Ne kužim što ti nije jasnoNica » wrote:
?

Stariji je od mene.
Praktički sam pupoljče u usporedbi s njim.

Ne kužim što ti nije jasnoNica » wrote:
?
good enough
Jesi li možda gledala film Šuma summarum?Tupelo » wrote:Mene je uvijek strah za dečke kad idemo na TB.
Uvijek idemo sami tj. samo naš odjel, a on se sastoji od 150 muškaraca. Mahom mlađih od trideset godina.
Natrpam im i raftinga i painballa i kojekakvih pizdarija i onda brojim mrtve i ranjene.
Nakon prvog zajedničkog izleta, naučila sam da streličarstvo nije dobra ideja i uvijek molim da ga maknu iz ponude.
Pokušali su ustrijeliti našeg organizatora.
Nije ti se svidjelo biti drolija?Tupelo » wrote:Ja sam bila 10 godina s bivšim, sad sam već 10 s mužem, a 2 godine sam skakala iz petominutne u petominutnu vezu.
Tip sam od dugih veza. Ove dvije godine sam jednostavno morala probati kako je biti drolija.![]()
O, kod vas je to sve išlo brzo.
Nica » wrote:S obzirom da sam već dugo solo, možda pokušam opet.
Morao je čovjek biti siguran u što se upušta.
Tupelo wrote:
![]()
Mogla bi, taman si u najboljim godinama za rađanje.![]()
Ma dobro je, glavno da si lijepa, za matematiku ćemo lako.
Ma što je vrlet htio reći.ElliQuinn » wrote: Što to?
vrrrlet wrote:
Ma dobro je, glavno da si lijepa, za matematiku ćemo lako.
Koliko ono ima Bubačica, deset?![]()
Sašenka » wrote:dok ja vama odgovorim,prodjd sto godina.
hvala svima na brizi,mrva i ja smo dobro, krvarenje je prestalo,ostane jos samo pokoja kap. ali ne pustaju me doma dok se hematom ne smanji, cura sa mnom u sobi je ko i ja i tu je vec vise od dva tjedna .mama. zasad moram par dana mirovati, a valjda ce mi tek onda raditi ponovo uzv
tupelo, jesam u petrovoj sam, donesu mi moji klopu da si malo ópravim rucak.
tesko mi je pisati vam,jeri kad se ulogiram i uspijem otvoriti post reply,moram jos deset minuta lupkati po ekranu da moj glupi mob skuzi da zelim pisati i otvori mi tipkovnicu.
pozdrav svima
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests