Mister(azil)ije! Prvi volumen

Stare teme i začeci foruma
Herp
Nikki Gauda

Post 18 Dec 2011, 17:10

rh4ps0dy » wrote:Zašto ljudi pizde na forumske teme o privatnim stvarima tipa financija, a na drugima pišu kak su se dobro poseksali (primjer ilustracije radi)? :zubo: Ček, ak ti već pučanstvo smije viriti u ložnicu, pa bilo bi fer da ti zaviri i u lisnicu. :D
Popoku, rapsodi, pa kako ne razumiješ, novac i to kako ga netko troši je stvar o kojoj se apsolutno ne smije razgovarati i o kojoj nitko ne smije imati svoje mišljenje jer je u protivnom nemoralan. :o
Nije ti to kao brisanje šupka poslije sranja, brijanje pičke radi liječenja gljivičnih infekcija ili jebavanje s prijateljičinim mužem, a a :nono:

It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Pješčana

Post 18 Dec 2011, 17:27

meni su rekli da maslinovo ulje nije baš za termoobradu hrane jer postaje kancerogeno.

volim maslinovo, sestra mi živi u Dalmaciji pa dobivam odlično(meni) ulje jer ga ona ne voli.
nekad si znam naliti malo na tanjurić i tofkat kukuruzni kruh u njega :klopa:
nemam dovoljno znanja da znam neke razlike u ulju, zato mi ne pada na pamet kupovati preskupa maslinova ulja po dućanima. danas su sva ulja postala djevičanska, hladno prešana i izvorno hrvatska :serek:

ali zato isto tako jaja pečem na masti ili maslacu. hranu pripremam na suncokretovom ulju, maslacu ili masti.
ne svaki dan, ali ne padam u nesvijest i ne vjerujem da će mi od ponekad pečene hrane na masti išta biti. kad sam bila manja, kod bake sam jela mast na kruhu, povrh crvena paprika :cerek: ili šećer :cerek:

meni je misterija kako sam uspjela ostati bez glasa
sad je već malo bolje, zvučim ko da sam zaposlena na hot lineu, ali zadnja dva dana zvučala sam ko da sam bila na cajkama dvije noći za redom
i dvoje ljudi mi je preporučilo nekakav kalcij s vitaminom C, pojma nisam imala da kalcij opušta glasnice.
nisam znala da išta opušta glasnice.
nisam znala da ih uopće treba opuštati :ne zna:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 819 times
Been thanked: 1561 times
Post 18 Dec 2011, 17:30

I ti si šećerila kruh i mast?! Pa ovo je epidemija. :zubo:
Potpisi su za budale.
dejzi

Post 18 Dec 2011, 17:31

Poše, Herp, zbog ovog octa te volim još i više. :xlux:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Nikolajevna

Post 18 Dec 2011, 17:33

Čemu stalno čuđenje, što si ti stavljao na kruh i mast?
Vidim da si nestrpljiv otkriti nam neki novi recept. :zubo:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 18 Dec 2011, 17:36

Herp » wrote:
Ali čemu?
Kad želim jesti limun, pojedem ga.
Kad želim piti limunov sok, napravim si limunadu.
Kad želim jesti jebeno sirovo povrće onda jedem jebeno sirovo povrće i ne stavljam na njega ništa e kako jebeno sirovo povrće ne bi imalo okus po jebenom sirovom povrću nego po nečem drugom. :D
Eventualno malo posolim i to je to.
..a mos uvijek i vrhnja stavit. :xne zna:

:kokice:

:xzubo:
Stitch
Head Honcho

Nikolajevna » wrote:Čemu stalno čuđenje, što si ti stavljao na kruh i mast?
Vidim da si nestrpljiv otkriti nam neki novi recept. :zubo:
Što sam stavljao, sol, papriku, češnjak, vegetu. Sve osim šećera, valjda. To mi je nespojivo. Prije bih senf stavio na mast nego šećer. :D
Potpisi su za budale.
rh4ps0dy

