Pojma nemamTea Tree » wrote:Kako zadnji pravosudni? Pravosudni je jedan, barem u HR. Možda zadnji dio?
8 skrivenih i ja među njima.Osjećam se totalno stylish, onako moderno.
Drugi summit Nesvrstanih
Na dva je, ne budi lijena isla sam sad provjeravati.Tea Tree » wrote: Vjerojatno je podijeljen na 3 dijela, tako je i ovdje.
Ovaaaj, ne bi se štela mešat, ali što je baš takva frka da trpiš što ti je svaka tema krnja, samo da ne bi pročitala koji njegov post?Almost Rosey » wrote: Ignoriram nodensa pa onda vidim samo fragmente rasprave na svakoj temi koju zagadi.
I to što si obznanila da si ga stavila na ignore, znači da si mu nešto htjela dati do znanja ili?
Da ne kažem da je takav stav loš za naš budući biznis.
-
Almost Rosey
Tea Tree » wrote: Ovaaaj, ne bi se štela mešat, ali što je baš takva frka da trpiš što ti je svaka tema krnja, samo da ne bi pročitala koji njegov post?
I to što si obznanila da si ga stavila na ignore, znači da si mu nešto htjela dati do znanja ili?![]()
Da ne kažem da je takav stav loš za naš budući biznis.
Ovo drugo mi se ne da baš trančirat
Nemoj se ništa smijati, meni nije svejedno imam li 30% od 1.000 ili od 5.000. Mislim, stvarno.
Hoću samo reći da bi bilo jednostavnije da ti nije na ignore, nije baš dotle došlo, a teme ti ne bi bile krnje.
I neću da sad ispadne da ga branim jer mi je muž.
-
Almost Rosey
Ne daš ti svojih 30% i točka
A oš mi platit onda 30% kog-bih edukacije?
Ljudi smo, dogovorić'mose 
edit: oće meni sređivat klijente uz proviziju od tricet posto
A oš mi platit onda 30% kog-bih edukacije?
edit: oće meni sređivat klijente uz proviziju od tricet posto
Zašto ne? Pa u biznis se mora ulagati da bi biznis cvao.Almost Rosey » wrote:Ne daš ti svojih 30% i točka![]()
A oš mi platit onda 30% kog-bih edukacije?Ljudi smo, dogovorić'mose
Za početak ćemo bez te edukacije, platit ćemo je od zarađenog.
-
Almost Rosey
A što ne biTea Tree » wrote: Zašto ne? Pa u biznis se mora ulagati da bi biznis cvao.
Za početak ćemo bez te edukacije, platit ćemo je od zarađenog.
A? Jel' to nešto bez čega se ne može u biznis? E, jebi ga. To ćeš od onih državnih kredita s počekom.
Ako ono baš imaš temperaturu, zaspat ćeš s bilo čime. Ako ne, rađe andol ili aspirin.aisling » wrote:ex anais, ako drmnem 2 coldrexa rpije spavanja oću moć zaspat? Nekako mi se čini da bi ti mogla znat.![]()
Piše da ima kofeina, al ne znam koliko je toga.
-
Almost Rosey
A ono, nemoš bit terapeut bez potrošenih pardeset hiljada kunaTea Tree » wrote: A? Jel' to nešto bez čega se ne može u biznis? E, jebi ga. To ćeš od onih državnih kredita s počekom.
Što bi rekao mod na Psihologiji, možeš na vrata okačit "Intelektualne usluge d. o. o."
Pa da, izraziti svoje negodovanje... što bi mene trebalo natjerati da se zamislim. Vidiš, već se polako u fušu bavi svojom profesijom.Tea Tree » wrote: Ovaaaj, ne bi se štela mešat, ali što je baš takva frka da trpiš što ti je svaka tema krnja, samo da ne bi pročitala koji njegov post?
I to što si obznanila da si ga stavila na ignore, znači da si mu nešto htjela dati do znanja ili?![]()
Joj, već se mogu zamisliti kod nje na terapiji... to bi negdje bilo urnebesno, je l' da?
Miris čajevca mi je najbolji miris ikad!!aisling » wrote:Fala vam
Tea, kupila sam te danas. Takoreći tvoju esenciju![]()
Radila sam si piling od soli, limuna, meda, maslinovog, pa sam još ubacila unutra i čajevac nek se nađe
Pokušavala sam naći parfem od čajevca, ali nisam uspjela. Ako tko zna da to postoji, slobodno mi može reći.
Ja nisam mogla prestati to čitati nekoliko dana.ex anais » wrote:Ja nikad nisam susrela čajevac.
Dosadno mi je pa sam opet guglala tuđmanovu pjesmu.
Stvarno je ljekovita.
-
- Information
-