Drugi summit Nesvrstanih
Kojih stalnih, osim nas? Oni koji tu i tamo zabrazde po noći su sljedeći dan umorni, po logici stvari. Mislim, to je normalno, ako jedan dan ne spavaš noću da si sljedeći umorna. Aha, da, ne znaš ti to. Doduše, ni ja, ali zakleli su mi se ocem i majkom ovi koji znaju pa im vjerujem. 
Edit: tko je skriven? Izlazi!!!
Kako će doći novi na forum na kojem nema nikoga, samo 2 iste ludare stražare svaku noć.
Edit: tko je skriven? Izlazi!!!
Jebi se, zalila sam se hladnom vodom.Tea Tree » wrote: Edit: tko je skriven? Izlazi!!!Kako će doći novi na forum na kojem nema nikoga, samo 2 iste ludare stražare svaku noć.
Sad nikad nećeš zaspati.
Kao ni ja. Kad izvedem psa pa me "obiđe" hladan zrak, taman me fino razbudi. A, tada više nema ništa na tv.
Skidaj s neta.Tea Tree » wrote: Sad nikad nećeš zaspati.
Kao ni ja. Kad izvedem psa pa me "obiđe" hladan zrak, taman me fino razbudi. A, tada više nema ništa na tv.
Evo ti muž došo.
..aaaaazazazazaaaaaaTea Tree » wrote:Mirzaaaa
Pišem u snu, pogodila si.
Moj je život poput sna......
A koji je tvoj problem
Ne, moram u 8 ujutro ga poslat. Tj. nije to izvještaj nego komad softvera koji generira taj neki izvještaj poslovanja bla bla nebitno i dosadno.Tea Tree » wrote: Jesi li ga barem poslao sada da se ne moraš dizati u 8?
Joooj, ja imam posebnu kategoriju programa koji gledam "za zaspati". Ne smije biti previše interesantno, jer me razbudi i onda tek nisam napravila ništa. Ako je previše glupo, onda mi je iritantno, i opet isto. Mora biti nešto između, a za uspavljivanje. Teško je to.
Preporučila bi ti Stipe u gostima, ali počela sam pratiti. Nije lošeTea Tree » wrote: Joooj, ja imam posebnu kategoriju programa koji gledam "za zaspati". Ne smije biti previše interesantno, jer me razbudi i onda tek nisam napravila ništa. Ako je previše glupo, onda mi je iritantno, i opet isto. Mora biti nešto između, a za uspavljivanje. Teško je to.
Vidiš da se bacio na posao od muke.m.za » wrote: Onda mi se čini da je Nodens taj s problemom
Kužim.Tea Tree wrote: Joooj, ja imam posebnu kategoriju programa koji gledam "za zaspati". Ne smije biti previše interesantno, jer me razbudi i onda tek nisam napravila ništa. Ako je previše glupo, onda mi je iritantno, i opet isto. Mora biti nešto između, a za uspavljivanje. Teško je to.![]()
Koji nije? U pola 3, usred radnog tjedna, budna i trkeljam. Teško bi se to svelo samo na jedan problem.m.za » wrote: A koji je tvoj problem
ex anais wrote: Udala se za nodensa.
Bože, bože, nemojte baš pred njim tako. Htjela sam da još malo misli da sam fina.m.za wrote: Onda mi se čini da je Nodens taj s problemom![]()
Nije to, nego prokrastiniram žešće... uostalom, čini mi se da i ti imaš sličan problem.ex anais » wrote: Vidiš da se bacio na posao od muke.![]()
Što to zapravo štrebaš?
-
- Information
-