Herp » wrote:
Popoku, rapsodi, pa kako ne razumiješ, novac i to kako ga netko troši je stvar o kojoj se apsolutno ne smije razgovarati i o kojoj nitko ne smije imati svoje mišljenje jer je u protivnom nemoralan. :o
Nije ti to kao brisanje šupka poslije sranja, brijanje pičke radi liječenja gljivičnih infekcija ili jebavanje s prijateljičinim mužem, a a :nono:
Ma niš ja ne znam, zbunjuju me ta pravila. Ko i razne trudnjače po forumima (nisi ti, MiM :D) - pjene se na rodbinu da im guraju nos u sve, od kuhanja do dojenja, a uredno prijavljuju svako kapanje, curkanje, seksanje i pišanje. Ne bu mi nikad jasno kak je to tak. :D Jel to ko s novcem - ok je ak nekome daš, ali nije ak ti netko mazne? Čemu gurati svoju najdublju intimu u javnost a opet se buniti dok se netko (blizak!) gura u nju iz najbolje namjere? :misli:
Herp
Nikki Gauda

Post 18 Dec 2011, 17:37

..a unda » wrote: ..a mos uvijek i vrhnja stavit. :xne zna:

:kokice:

:xzubo:
A je, to je kad si sirotinja pa se moraš najist od zdjele korova, pa staviš zericu vrhnja da imaš osjećaj da si bar nešto pojeo. :D
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
..a unda
Undaminator

Post 18 Dec 2011, 17:38

Hekatonhir » wrote:
Što sam stavljao, sol, papriku, češnjak, vegetu. Sve osim šećera, valjda. To mi je nespojivo. Prije bih senf stavio na mast nego šećer. :D
..vegeta. :facepalm: vegetu bi trebalo zakonom zabranit. barem u dalmaciji.

u zivotu nisam pojeo fetu kruha namazanog mascu. :xo:
Pješčana

Post 18 Dec 2011, 17:40

herp, jesi probala staviti nešto drugo umjesto octa?
jogurt?
fetu sir i ulje?
ulje, ribani hren, malo đumbira?
senf?

ako ti je ocat toliko mrzak...
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Herp
Nikki Gauda

Post 18 Dec 2011, 17:41

Pješčana » wrote:herp, jesi probala staviti nešto drugo umjesto octa?
jogurt?
fetu sir i ulje?
ulje, ribani hren, malo đumbira?
senf?

ako ti je ocat toliko mrzak...
Khm, ponovit ću pitanje; ZAŠTO? :D

I ponovit ću odgovor otprije par postova: Kad želim jesti jebeno sirovo povrće onda jedem jebeno sirovo povrće i ne stavljam na njega ništa e kako jebeno sirovo povrće ne bi imalo okus po jebenom sirovom povrću nego po nečem drugom. :D
Stitch
Head Honcho
Post 18 Dec 2011, 17:43

..a unda » wrote: ..vegeta. :facepalm: vegetu bi trebalo zakonom zabranit. barem u dalmaciji.

A što onda brljaš kad ne znaš? To je kao da s djevcem raspravljam o seksu. :D
Potpisi su za budale.
Herp
Nikki Gauda

Post 18 Dec 2011, 17:45

..a unda » wrote: ..vegeta. :facepalm: vegetu bi trebalo zakonom zabranit. barem u dalmaciji.

Vegeta je jedini način da dalmatinska kuhinja ima okus po nečem iole jestivom. :hekla:
rh4ps0dy

Post 18 Dec 2011, 17:48

Herp » wrote:
Vegeta je jedini način da dalmatinska kuhinja ima okus po nečem iole jestivom. :hekla:
Touche!

