Neš se izvuć, Tea te čeka. Imaš odijelo?nodens » wrote:
stavila me na ignore? Grozna curica.
A nisam je čak stigao ni počastiti kojekakvim laskavim terminima...![]()
Nego, ako sam ispravno shvatio, ti si kakti neka psihologinja, psiho... nešto već?
To mi je omiljena kategorija ljudi za zajebavat.
Drugi summit Nesvrstanih
Ex i ja joj nabavljamo posao, uz proviziju, kao što vidiš. Nemoj ti tu ništa zajebavat, od te provizije će se i nama povećati kućni budžet.nodens » wrote:
stavila me na ignore? Grozna curica.
A nisam je čak stigao ni počastiti kojekakvim laskavim terminima...![]()
Nego, ako sam ispravno shvatio, ti si kakti neka psihologinja, psiho... nešto već?
To mi je omiljena kategorija ljudi za zajebavat.
E, ajmo se službeno vjenčati u pola 3?
Da budemo trkeljaški virtualni bračni par?
Ajde, ajde!
Ček, ti još uvijek ideš u disko?Tea Tree » wrote: Po tome se odmah vidi kako bi mi bilo da se udam za njega. Može trkeljat na onom pdfu, a ovdje neće. Tako bi bilo da se udam, ne bi htio nigdje iz spavaće sobe, a kad bih ja htjela u disko, eto ti problema.
Ja sam bio par puta tamo negdje između 17. i 18. i nije mi ni tada bilo jasno čemu to mjesto zbilja služi.
Šta je dotle već došlo?ex anais » wrote: Tamo žrtvuju djevice pod svjetlima reflektora.
Moje virtualno srce već pripada drugoj trkeljašici...Tea Tree » wrote:Ex i ja joj nabavljamo posao, uz proviziju, kao što vidiš. Nemoj ti tu ništa zajebavat, od te provizije će se i nama povećati kućni budžet.![]()
E, ajmo se službeno vjenčati u pola 3?(nakon toga moram ići osušiti kosu, izvesti psa i konačno spavati)
Da budemo trkeljaški virtualni bračni par?
Ajde, ajde!
ex anais » wrote:
Tamo žrtvuju djevice pod svjetlima reflektora.
Da.nodens wrote:
Šta je dotle već došlo?Nisam dugo bio.
![]()
I do.
Ja sam to shvatio kao 'da, još uvijek idem u disko'.Tea Tree » wrote: Ma šta ti je, vidiš da sam već rekla I do.
A, mislila sam ga voditi na panoramski let i da usput puštamo chemtrailse.
Sigurno ima i ta dimenzija u multiverseu gdje smo nas dvoje trkeljaški bračni par...Tea Tree » wrote: A, mislila sam ga voditi na panoramski let i da usput puštamo chemtrailse.
Znaš ono, sve što je fizikalno moguće, to se i dogodi - u nekoj već od paralelnih dimenzija multiversea.
Što misliš o Franji Miličeviću?Tea Tree » wrote: Edit: šta fali, ja sam za moderne brakove.
Ako ne spava, neka i ona kaže: I do, ako spava, sutra će.
Siđi na ljis.Tea Tree » wrote: A, mislila sam ga voditi na panoramski let i da usput puštamo chemtrailse.
U bojama?

Zašto bih vas prebila?Tea Tree » wrote:Evo, Nica se vratila, sad će nas prebit.
Zar se mene netko boji?
Groupie :cerek:
-
Almost Rosey
Neee
Ignoriram nodensa pa onda vidim samo fragmente rasprave na svakoj temi koju zagadi.
A tako. Nije dobro ići spavati prije tri, svašta se propusti.Almost Rosey » wrote: Neee
Ignoriram nodensa pa onda vidim samo fragmente rasprave na svakoj temi koju zagadi.
Jako te naljutio?
-
Almost Rosey
Ma kakvi
Samo jednostavno nisam dosad pročitala niti jednu njegovu netrolersku, dobronamjernu, suvislu rečenicu. Nije mi to interesantno, dunno
Da mi je znati čime sam točno nagazio ovu gore curicu...Almost Rosey » wrote: Ma kakvi
Samo jednostavno nisam dosad pročitala niti jednu njegovu netrolersku, dobronamjernu, suvislu rečenicu. Nije mi to interesantno, dunno
Kod mene to ne pali, em mi treba tehnika za ucenje i rad em je svuda bezicni net...pa....sve je samo jedan klik dalje.ex anais » wrote:
Ja sam jutros pomislila ne upaliti ga. Bilo bi mi pametnije da jesam.Probat ću to sutra. Pretpostavljam da ga ne valja paliti ni navečer.
ex anais » wrote:
Uvijek to napravi s najboljima.
Ako je muž već misli zazidati neka to napravi s crvenim kartonima. :
Zvuci kao muz - trenutno nezaposleni - moje prijateljice. Upravo je dala zadnji pravodusni ispit, a on se ponudio da ce besplatno po bircevima provocirati ljude, pa kad naprave sranje, treba im odvjetnik ne.Tea Tree » wrote: Pa u čemu je problem? Dobro tebi, dobro meni.
Lovely, jobly.![]()
Mogu ti i nabavljat posao. Ispižđujem ljude vrlo povoljno. Onda će morati doći kod tebe. Onako, kao Amerikanci, svi imaju terapeuta kojeg redovito posjećuju. "Ne mogu" bez toga. Nikako.
Ex, idemo ispižđivati ljude za proviziju, tako da moraju doći kod Rosey?
A? Nije loš biznis.
ombia » wrote: Upravo je dala zadnji pravodusni ispit, a on se ponudio da ce besplatno po bircevima provocirati ljude, pa kad naprave sranje, treba im odvjetnik ne.
8 skrivenih i ja među njima.
-
- Information
-