Ako ti kažem, morat ću te ubiti.
Prvi trkeljaški sabor
- Nikolajevna
Morticia? Mislila sam da o njoj dosta znamo, visoka, vitka, crna, vesela, može popiti... 
ja sam mislila da jevgenija ima kosu do dupeta.
nekako sam po onim temama duge kose, još mislim s fhra, zaključila da sve trkeljašice imaju kosu do gujce.
nemaju
čekali smo hoće li gazda doći s Haris Džinović brkovima, jer nas je par zaključilo da svi mislimo da ima takve brkove
nekako sam po onim temama duge kose, još mislim s fhra, zaključila da sve trkeljašice imaju kosu do gujce.
nemaju
čekali smo hoće li gazda doći s Haris Džinović brkovima, jer nas je par zaključilo da svi mislimo da ima takve brkove
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Od njene visine je još impozantnija njena ljepota.Nikolajevna » wrote:Morticia? Mislila sam da o njoj dosta znamo, visoka, vitka, crna, vesela, može popiti...
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- Nikolajevna
Margarita » wrote: Od njene visine je još impozantnija njena ljepota.
Nego, tko je najbrbljaviji a tko ima čudan naglasak?
A kaj si ti kreacionist?
Mislim, čemu evolucija ako ćemo podržavat luzere, ne?
Kaj, ne nose tamne cvike i ne odlaze se ispričavati na tuđe forume?ElliQuinn » wrote: Najveće iznenađenje bili su Morticia i Ze. Uopće ne izgledaju kao vlasnici foruma.
Evolucija i ja se ne podnosimo od rođenja. Ja sam dijete iz inkubatora.judolino » wrote:
A kaj si ti kreacionist?
Mislim, čemu evolucija ako ćemo podržavat luzere, ne?:krezubi ubermenš:
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
judolino » wrote: Kaj, ne nose tamne cvike i ne odlaze se ispričavati na tuđe forume?
Margarita, hvala ti na komplimentu.
Drago mi je da sam vas svih upoznala, nadam se da ćemo se u nekoj doglednoj budućnosti ponovno sresti.
Ako nigdje drugdje onda na nekom sastanku liječenih pušača.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Da Polimerka pročita takvo što, samo bi prezrivo otfrknula...Margarita » wrote: Evolucija i ja se ne podnosimo od rođenja. Ja sam dijete iz inkubatora.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 727 times
- Been thanked: 1331 times
Imaš pravo, nisam baš imao takta.Margarita » wrote: Gle, dala sam sve od sebe. Sve ženske trikove sam probala kojih sam se prisjetila. U očaju sam se i za novčanik laćala. Ništa. Vadio se kako ga bole leđa i pogledavao na klonku. Jasno da sam otkasala podvijena repa. I onda još ovdje priča kako sam bila živčana. Jasno da sam bila živčana!
Ispravit ću to idući put, obećavam.
Žao mi je što sam te razočarao. Terminator i ja nismo u rodu, samo nam je pristup isti.Herp wrote:
Najveće iznenađenje (ako pod tim podrazumijevaš odmak od neke slikurde koju stvoriš u glavi dok samo čitaš/pišeš) bi bio Hek.
Divni su, oboje.ElliQuinn wrote: Najveće iznenađenje bili su Morticia i Ze. Uopće ne izgledaju kao vlasnici foruma. No, meni ne izgledaju ni dovoljno staro da bi bili roditelji djeteta. Meni su izgledali kao par lijepih srednjoškolaca.
Potpisi su za budale.
Znao sam da će ta drolja oskrvnuti Schmokljanovu čednost.Hekatonhir » wrote:
Sjećam se svega. Do Krivog puta. I Klonke i Schmokljana u svome stanu. Oni su ostali, ja sam otišao kući.
Zar su išli brodom preko Crnog mora?Hekatonhir » wrote:
Super mi je što su se Morti i Ze naputovali da dođu do nas
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
..vrle, [spoiler]aj ti pitaj hekatonhora jer ja ne pricam sa saborasima osim sa zeom..jesu li njih troje dosli u hekov stan, pa ga izbacili?..sam se povukao i isao zapalit jos koju na klupi u parku do sutra u podne?
a zato je znaci zavjet sutnje. iako..sta, to je normalno u njihovim godinama. kolko sam ja puta isao zapalit na klupici..
[/spoiler]
a zato je znaci zavjet sutnje. iako..sta, to je normalno u njihovim godinama. kolko sam ja puta isao zapalit na klupici..
- Stitch
- Head Honcho
Unda, ne boj se, neću te banirati - možeš pitati i sam. 
Schmokljan je šarmer, definitivno. Obojica puno pričamo, ali on nešto i radi. Ne možeš ga za to kriviti.
Schmokljan je šarmer, definitivno. Obojica puno pričamo, ali on nešto i radi. Ne možeš ga za to kriviti.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Zato što nije bio, a sve bi htio doznati. Ne može to tako. 
Potpisi su za budale.
- Nikolajevna
Dajte mu jednu od ovih crvenih kapica pa će se odljutiti.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
Koliko sam ja shvatio, Hek ima i kuću i stan. Pošto Klonka ipak nije toliko glasna, iako je Splićanka, zaključujem da je stan iznimno mali, a Hek nenametljiv, pa je otišao kući. Iako mi nije jasno zašto se nije pravio da je zaspao, pa da ih izvoajerizira, ili čak snimi...a unda » wrote:..vrle, [spoiler]aj ti pitaj hekatonhora jer ja ne pricam sa saborasima osim sa zeom..jesu li njih troje dosli u hekov stan, pa ga izbacili?..sam se povukao i isao zapalit jos koju na klupi u parku do sutra u podne?
a zato je znaci zavjet sutnje. iako..sta, to je normalno u njihovim godinama. kolko sam ja puta isao zapalit na klupici..[/spoiler]
Jednoga dana kada postanu popularni masama, a to je samo pitanje vremena, ta snimka će vrijediti bogatstvo.
A Schmokljan je zaista šarmantan kada je Klonka dala njemu, iako Hek ima i kuću i stan.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
- Information
-