Iako, ja sam iz Vegetograda, pa moram biti pristrana. :xzubo:
..a unda
Undaminator

Post 18 Dec 2011, 17:58

Herp » wrote:
A je, to je kad si sirotinja pa se moraš najist od zdjele korova, pa staviš zericu vrhnja da imaš osjećaj da si bar nešto pojeo. :D
..da. znam ljude koji bi vrhnje i na srdele sa gradela stavili.

da, sirotinja. opet cu ispricat po ko zna koji put. dosao umprofor ili neki drugi for u bazu u divulje. to im je bila baza za bosnu.
i, tako dosli oni, raspakirali se, vojska ko vojska, ozbiljno shvatili zadatak, dosli u ratnu zonu, postavili straze, svijet gleda na svaki njihov korak, ono..pomoc ljudima u nevolji, humanitarci s oruzjem, sve nesto plemenito, ma i bez place bi radili koliko su humani, trla, brla i tako to..

elem, jedna baka dosla van zice od te baze, brat..sparoge, zutincu, sta li vec, uglavnom ono sto mejnstrim hrvati zovu ritko na plitko, korov, ispasa za krave, itd.

strazar koji je uocio to sasvim ekstremno djelovanje, cudno djelovanje, mislim da se radilo o nekom belgijancu, nizozemcu, pod ocitim kulturnim sokom i sa iznimnom humanitarnom svijescu, nakako uspio razumjet babu da ona to bere za jest i obavijestio urgentno o tome svoje nadredjene.

ubrzo..baka bere, bere, polako..trazi..nabrala ona vec toga dosta, kad..evo dzipa hamera, skocila vojska iz dzipa i..na babu. privode je..

prepala se ona..nemojte dico, nisam ja nista napravila, kuka, place..ali, ovi neumoljivi, stavili je u dzip i goni u bazu.
u bazi pitaju da ko je, da gdje zivi, a ona jadna sve priznala i place, kuka. ovi kao da ih ne zanima, odveli je opet u taj neki dzip, kamioncin, pun vreca od brasna, konzevri, makarona, soli, mlijeka, kobasica, hambrgera, odveli je domna, iskrcali to, ostavili babu u cudu i sretni i zadovoljni, valjda, vrate se natrag, pisat, opet valjda, izvijestaj u jedinjenim narodima o aktivnostima na terenu..

eto, tako to izgleda kad neki straii vojnik dodje u dalmaciju i u panici obavijesti svoje dezurne da su ljudi ovdje gladni i da beru travu za jest i da treba te jadne ljude nahranit..
to ste se ta trava zove sparoge ili zutinica, njima je to manje vazno. sve sto ne skvici, sto ne bjezi i sto nije krumpir i kupus, to nije civilizirano jest.. :xzubo:
..a unda
Undaminator

Post 18 Dec 2011, 18:06

Hekatonhir » wrote:
A što onda brljaš kad ne znaš? To je kao da s djevcem raspravljam o seksu. :D
..seks s masti i secerom. :facepalm:

ma ne pricam o tome. sto ljudi, sto cudi, neko tu mast jede i z vrhnjem, ali..vegeta..cemu to?..zasto? mislim, lizat vegetu..ono, ne kuzim. to je valjda kao kad dica i pasi lizu zid, boju, zbuku.. :xne zna: :xzubo:
..a unda
Undaminator

Post 18 Dec 2011, 18:08

Herp » wrote:
pa nemoj onda jest tu dalmatinsku kuhinju. zasto na silu moras to jest. umjesto dalmatinske kuhinje zadovolji se podravskim spaherom ili slavonskim bojlerom..mos i bosanskim loncem. :xne zna: :xzubo:
Pješčana

