi put da ti citiraš moj post,a upoznale smo se u Zagrebu.
edit nisam dobro kvotala.
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot, SemrushBot, Yandex [Bot] and 0 guests