Post 18 Dec 2011, 18:09

Herp » wrote:
Khm, ponovit ću pitanje; ZAŠTO? :D

I ponovit ću odgovor otprije par postova: Kad želim jesti jebeno sirovo povrće onda jedem jebeno sirovo povrće i ne stavljam na njega ništa e kako jebeno sirovo povrće ne bi imalo okus po jebenom sirovom povrću nego po nečem drugom. :D
pa, ja jedem maslinovo ulje sa jebenom sirovom zelenom salatom jer, koliko god da jedem tamnozelenog lisnatog jebenog povrća, ako nema neke masti uz to, ode željezo u tri krasna. isto tako, željezo i vitamini iz gorenavedenog jebenog sirovog povrća, u mome primjeru zelene svježe salate, se lakše vežu uz malo cijeđenog limuna, to jest vitamina C. nutricionisti i kemičari i biJolozi slobodno me ispravite ako sam putem pogriješila. ako već jedem jebeno sirovo povrće, onda bih htjela da se sve one vrijedne stvarčice za koje mi vele da povrće ima, ostanu u mome tijelu da ih malo ja iskoristim.
druga stvar je kako nešto voliš jesti. volim i ja svježi paradajz, ali volim ga i uz ulje i bosiljak i malo soli.
a nekako sam stekla dojam da ovdje pričamo o salatama, tebi u salad baru. a salata ne mora uvijek imati ocat, ali bih iz svog dosadašnjeg iskustva zaključila da salata u sebi sadrži barem dva sastojka, inače se ne bi trebala zvat salata nego, na primjer, hren. ispod toga bi na meniju mogla stajati sol. vegeta. kefit. sir. i tako dalje
Stitch
Head Honcho
Post 18 Dec 2011, 18:11

..a unda » wrote: ma ne pricam o tome. sto ljudi, sto cudi, neko tu mast jede i z vrhnjem, ali..vegeta..cemu to?..zasto? mislim, lizat vegetu..ono, ne kuzim. to je valjda kao kad dica i pasi lizu zid, boju, zbuku.. :xne zna: :xzubo:
Pa vegeta je umjesto soli, slana je. Katkad eksperimentiraš, hoćeš vidjeti sviđa li ti se nešto. Meni je češnjak najvažniji začin, ali ne mogu ga uvijek jesti, katkad moram i izaći. :zubo:
Potpisi su za budale.
Potjeh

Post 18 Dec 2011, 18:17

Herp » wrote: Ali čemu?
Kad želim jesti limun, pojedem ga.
Kad želim piti limunov sok, napravim si limunadu.
Kad želim jesti jebeno sirovo povrće onda jedem jebeno sirovo povrće i ne stavljam na njega ništa e kako jebeno sirovo povrće ne bi imalo okus po jebenom sirovom povrću nego po nečem drugom. :D
Eventualno malo posolim i to je to.
Čemu? :misli: Kada ti se sluša gitara ti slušaš gitaru? Kada ti se slušaju bubnjevi ti slušaš bubnjeve? Nema ni jednog (jebenog?) razloga skupiti glazbenike u jedan prostor kako bi zajedno proizveli nešto novo i drugačije?

Sinergija.
Herp
Nikki Gauda

Post 18 Dec 2011, 18:19

..a unda » wrote:
pa nemoj onda jest tu dalmatinsku kuhinju. zasto na silu moras to jest. umjesto dalmatinske kuhinje zadovolji se podravskim spaherom ili slavonskim bojlerom..mos i bosanskim loncem. :xne zna: :xzubo:
Vrlo rado, no ponekad nemam izbora.
Još imam traume otkad sam jednom bila u Banića tjedan dana i zadnji dan za večeru nas je pitao jel bi radije buncek ili neku riblju pizdariju. Nakon što smo već tjedan dana jeli riblje pizdarije. Ekipa je izabrala još jednu riblju pizdariju umjesto bunceka. :facepalm:
Stitch
Head Honcho
Post 18 Dec 2011, 18:19

Herp, naljutila si gospara, kavalira i trubadura. Srami se. :D
Potpisi su za budale.
Herp
Nikki Gauda

Post 18 Dec 2011, 18:23

Pješčana » wrote: pa, ja jedem maslinovo ulje sa jebenom sirovom zelenom salatom jer, koliko god da jedem tamnozelenog lisnatog jebenog povrća, ako nema neke masti uz to, ode željezo u tri krasna. isto tako, željezo i vitamini iz gorenavedenog jebenog sirovog povrća, u mome primjeru zelene svježe salate, se lakše vežu uz malo cijeđenog limuna, to jest vitamina C. nutricionisti i kemičari i biJolozi slobodno me ispravite ako sam putem pogriješila. ako već jedem jebeno sirovo povrće, onda bih htjela da se sve one vrijedne stvarčice za koje mi vele da povrće ima, ostanu u mome tijelu da ih malo ja iskoristim.
druga stvar je kako nešto voliš jesti. volim i ja svježi paradajz, ali volim ga i uz ulje i bosiljak i malo soli.
a nekako sam stekla dojam da ovdje pričamo o salatama, tebi u salad baru. a salata ne mora uvijek imati ocat, ali bih iz svog dosadašnjeg iskustva zaključila da salata u sebi sadrži barem dva sastojka, inače se ne bi trebala zvat salata nego, na primjer, hren. ispod toga bi na meniju mogla stajati sol. vegeta. kefit. sir. i tako dalje
O nutricionističkim vrijednostima bilo čega, najiskrenije, nemam pojma niti sam se ikad zamarala s tim, a očito da volim jesti ovako kako jedem, inače to ne bih tako jela, pobogu :D ionako sam dovoljno izbirljiva.
Ne znam zašto bi salata trebala imati barem dva sastojka, odnosno, zašto moj friško narezani krastavac nije salata.
ombia

Post 18 Dec 2011, 18:27

..a unda » wrote: ..da. znam ljude koji bi vrhnje i na srdele sa gradela stavili.

da, sirotinja. opet cu ispricat po ko zna koji put. dosao umprofor ili neki drugi for u bazu u divulje. to im je bila baza za bosnu.
i, tako dosli oni, raspakirali se, vojska ko vojska, ozbiljno shvatili zadatak, dosli u ratnu zonu, postavili straze, svijet gleda na svaki njihov korak, ono..pomoc ljudima u nevolji, humanitarci s oruzjem, sve nesto plemenito, ma i bez place bi radili koliko su humani, trla, brla i tako to..

elem, jedna baka dosla van zice od te baze, brat..sparoge, zutincu, sta li vec, uglavnom ono sto mejnstrim hrvati zovu ritko na plitko, korov, ispasa za krave, itd.

strazar koji je uocio to sasvim ekstremno djelovanje, cudno djelovanje, mislim da se radilo o nekom belgijancu, nizozemcu, pod ocitim kulturnim sokom i sa iznimnom humanitarnom svijescu, nakako uspio razumjet babu da ona to bere za jest i obavijestio urgentno o tome svoje nadredjene.

ubrzo..baka bere, bere, polako..trazi..nabrala ona vec toga dosta, kad..evo dzipa hamera, skocila vojska iz dzipa i..na babu. privode je..

prepala se ona..nemojte dico, nisam ja nista napravila, kuka, place..ali, ovi neumoljivi, stavili je u dzip i goni u bazu.
u bazi pitaju da ko je, da gdje zivi, a ona jadna sve priznala i place, kuka. ovi kao da ih ne zanima, odveli je opet u taj neki dzip, kamioncin, pun vreca od brasna, konzevri, makarona, soli, mlijeka, kobasica, hambrgera, odveli je domna, iskrcali to, ostavili babu u cudu i sretni i zadovoljni, valjda, vrate se natrag, pisat, opet valjda, izvijestaj u jedinjenim narodima o aktivnostima na terenu..

eto, tako to izgleda kad neki straii vojnik dodje u dalmaciju i u panici obavijesti svoje dezurne da su ljudi ovdje gladni i da beru travu za jest i da treba te jadne ljude nahranit..
to ste se ta trava zove sparoge ili zutinica, njima je to manje vazno. sve sto ne skvici, sto ne bjezi i sto nije krumpir i kupus, to nije civilizirano jest.. :xzubo:
Ma da, zaostao je taj strani svijet u tri coska.
  • Information